Too tall for front row

  • Publisert: 02.11.2016 | kl.21:01

T-skjorte HER (strl S og koster 150kr)
 

Altså, se på denne kule t-skjorta da?? Den er litt croppa, og har gule "patches" på seg. En av dem sier: Too Tall For Front Row, haha den likte jeg! Jeg er 1,71cm over bakken, men har faktisk en veldig kort rygg. Så jeg tror ikke jeg har vært til bry i en sittesal sånn egentlig. 

Men over til noe annet.. Jeg var hos tannlegen i dag, fikk beskjed om at reguleringen skal av om !!!3 uker!!!! Jeg gleder meg sånn til å ikke få kjøttsår i kjeften mer (æsj). Jeg fikk også sett før bildene av tennene mine, som jeg kommer til å dele her på bloggen. FOR en forskjell, jeg er så mye mer fornøyd nå enn jeg var tidligere. Men det vil jeg komme tilbake til når jeg får tilsendt bildene!

Videre dro jeg på arbeid først her hvor jeg bor, og så tok jeg bilturen et stykke unna for å arbeide i en klesbutikk der også. Ble en lang dag, men skikkelig greit med variasjon og nye kunder. Jeg er bare så virkelig glad i yrket mitt, nemmelig å selge :-D Og jammen blir man en menneskekjenner også av det hele, det er veldig interessant akkurat det der.
 3 kommentarer

Pernille V

02.11.2016 kl.21:19

Hvordan gikk du frem for å få satt på regulering? Vil gjøre det samme selv, så hadde vært kult om du kunne skrevet litt om prosessen :D

Adrienne Eikrem

02.11.2016 kl.21:58

Pernille V: Vet ikke om det blir gjort med det samme, men kan svare litt på spørsmålet her nå med engang :D

Jeg dro rett til nærmeste kjeveortoped for å spørre om time, og fikk time med en samtale. Der snakka jeg om hva som plaga meg, å tannlegen tok en titt på tennene og forsto problemstillingen. Deretter ble jeg satt opp på en ny time, og fikk regulering på baksiden på øverste tannrad, og regulering nede på framsiden. Totalsummen ble ca 22 tusen, og jeg fikk det dekt litt siden jeg var under 20 år + andre ting.

Victoria Larsen

02.11.2016 kl.21:26

Utrolig fin genser :D

Write a new comment


,

Follow
bloglovinNorske bloggerCategories

Archivehits