Svar på spørsmålene

  • Publisert: 24.04.2015 | kl.16:23

1. Hva går du på videregående nå, og hva har du tenkt å bli?

- Akkurat nå går jeg siste året på Salg & Service, som er 2.året. Første prio nå er å få et fagbrev innenfor noe med salg, da enten i Oslo eller i Bergen. Heeelp!! Det er så vanskelig å bestemme seg, og i det hele tatt vite hvor jeg får tak i jobb. Jeg er jo tråssalt litt seint ute.

 

 

2. Du har fin kropp, hvilke mageøvelser du gjør?

- Wow du, magen min er vel kanskje den jeg er minst fornøyd med når det kommer til kropp. Den har planer om å gjøre flere situps i fremtiden skal du vite... Men veldig hyggelig likevel da, tusentakk :) Ehm, mageøvelser får jeg enten google eller youtube, eller faktisk så kan jeg lete gjennom hashtags på IG. Der finner man faktisk mye nyttig!

 

 

3. Hva skal du gjøre etter skolen?

- Fortsette utdanninga mi gjennom lærlingtid. Få en jobb enten i Bergen eller Oslo, og bare flytte!!! Er skikkelig flyttegira fortiden, og vil bare ut av denne vakkre lille bobla av ei bygd for en stund.

 

 

4. Hvor har du kjøpt solbrillene dine som du har på bildene du tar med Synne?

- Ingen hemmelighet hvor jeg har fått de fra.... hehe, ebayyy <3 You can get em HERE.

 

5. Hvordan ser lampen dere bestilte på ebay for en stund siden ut i leiligheten i Spania?

- Siden vi ikke er helt ferdige å pusse opp trappen hvor lampen skal henge, så har jeg ikke sett den hengendes, bare i esken. Men så snart den er oppe skal jeg sikre meg et bilde å legge ut her :-) Tror lampen har vært det dyreste jeg noengang har bestilt fra ebay hittil, på ca 3,3k. 

 

 

6. Virker ikke ut som du ønsker å gjøre det... Men kan du lage et innlegg om goproen din? Hvilke utstyr du bruker og hvordan ta bilder og redigere?

- Hehe, det har du rett i. It's a secret. Jeg har faktisk ikke telling for hvor mange som har spurt meg både her og der ang. det lille kameraet. Jeg kan jo prøve å svare her da. Jeg har et GoPro Black Edition Hero3+, kjøpt hos XXL. Kameraet har et innebygd wifi-system, så jeg overfører bare bildene til iphonen, og redigerer de derfra. Når det kommer til vidoer, så bruker jeg enkelt iMovie for å sette på lyd og gjøre litt klipping imellom klippene. iMovie er genialt for enkle prosjekter, og gaanske enkelt å lære seg med. 

 

7. Hvor høy er du og hvor mye veier du nå?

- Hva er jeg da, tror det er 1.70 jeg altså? rundt der ihvertfall. Ehm, vekta blir litt vanskeligere da vi ikke har en fungerendes vekt i hus. Men ligger nok på godt over 60kg tror jeg ja. Jeg vet ikke hva som er normalt heller, så er litt scaryyy å poste dette her.

 

 

 8. Hvilken øyevipper og lim bestiller du på ebay? Og klipper du lengden på de du bestiller?

- Jeg bestiller DISSE vippene, og DENNE limen :-) Ja det må jeg gjøre, for de ytterste kantene ser veldig dramatisk ut, og er dessuten altfor lange for mitt øyelokk. Så bruk alltid saks å klipp etter din "øyelokks-lengde".

 

 

9. Hva syns du om Tinder? Har du det? Og er du singel?

- Er ikke det blitt en sånn tulleside da? Eller kan man faktisk finne en match der? Haha, ikke vet jeg da jeg ikke har Tinder. Men må innrømme jeg hadde det en liten stund i starten for å teste ut den spennende appen alle snakka om.

 

 

10. Kan du beskrive hva en typisk treningsuke ser ut for deg? Hvor ofte, og hva du trener.

- Tja skal vi se..... Akkurat nå eier jeg ingen treningsrutiner, men trener så ofte jeg har tid og energi til overs. Det siste halvvåret for meg har handlet om stress & småspising, så det skal bli så forbanna godt å fullføre de timelange siste dagene på skolen. Og da inn i en penere kropp-rutine, om jeg kan kalle det det?


 

11. Har du scooter? og isåfall hvilken type?

- Niks, aldri eigd scooter. Før jeg fikk bilappen så gikk jeg eller sykla veldig ofte. Gosh, I actually miss my bicycle. All den treningen jeg gjorde ubevisst altså. Kanskje på tide å ta i bruk igjen? 

 

 

12. Kan du skrive litt om kameraene du bruker og hvordan du redigerer bildene dine?

- Jeg eier disse kameraene: Canon EOS 550D, GoPro Hero3+ og fujifilm instax x10 (polaroid). Jeg er vandt til å bruke photoshop, men jeg eier nå en ny mac uten det programmet ennå. Så siden Spania har jeg brukt: iPiccy.com, pixlr.com/express og Picasa. Og fant dermed ut at jeg har spart meg litt mer tid å bruke disse gratisprogrammene enn å bruke photoshop, selvom jeg ikke har alle de funksjonene. 

 

13. Hvor får du inspirasjon til bildene dine?

- Weheartit, inspo eller privatprofiler fra instagram, og noen ramler ned i hodet mitt. Jeg eeelsker tanken på inspobilder, for en feel-good ting egentlig, jeg er helt hekta etter å finne nye idéer. Ok, dette hørtes litt sykt ut.. Nøørd.

 

 

14. Kan du lage flere ebayinnlegg og ebay-haul videoblogger?

- Så snart jeg har photoshop igjen så skal jeg bli flinkere, hehe :D Og videoblogger når man filmer seg selv er så vanskelig uten et kamera med vendbar-skjerm.... Ønsker inderlig å skaffe meg et nytt kamera så fort jeg får råd. Men ja, elsker å lage videoblogger så jeg skal komme med flere!

 

15. Hvilken av Victoria Secret bodysprayene er din favoritt?

- Nå eier jeg kun "Sheer Love" og syns den dufter godt. Syns også den "Pure Seduction" som er veldig populær også lukter søtt og godt. Men kanskje litt for søtt for min smak da.

 

 

16. Gleder du deg til russetida?

- JAAAAA!!!

 7 kommentarer

Egeo

24.04.2015 kl.19:33

Så fine svar , de solbrillene var utrolig fine

Madeleine

24.04.2015 kl.20:46

fine svar :D ha en fin helg =)

kristin

25.04.2015 kl.15:17

gøy med svar på slike spørsmål :) !

a

25.04.2015 kl.17:41

Kan du skrive litt om Polaroid kamera? E det verdt å kjøpe? Vurdera det sjøl, men vil gjerne vite negative/positive side med det:)

Mathilde

25.04.2015 kl.17:45

Digger de solbrillene :)

Nilsen

29.04.2015 kl.01:44

Hvor ofte bruker du string ? :)

Cassi style.

10.05.2015 kl.20:28

Interessante spørsmål og svar! :)

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits