Om Californiaturen

  • Publisert: 04.05.2016 | kl.21:24

Jeg er egentlig skikkelig sint for at jeg har klart å slette alle bildene jeg hadde tatt med speilreflekset mitt... Men med litt gopro, olympus og iphonebilder, så ble det jo visst litt bilder likevel gitt:
 

DCIM\101GOPRO\GOPR1992.

DCIM\100GOPRO\GOPR0944. Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with kk2 presetSanta Monica

Dette dere, dette var mitt favorittsted hvor jeg rett og slett fikk skikkelig goodfeeling av å henge rundt. Vi tilbragte kanskje opptil 5 dager der av mitt 14 dagers opphold. Selvom vi noen dager bodde i Hollywood så tok vi en Uber til stranden likevel fordi det var så digg å bare være der. En av dagene så var vi der hele gjengen å leigde oss sykler for 1 time for å så sykle bort til Venice beach. Det kosta rundt 58 norske kroner. Det var syyykt digg! Dette anbefalest virkelig! En annen dag så leide jeg og Andrea rulleskøyter for en hel dag som kosta oss 165 kr. De andre dagene gikk til litt soling i parken, og så hadde jeg en liten photosession i aim'n treningstøyet mitt- og der kommer en surfergutt å spør om jeg vil låne brettet hans for bildene, ehhh hell yeah!! 

Handlegatene og gatene i Santa Monica er svært fine, og er riktignok et rikmannstrøk. Der hadde de butikker som Brandy Melville, Nastygal, Urban Outfitters, Levis++ mye mer. Nei dette stedet får en riktig høy score fra min side, her trivst jeg veldig!

 

 

 

 

--

  

Hollywood, Rodeo Drive & Beverly Hills

Vel her tilbragde vi de første nettene når vi kom til LA. Alle nettene har jeg sovet på hostel i sovesaler sammen med andre ukjente jenter, fordi det er billigest. Vi hadde litt dårlig vær når vi var her så det var litt kjedelig. Vi bodde jo også midt i sentrum av Hollywood og fikk med oss forskjellige premierer fra utsiden og luksusbiler og ikke minst kjendiser. Men likevel så har man større forventninger til denne plassen, det hadde ihvertfall jeg og fikk meg en liten skuffelse der. 

Rodeo Drive og Beverly Hills fikk vi se og oppleve gjennom en sånn crappy busstur som vi betalte noen doller for. Latterlig tur som ikke ga oss noe vi lovte, men vi fikk jo sett litt da. Jeg syns bare det var litt morsomt, men noen av oss i gjengen ble litt hissig på han som solgte turen til oss, haha, jeg ler.

Vi gikk også gjennom Rodeo Drive, det var fine og rene gater. Kule bygninger, rike folk men ikke noe mer enn det. Vi gikk ikke akkurat inn på noen av butikkene. Jeg tror man må ha booket shopping for å gå inn der? Jeg er litt usikker. 

 

 

 

 

--

 Las Vegas

Hit dro jeg og Andrea med et innlansfly for å sjekke ut byen. Planen var jo å dra på Grand Canyon tur, men det ble det faktisk ikke noe av. Vi hadde også svært dårlig vær her også, med litt solglimt innimellom. Ene dagen så pøste det så inderlig ned at når vi gikk ut av bussen så var vi klisj etter noen sekunder, haha det var syykt. Ellers holdt vi oss som regel på "The Strip" som er hovudgata her. Dagene gikk i shopping og vandring rundt egentlig...

Pokerspill eller gambling ble det heller ikke siden vi er underårige. Så det var litt kjedelig å ikke få testet ut når man først er i Vegas liksom. Men jeg og Andrea koste oss vi, fikk jo se mye av byen og lært at disse amerikanerene søren meg skal ha tips for å si hei til deg på gata. Okey ikke så gale, men nesten.

 

 

 

--OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachella (har publisert flere bilder lengre ned på bloggen)

Åhh. Jeg er så sykt glad for at turen ordna seg for 3 av oss etter mye frem og tilbake uten billetter. Det viste seg å kjøpe billetter på nettet når de ble lagt ut var umulig, men å få kjøpt hos privatpersoner gjennom facebook-arrangemanget var mye enklere. Det gjorde Ingrid og Joakim, og fikk billetter. Mens jeg tok kontakt med ei jente på instagram som heter Melisa, ei skikkelig søt bergenserjente som bor i LA. Hun sa hun ville ordne billetter til oss, og hun ble også boende på hotellet som vi hadde booka. 

Helga gikk sykt fort og vi gjorde ikke annet på hotellet enn å sove der, selvom det var skikkelig fint vær ute og hotellet var veldig fint. Men vi hadde zero tid, og måtte bare få i oss litt mat før vi måtte dra på festivalområdet for å rekke favorittartist/bandene våres.

Inne på området var det utrolig mange mennesker, mange rare, inspirerende og ulike folk. Området var også svært, så det å miste hverandre kunne vi ikke risikere her. Telefondekningen var det heller ikke noe å skryte av, så her var det nesten bare å holde hand i hand, hahaha. Neida men vi hadde det superartig sammen! Vi 3, jeg, ingrid og joakim møtte på gjengen til Melisa som var 4 andre som også bor der borte. Nei hit skal jeg ihvertfall tilbake, når jeg er over 21 år.

 

 2 kommentarer

05.05.2016 kl.21:18

ebay finds snart?

HeidiAngelica

06.05.2016 kl.18:28

Skjønner godt at dere tilbrakte så mange dager i Santa Monica. Så utrolig fint der! Mange flotte bilder fra California turen, Adrienne :) Ser ut som du hadde det helt fantastisk!

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits