Gleder meg til Findings 2016

  • Publisert: 29.07.2016 | kl.18:40Wæææ! Snart er august her, og snart er det tid for Findings Festival 2016 i Oslo. Findings tror jeg kjører sitt 3.år som festival nå, og dette er min første gang. Line-upen i år er også ganske syk, og jeg vet at de vil levere god stemning med kjente artister.

 

Jeg gleder meg sånn til festivalstemninga, bare det å møte nye mennesker, se forskjellige antrekk, andre folk. Nei guri, jeg kunne ikke kjent meg mer klar. For å ikke snakke om David Guetta sin konsert, han bør spille EM-sangen, da blir det fyr og flammer vil jeg tro. Ellers gleder jeg meg veldig til Lemaitre - Closer også!

 

Jeg ser også at jeg må drakse med meg olympus kameraet mitt på festivalen, og prøve å ta noooen gøye bilder som ikke bare er på iphonen. Wææ. Blir så bra! Så blir det så godt å se igjen venner som har flytta til Oslo, så jeg satser på vi blir en bra gjeng som drar i lag :-)
 

Forresten, så er alle premiumbilletene til festivalen utsolgt... Men der er noen helgepass, fredag og lørdagspass igjen som du fortsatt kan skaffe deg HER.

 2 kommentarer

Henriette Celin

29.07.2016 kl.18:47

Whue, så gøy det så ut :-D

Cecilie

29.07.2016 kl.21:56

Heldig! Virker såå kult! Kos deg masse<3

Write a new comment


, Ørsta

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits