Video; Blow Dry Hair

  • Publisert: 22.02.2016 | kl.18:00

 

Heiii! Så var jeg på plass igjen med en liten video til dere da. Syns det er litt viktig som krydder i en blogg, å kunne dele litt videoer med dere også. Denne gangen er dette faktisk i samarbeid med GHD Scandinavia, jeg er såå heldig som har fått lov til å teste ut produkter fra nettsiden.

Det må siest at jeg er ingen ekspert på å bruke hårføneren på en proffesjonell måte, så da er det lov å prøve seg litt frem. Og om du legger merke til noe jeg gjør ekstremt feil eller andre teknikker jeg kan bruke, så legg igjen en kommentar så jeg får vite om det. Hehe :-) En ting er også at jeg tror at håret mitt var litt for fuktig/vått til å jobbe med, så neste gang skal jeg vente til det er litt mer tørt før jeg drar rundbørsten i håret.

 

Sjekk ut nettsiden til GHD Scandinavia, og husk å følge meg på instagram for å følge med på konkurransen der du kan vinne disse produktene.

 2 kommentarer

Charlene Marie

22.02.2016 kl.18:25

Å så stilig! Det der må jeg kjøpe meg. Sånn børste! Nå har jeg klipt håret så kanskje jeg faktisk får til å bruke en sånn en. Trenger volum. Du ble skikkelig fin! :D Skal sjekke ut instagrammen din! :):):)

Juliane Marie Aas

22.02.2016 kl.19:47

Skal sjekke ut konkurransen din nå!

Ha en strålende mandag videre :-)

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits