Adidas & Aimn

  • Publisert: 01.06.2016 | kl.22:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yeyyy!! Nye treningsklær i fra Get Inspired :D

For en motivasjon! Og endelig fikk jeg også testa ut det nye merket Stronger som bare er sååå fint. Bhen har en medium hold, så jeg kjørte styrketrening i dag. Mage og rygg. Treningspartneren min skulle løpe på mølla, og jeg ble så frista til å gjøre det samme. Så da ble det en motbakke-intervall på slutten der. Jeg er kanonferdig nå kjenner jeg, og gleder meg til å lukke øynene for en god natts søvn. Fåpå søvn.

 

FORRESTEN!!

Så skal jeg på Findings Festival i Oslo i august, noe jeg gleder meg så sykt til. Jeg har aldri vært på festivalen før, men i år kommer artister som David Guetta, Kygo, Lemaitre og Dimitri Vegas. Det er jo artister jeg har sett før, men herregud så stemning de lager da. Det blir jo bare dødsbra :D Billettene er heller ikke så veldig dyre, og ligger på en tusenlapp for 2 dager. Så nesten hele den uka blir jeg altså værendes i Oslo. Først på motemesse og innkjøp til butikken, og så på festival til helga. Nei det blir bare dødsbra <3 #spons #ad

Billetter finner du her: po.st/alle4 kommentarer

Heidi Rimereit

02.06.2016 kl.11:15

Så flink du er! Kjenner jeg sliter litt med motivasjonen for tiden. Kanskje nytt treningstøy er tingen! Hehe. Ha en fin dag!

pappasdatter

02.06.2016 kl.14:10

Du er fiiin <3

Victoria

02.06.2016 kl.14:38

Liker den sporty looken din!

Jeg vil også på Findings! har ikke kjøpt billetter ennå, men det blir sjelden helt utsolgt. Var der i fjor og :)

Henriette Celin

02.06.2016 kl.22:44

For en kul festival du skal på. Heldig :-D

Digger treningsbh´en!

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits