Regular jeans

  • Publisert: 12.01.2016 | kl.19:36

Genser HER, bukse OBJECT, sko NELLY

 

Det er jammen ikke ofte du ser meg i jeans, å heller ikke regular bukset som et videre i leggene. Har det enkelt for å gå i sorte bukser, som har sin slankende effekt. Men jeg jobber strengt tatt i en klessbutikk å må utfordre meg mer på å gå i andre klær enn jeg normalt alltid ville gjort. Jeg tenker det hele er en uvane, eller så er det en skjult trend... Det blir bare færre jeansbukser og flere sorte Dr.Denim bukser, liksom er ikke vi lei av det snart da???

 

Go denim!4 kommentarer

carrro

12.01.2016 kl.19:46

Kjempe fin outfit!

Jeg også er typisk å se i sorte jeans. Føler meg veldig komfortabel med det, og det er lett å kombinere til et passende antrekk. Men etter at jeg begynte å jobbe i klesbutikk, har jeg også blitt flinkere til å utfordre meg litt på klesfronten! :)

Ha en fin kveld videre <3

Charlene Marie

12.01.2016 kl.20:01

Som om jeg skulle sagt det selv. Jeg bruker også bare mørke, slankende (liker jeg å tro) bukser. Jeg vil så gjerne bruke jeans igjen, i den fargen du har på deg. Elsket sånne før, men nå finner jeg ikke i min størrelse, og ingen sitter noe pent på meg syntes jeg. Hvilken klesbutikk jobber du i? Har du noen tips til meg? :) Jeg bruker trenger en bukse som er ganske vid i livet, og har en stor rumpe. Ellers passer det meste vanligvis, det er bare å få den over rumpa, og hvis jeg får det til så får jeg ikke lukket knappen :p haha. Har fortsatt litt mammaheng på "gravid"-magen som jeg må dytte nedi. Finnes det noen sånne mirakelbukser jeg drømmer om?

Sofie-Amunda

12.01.2016 kl.20:43

Så fint antrekk :)

eveliin

12.01.2016 kl.22:04

utrolig fin bukse:D

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits