Ratatouille + kjøttkaker

  • Publisert: 09.02.2014 | kl.16:27

 

På handlelisten ♦ ca. 4 porsjoner

  • 400g karbonadekjøttdeig
  • Spinatblader
  • 1 gul løk
  • 3 store hvitløksfedder 
  • 1 paprika 
  • 1/2 squash
  • 2 tomater
  • 1 chilli, uten frø (valgfritt)
  • 1 boks hakkede tomater
  • Fetaost
  • Matolje eller cocosa til steking
  • Salt, pepper & oregano

 

 

Fremgangsmåte
 

1. Skru ovnen på 200 grader.
2. Legg spinatblader og grovhakkede hvitløksfedder i en ildfast form. Deretter skjærer du resten av grønnsakene, samt fetaost og legger de i formen. Krydre og fyll etterpå med en boks hakkede tomater. - Sett i ovnen i 6 minutt.
3. Elt kjøttdeigen, krydre litt og form små runde kjøttkaker. Stek disse til de har fått en stekeskorpe på utsiden. 
4. Legg kjøttkakene inn i ovnen med resten, og stek i ca 20 min.


Serveringstips: Topp gjerne med litt cottage cheese for å milde ned chillien.

 

 

VOILA! 
 

 

Oppskriften er tatt fra Kristine Weber, men er gjort endringer samt ført på hvor mye man nøyaktig trenger.

 



9 kommentarer

Vilde

09.02.2014 kl.16:33

Nam, har så lyst til å smake ratatouille! Elsker ihvertfall filmen, haha!

donnalouise

09.02.2014 kl.16:33

Såååååå herlig oppskrift, NAM!

Veronika BS

09.02.2014 kl.16:38

Nam!!

Monica Lindstad

09.02.2014 kl.18:02

det såå utrolig godt ut! kanskje jeg skal prøve å lage det en gang :)

June Holm

09.02.2014 kl.18:09

Dette MÅ jeg prøve! Så kjempegodt ut :D

KINE

09.02.2014 kl.18:43

så utrolig deilig ut D takk for tips!!!

god søndagskveld.

Kine B

09.02.2014 kl.20:09

Yum!!!

Kaisa Elise

10.02.2014 kl.00:00

Nam !!

Nina

10.02.2014 kl.00:10

Så godt det så ut! Likte bloggen din! Mange kule bilder!!:)

Write a new comment


, Ørsta

Follow




bloglovin



Norske blogger



Categories

Archive







hits