GoPro answers

  • Publisert: 01.06.2015 | kl.14:24


Jeg vurderer å kjøpe kameraet. Anbefaler du det? Hva er +/- med det?

- Do it! Jeg anbefaler det på det sterkeste. Kameraet er et lite og enkelt kamera, kvaliteten er amazing både under og over vann, og ja det følger med et vanntett hus med det. Den har innebygd wi-fi så du kan overføre bilder hvor enn du er så lenge du har "delt internett" tilgang.

Minuset med kameraet er at det er ufattelig dårlig batteritid på det, men det er vel i forbedring med de neste modellene. Ellers kan jeg ikke finne flere minus med det. Eller jo, kanskje det at man ikke kan se bildene rett etter de er tatt på en LED-skjerm. Men det er mulig på den nyeste modellen.

 

 

 

Hvilken modell har du, og hvor mye kosta det?

- GoPro Black Hero Edition 3+ heter min modell. Og mener vi betalte 3 790kr for det tilsammen (jeg og søs har spleisa på det).

 

 

Hvilken modell anbefaler du?

- Den nyeste, absolutt! Som er Gopro HD 4 silver eller black. Fordelen jeg har sett med den er at man har LED-skjermen, så man kan enkelt se bildene etter de er tatt. Og så er det nok bedre kvalitet på det :)

 

 

Hva slags ekstrautstyr har du?

- Jeg har kun 2 "gopro-pinner", eller GoPro pole som det heter. Ellers har jeg det som følger med kit-pakken.
 

 

 

Hvor lang levetid har batteriet?

- Ca 1 time, så vær forberedt på å ladde det ofte!

 

 

Hviilke innstillinger har du på det?

- Man kan kun endre hvor stor format man ønsker, og hvor vidt (vidvinkla) man ønsker det. 

 

 

Er det god lyd på kameraet? Og er det bluetooth på det, så man kan overføre direkte til smarttelefon?

- Jeg kan kun prøvd det vanntette-huset, og der er lyden litt "innelukka" men likevel god. Jeg har faktisk ikke prøvd det uten det kamerahuset, fordi jeg liker å bruke kameraet mye i forbindelse med vann.

 

 

Hvor har du kjøpt gopro-staven din?

- Jeg kjøpte begge stavene mine på NetOnNet. Denne og en med innebygd selvutløser her.

 

 

Måtte du kjøpe ladder til kameraet? og følgte det med minnekort?

- Niks det måtte jeg ikke, det følgte med. Men minnekort måtte kjøpes, og der trenger man et sånn micro SDHC card. Velg da en med høy Gigabyte for å sikre deg plass til flere videoer.

 

 

Hvor redigerer du gopro-filmene dine?

- Av og til redigerer jeg de enkelt å greit fra iPhonen eller så gjør jeg det på macen, og der bruker jeg iMovie. Har i senere tid prøvd å lære meg mer med Final Cut Pro på macen, som er et program som er veldig likt.
Hvordan tar du fine bilder ute i solen? Jeg har modellen hero 4 og når jeg tar bilder ute så blir de alltid for lyst

- Jeg har ingen spesifikk innstilling på kameraet. Jeg syns mitt kamera har en fin eksponering ute i sollys uten å behøve å endre på innstillingene. Men nå har jeg jo ikke den nyeste modellen slik som du har, så kanskje det er mulig å endre innstillingene der? 

 

 

Bruker du filter når du tar undervannbilder? Hvilke innstillinger har du det på?

- Jeg bruker ingen filter nei, men jeg mener på det er fullt mulig å få kjøpt. Tror det er greit visst du vil fotografere i havet, for da kan det fort bli litt merkelig farge og grumsete bilde. Google det! Innstillinger er jeg ikke så mye borti, tror somsagt ikke det er mulig å stille så mye på min modell ihvertfall?
 

 7 kommentarer

JSH

01.06.2015 kl.14:54

Har sjukt lyst på eit GoPro kamera sjølv! Virke så gøy :)

Linn Therese

01.06.2015 kl.16:47

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om mitt annet siste innlegg der jeg er ærlig og forteller om hvorfor jeg slettet profilbildet mitt grunnet lite likes. Har fått mange både veldig negative og veldig positive tilbakemeldinger, så fortell meg gjerne hva du synes!

Helene

07.06.2015 kl.21:37

Hei:) kunne du lagt ut en link til det verdenskartet? jeg har lett etter et kart lenge og ditt var kjempe fint:) har lett på ebay, men finner ikke akkurat dette..

Adrienne Eikrem

07.06.2015 kl.21:53

Helene: Heisann :) Jeg har hatt ebayfinds på dette, om du sjekker kategorien min for "Ebay" :)

Cassandra

08.06.2015 kl.15:38

Bra svart. :D

Kristian

07.07.2015 kl.20:54

Sjekk ut siden vår for utstyr og tilbehør til GoPro. Et rimelig alternativ med kvalitetsprodukter som holder. Håper du liker utvalget. ProUtstyr.no

Espen

16.05.2016 kl.02:52

Hei!

Jeg anbefaler ProStore.no, en kompis eier den. Bruk rabatkoden: GoProNorge for 20% rabatt :D

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits