Dotted

 • Publisert: 08.01.2017 | kl.15:03

Bluse HER

 

Ebay bomber

 • Publisert: 15.11.2016 | kl.20:06

Bomberjakke, kr 88. Den får du HER

Heisann!! Gøy å få respons på forrige innlegg, for jeg vet dere liker disse innleggene, som sagt. Her er den bomberjakka som jeg har mottatt og er veldig fornøyd med. Kvaliteten er tynn og i et syntetisk stoff. Jeg har den i størrelse medium og den tilsvarer en small. Jeg skulle gjerne hatt den i large, da jeg liker bomberjakkene mine tilsvarende i medium..

Men herregud, denne kaffe fargen er bare skikkelig fin. Og ser for meg å bruke den til festanledning igrunn. Fraktiden var kjemperask, og selgeren er en top-rated seller. Jeg pleier alltid å kjøpe fra selgere med stjerne på, og for å være sikker går jeg igjennom tilbakemeldingene selgeren har fått. De lever jo på gode tilbakemeldinger, og kjøperene er jo ærlige om produktet de har kjøpt. 


 • Ebay-finds/buys

  • Publisert: 14.11.2016 | kl.21:25

  Kjøpt:

  1. HER (mottat-fornøyd) // 2. HER (ikke mottatt) // 3. HER (ikke mottatt) // 4. HER (mottatt-ikke fornøyd) // 5. HER (ikke mottatt)


  Ønsker:

  6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER 

   

  Jeg vet dere liker ebayinnlegg, og jeg vet selv at jeg liker det i overkant mye. Så da kjører vi på med ebayinnlegg oftere. Så har jeg også handlet vanvittig mye i fra ebay, alt fra lyskrone i krystall til mine faste løse øyevipper. Og har ennå ikke opplevd noen situasjon der jeg ikke har fått produktet mitt utenom å ha fått pengene tilbake på konto. Så husk at dere alltid må bruke paypal når dere handler i fra nettsiden. En paypal-konto er veldig enkelt å lage seg, hvor du knytter bankkortet ditt til kontoen, og så handler du deretter superenkelt. For enkelt spør du meg.... Litt for enkelt å klikke seg hjem noe.
   


 • Nytt i fra ebay

  • Publisert: 08.11.2016 | kl.22:38

  Æææ, jeg er så stoka over mitt nye objektiv til Olympus-kameraet. Det er et m.zuiko digital 45mm f1.8. Jeg betalte litt over 2000kr for det, uten toll. På dette bildet så har jeg brukt linsa. Som du ser, høg blenderopning som oppnår en blurry bakgrunn fra fokuset. Spørs om jeg nå bare blir å legge speilrefleksen på hylla.

  Vippe HER, og vippe HER
   


  Her ser du meg bruke vippene til venstre
   

  Det blå på linsa er bare beskyttelseplast forresten. Link til objektivet får du HER
   


 • Ebay finds #22 - Crazy choker trend

  • Publisert: 09.07.2016 | kl.12:18

  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

   

  Alle disse 5 linkene er kjøp som jeg har gjort selv, men har ennå ikke mottatt de ennå, så kvaliteten kan jeg ikke si så mye på.

  Flere har vel sett kjoler og topper som har disse choker halsbandene rundt halsen. Kanskje til og med flere av oss gikk spradende rundt med disse 90s chokerene? Jeg var ihvertfall en av de som brukte de dag og natt. Kompisen min kalte det til og med for katteband (ha ha)...

   

   

   

  Ikke noe galt med å bruke disse nå. Men det er gøy å se at det har utvikla seg nesten til 70 tallet igjen. Med litt bredere chokers, og gjerne i velour kvalitet. Her så skal jeg vise dere noen instababes med trenden:

      


 • Insta Lately

  • Publisert: 01.12.2015 | kl.21:16

  Julestria er fullt i gang, første luka er opna og julelista har blitt hørt gjennom 100 ganger. Ihvertfall hos meg! Hehee julejente sa du?

  På arbeid er det gøy å være med så mange prosjekter å gjøre og ikke minst snille kunder som leter etter julegaver. Beina mine har planta seg i sofaen i kveld, så den treningsturen har jeg forlengst droppa. Jeg spiser popcorn å drikker saft jeg, syns at det passa seg mye mer.


 • Lysringen fra ebay

  • Publisert: 30.11.2015 | kl.18:50

   

  Husker dere ebayfindsa mine HER? Der tipsa jeg om en sånn LED lampe til under to tusen. Jeg orka ikke kjempe mot å rekke dagslyset lengre, så jeg tok å bestilte den rett hjem. Det tok ikke mer enn én uke før DHL ringte på døra. Toll fikk jeg heller ikke, å totalprisen jeg betalte var 1 905kr med stativ!!!

   

  Her ser dere litt før og etter bilder:   

  Det er jo langt flere youtubere som bruker en sånn lysring da de ofte sitter på en bestemt plass å prater til kameraet. Jo det er en del arbeid å flytte, stille både kamerastativet og lysstativet for å få noen greie bilder. Men har man lyst på bedre bilder, så står det ikke på latskapens side. 

   

  Det følger også med et slags "ringteppe" eller diffuser som det heter (?). Som da skal hindre lyset i å bli for sterkt, rett å slett å blende lyset litt- som en softbox!

   


  Produktet ble sendt fra China, og der er jo stortsett hvor fototeknologien kommer fra så jeg var ikke i tvil med produktet. Den kom også i vanlig stikkontakt som vi bruker her i Norge.

   

  Link til produktet kjøpes HER.

   


 • Ebayfinds #21 - Beddings

  • Publisert: 23.11.2015 | kl.19:21  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER  

   

  Her om dagen hadde jeg en FB-samtale med ei anna ebayjente. Ebayjente faktisk. Vi babla om ebay og hun ga med idéen om å lage en finds om sengetøy! Jeg har jo kjøpt alt mulig fra nettsiden, men sengetøy har jeg aldri testa ut! Så når jeg får lønning så skal jeg bestille en av disse sengetøysetta fra Catherine Lansfield, som er til en rimelig normal pris.

   

   


 • Ebayfinds #20 - Morning & Evening Essentials + ebaytips

  • Publisert: 07.11.2015 | kl.17:24

  1. Rosa silkekåpe HER, 2. Silkekåper HER, 3. Varme tøfler HER, 4. Søte sovemasker HER, 5. 3D- sovemasker HER, 6. Høge varme knesokker HER, 7. Fluffy carpet HER

   

  God lørdag dere!

  Tenkte å ta ebayinnlegget i dag selvom jeg pleier å ha det søndagene. Denne gangen valgte jeg å finne litt morgen og kveldsting, selv har jeg den rosa morgenkåpa som jeg kjøpte på en kinabutikk i Spania. Jeg eelsker den, og når jeg fant den på ebay så måtte jeg bare tipse om den her også!

  Når det gjelder semskaskinn tøflene så står størrelsen i "ladies U.K", så her tenkte jeg også å vise dere min favoritt oversikt når det kommer til shoe chart. Størrelser mellom menn og kvinne er ulike, så husk å være obs på dette. Har gjort feil noen ganger her, hehe!

   

   


 • Ebayfinds #19 - things on my watchlist

  • Publisert: 01.11.2015 | kl.19:26  1. Cut out dress HER, 2. Knit dress deep V HER, 3. Lace up dress HER, 4. Fluffy bag HER, 5. Camera lighting HER, 6. Deep V bra HER

   

  En sånn lysring for kameralys er noe jeg har ønskt meg en lang stund, men aldri tatt meg skikkelig råda til. Den er genial for filming av videoer, sminkelys og kanskje til og med den er ok til bildelys? Much wanted i disse mørke tider!!! Og den fluffy bagen så jeg de hadde på Nelly i lignende også, så jeg klikka hjem en i går faktisk. Søt veske!

   

  God søndagskveld!

   

   


 • Ebayfinds #18 - følg trenden billigere

  • Publisert: 25.10.2015 | kl.19:22

  1. Lace up body HER // 2. Grey lace up body HER // 3. Kylie Jenner lipstick HER lipliner HER // 4. Lace up shoes HER // 5. High knee boot HER // 6. Kaktuser HER


  Mørkere tider gjør tilgangen pc og nettshoppingen litt større. Men dere! Ikke glem å støtt deres lokale butikker, man vil jo for all del bevare disse- så vær flink å bruk litt penger der også. Men selvfølgelig tyr vi alle til litt nettshopping en gang i blant, og her blant anna har jeg funnet ting som jeg gjerne vil ha selv.

  Noe her som du fikk lyst på?


 • Ebayfinds #17

  • Publisert: 27.08.2015 | kl.20:13

  1. Solbriller

  2. Turtleneck knit

  3. Beige kåpe

  4. Suede skirt fra Zara (kun i M)

  5. Dongriskjørt

  6. Hvite boots

  7. Gladiator high heels

  8. Marineblå veske

  9. Tote bag

   

  Etter motemesse i Oslo så var det bare flere og flere som hadde "suedeskinn" i både skjørt, bukser og skjorter. Jeg har sett flere instajenter med disse skjørtene, og ikke minst dongriskjørt med knepper fremme. Jeg har NØDT til å skaffe meg disse skjørtene!! Angrer litt på at jeg ikke sa vi skulle kjøpe de inn til butikken vår... Men jeg får håpe de kanskje har noe lignende på salg i Spania når jeg reiser dit. For neste sommer, så tror jeg det vil komme mye av akkurat dette!


 • Ebay jumpsuite (før og etter)

  • Publisert: 27.07.2015 | kl.14:20  Før:


  Denne jumpsuiten kjøpte jeg på ebay for en liten stund tilbake HER. Og den har jeg kjøpt i strl large, da produktet er i fra Kina. Greia med jumpsuiten var at den var så sykt gjennomsiktig i rumpa og i bena at jeg bestemte meg for å gjøre den om til en body. 


  Etter:

  Skjørtet er i fra BIK BOK

   

  Jeg har ennå ikke sydd den om til en body, fordi jeg egentlig ikke kan å sy, hehe. Men jeg skal få søstra mi til å se på saken så hun kan hjelpe meg litt. Men jeg ble ihvertfall veldig fornøyd med "sluttresultatet", og tror dette kommer til å bli et antrekk som jeg kan bruke når jeg skal ut.

  Hva syns du? Likte du den best som body eller hel jumpsuite?

   


 • Lately ebaybuys + tips

  • Publisert: 18.06.2015 | kl.20:57  Hvit jumpsuite, svart bodycon kjole, smykke, birkenstock, iphone 5 deksel, flytende flamingoer

   

  Her er noe av det siste jeg har kjøpt på ebay den siste tiden. Jeg har mottatt smykket, dekselet og skoa og er hittil veldig fornøyd med de kjøpa. Disse tingene er noe jeg har traska rundt i dagligbasis liksom. Jeg gleder meg til flaminoene kommer, da skal de få lov til å flyte rundt i jacuzzien med en iskald drikke ståendes i dem.

  Men til ebaytipset.... Jeg har jo bestilt nå langt over 100 ting på ebay, og jeg har nesten listet opp absolutt alt jeg har kjøpt. Dette gjør jeg på notat-delen på macen, der fører jeg opp hva jeg har kjøpt, til hva pris, med hvilken selger, og om jeg har mottatt produktet. Jeg skriver også helt på slutten hvilken varenr det har, altså, om tingen jeg bestiller er den 105'e tingen jeg kjøper i fra ebay på en måte. Dette er en ting som har hjulpet meg mye når det kommer til feks dere lurer på hvilken selger jeg har kjøpt produktet med. Eller bare om jeg er fornøyd med produktet og har det lett for å finne frem til selgeren igjen. Dritlurt ebaytips i fra meg!!!! Klem

   


 • Ebayfinds #16 - Pool Party Essentials

  • Publisert: 06.06.2015 | kl.17:29

  First some inspiration . . . 

  En ting jeg har sittet å sett på lenge, er slike gigante donuts, vannmeloner, flamingoer flytemadrasser. De er så sinnsjukt inspirerende, og jeg har ønskt meg slike en god stund... Men hva som har holdt meg og fornuften min igjen, er at prisen på disse tumblr-inspirerte tubbedittene koster deg flesket. Liksom rundt over 500kr for en slik flyteting? Da må fornuften min synke litt inn i hodet mitt altså. Men jeg velger likevel å dele et litt inspirerende ebayfinds til dere likevel!!! :) Hope you like it!

  1. Flytende iskremer

  2. Drikkeholdere av flamingoer

  3. Vannmelon flytemadrass

  4. Pizza-slize flytemadrass

  5. Brezel flytemadrass

  6. Flytende bord til å å bruke i basseng eller boblebad

  7. Sandwich-is flytemadrass

  8. Flytende gigant svane

  9. Flytende gigant flamingo

  10. Brun donut

  11. Rosa donut


   


 • Ebayfinds #15 - Dress up for summer

  • Publisert: 03.06.2015 | kl.16:00

  Alle disse fine godbitene finner du HER

   

  Fant denne selgeren som selger alle disse fine kjolene/jumpsuitene for rudnt 100lappen. Selgeren er visstnok fra Kina, og det er nok der klærne er produsert også, derfør bør du være veldig obs på hvilken størrelse du velger. Hadde jeg bestilt, noe jeg har planer om å gjøre så kommer jeg til velge strl L / XL. Rett og slett fordi det tilsvarer ca S / M for oss skandinaviske mennesker som er litt høyere og bredere enn kineserene.

  Edit: I ettertid har jeg sett at Sheinside.com selger flere av disse kjolene/jumpsuitene, om det kan vær av interesse. Men på den siden finner jeg faktisk flere fine kjoler og jumpsuiter enn på ebay.


 • Ebayfinds #14 - Throw a theme party

  • Publisert: 30.05.2015 | kl.16:00

  1. Tiki Bar skilt

  2. Solbriller

  3. Aloha hengende veggpynt

  4. Grønt skjørtpynt til øla

  5. Grønt bordskjørt

  6. Blomster-smykke (viktigeste av alt)

  7. Heliumballonger av drinker

  8. Bakgrunnsvegg for foto (flere varianter på link)

  9. Brus/øl holdere

  10. Hawaii-skjorta til herrene (må ikke tro dere slipper unna)

  11. En palme

  12. Kokos-drikkeglass

  13. Palmetre snacks-pinner

   

  HAHA! Er det en ting jeg skal gjøre en sommer, så er det å arrangere en Hawaii-tema-fest. Og er det en annen ting jeg skal gjøre, så er det å besøke selve øya. But in the meantime så kan jeg skape en følelse av å være der gjennom en temafest!! Seriøst, hvor gøy er ikke det da? Få på temafest allerede i sommer <3

  Btw, så blir neste ebayfinds om fine kjoler til sommeren!

   


 • Beach essentials, ebayfinds #13

  • Publisert: 08.04.2015 | kl.20:59

  1. Hvit crochet top

  2. Stråhatt

  3. Beach badedrakt

  4. Skjell (syns de var så fine, hehe)

  5. Strandkjole

  6. Sort badedrakt

  7. 'Blue Hawaii' shorts (denne har jeg faktisk i strl L... se bilder av Synne i den HER)

  8. Pinapple shorts

   

  Om du er interessert i noe av dette så ber jeg deg om å se hvor selgeren er i fra, og gå ut i fra størrelsen derfra. Altså, er selgeren fra china så anbefaler jeg deg å bestille Large om du så er en S/M om du skjønner :-) Ellers har jeg linka kun selgere som jeg syns virka trygge, det gjør jeg alltid.

   

   


 • Siste ebaykjøp

  • Publisert: 10.03.2015 | kl.11:41

  På tide å ty til et nytt ebay-innlegg her på bloggen, det er jo tråssalt veldig populært å lese om har jeg forstått. Det er stadig flere som lærer seg med nettsiden, og det er enda flere som sitter å kribler etter å lære det, men aldri tar tak. Jeg har tidligere prøvd å lage en slags guide som dere kan finne her: EBAY GUIDE. 

  Her om dagen prøvde jeg å google bloggnavnet mitt, og da ble navnet mitt hengende med søkeordet "ebay" ganske så populært. Samt instagram, polaroid og apper. Eksempel: "adriennee.blogg.no Ebay". Så det er jo litt artig å finne ut hva folk søker etter på bloggen min :-)

  Sooo here it goes:

  1. Flash tattoos. HER

  2. Sjøstjerne hårklemme. HER

  3. Lyskrone til over 3000 (!!), som er bestilt til huset i Spania. (Dette var en lyskrone som jeg hjelpte mamma med å bestille) HER

  4. Blomstrete tastatur til Mac Air 13". HER

  5. Sølvringer med rund detalj. HER

  6. Både gull og sølvringer med V-detalj. HER

  7. NARS Albatross highligter (denne er sååå fin mot sommeren når man har litt brunfarge i ansiktet) HER
 • Ebayhaul arkivvideo

  • Publisert: 05.02.2015 | kl.17:49

  Siste tiden har jeg egentlig ikke vært så flink på å oppdatere YouTuben, eller egentlig *videoblogga for dere. Jeg var jo veldig flittig på det før da jeg fikk nytt kamera med HD-kvalitet å greier. Men i den siste tiden har jeg likevel fått en del subscribers som jeg ikke aaaner hvor de kommer fra, men så viser det seg at denne "Ebay-haulen" jeg lagde for over 1 år siden har vært mye aktivitet på siste tiden.

  Så i går da dere, så satte jeg meg faktisk ned å lagde undertekst på denne videoen ovenfor. Altså ganske enkel engelsk-translate, sikkert mye grammatikkfeil eller ordfeil for den slags skyld. Men greit for de som ikke er norske i det hele tatt, eller?

  Anyways... så gå det meg en litt mer mersmak på å lage flere videoblogger. Kanskje min allerførste sminkevideo? Eller flere andre som: hårvideoer, roomrour, morning routine videoer? Jeg ønsker meg også et nytt og bedre kamera, så her er det sparing på gang, hehe!

   


 • Ebaybuys & wanties #12

  • Publisert: 03.02.2015 | kl.20:19

  Buys:

  1. Lilla solbriller

  2. Sølv snapback

  3. Bling deksel for iPhone 6 (til mamma)

   

  Wanties:

  4. Blå adidas genser

  5. Blå adidas-jakke med ananasmotiv

  6. Ryggsekk

  7. Ordinære adidas-sko

  8. Sko med ananasmotiv (matcher jakka)

   

  Yeyyy!! På tide å endelig poste et nytt ebay-relatert innlegg på bloggen. Jeg har skjønt det at flere av dere er veldig glad i disse innleggene og de er blitt veldig etterspurt på bloggen også. Syns selvfølgelig dette er superkoselig at dere sier, for jeg koser meg mye når jeg lager de også.... for å ikke snakke om samt shoppe mens jeg holder på. Men dere! Jeg har bitt helt på adidas-basillen og fikk en skikkelig crush over alt jeg kom over på ebay av dette merket. Adidas er jo komt veldig på moten igjen, det er ikke å legge skjul på både i butikker og nettbutikker.

  Men over til no heelt annet... Dagen i dag på skolen var lang og tung, så kom jeg på jobb og fikk litt gnist igjen rett og slett. Det er noe med det å kunne bevege seg, snakke med kunder og ikke bare sitte stuck på en skolebenk hele dagen altså. Men utover i arbeidstiden da, så møtte jeg på 2 hyggelige "business-mennesker" som jeg kalte de, haha. To menn iført dritbra klesstil kom innom og vi skravla sikkert i fleere minutter, helt til stengetid faktisk. Å de ga meg mye god tips til utdanningen min videre, og om deres yrke og så snakka vi faktisk mye om plasser å bo i dette landet. Sååå jeg revurderer lærlingplass i Bergen veldig mye igjen :-D 

  Woah, langt innlegg!! Nå skal jeg iallefall tvinge meg selv i gymtøyet å sprette rompa opp på yogamatta i stua for å utføre leg & cardioo, siden jeg rett og slett skippa det i går, hehe! 
   


 • Lately ebay-buys

  • Publisert: 13.01.2015 | kl.17:07

   

  1. X-grip til kameraer (for å kunne filme stødigere)

  2. Litt mer dramatiske øyevipper enn de jeg har brukt tidligere.

  3. Vippelim som ikke var DUO, men var svart, billig og brukendes

  4. Foam-roller

  5. Tapet ruller i sølv og i koppar/bronze.
   

  Ganske ukategoriert kjøp jeg har gjort meg de siste gangene på ebay... alt i fra kamerastativ til veggtapet liksom. Men en ting er sikkert da, jeg har roa ned på ebay-kjøpene siden i forrfjor og i fjor. Da satt jeg på nettsiden 24/7 å kikka etter unødvendige ting å kjøpe heeele tiden, blæ.. Jaja, jeg har ihvertfall forbedret mitt ebayforbruk .


 • For den reiseglade, ebay-finds #11

  • Publisert: 07.01.2015 | kl.12:53

  Å lese om et land, eller sted man skal besøke er noe av det gøyeste jeg gjør. Vanligvis pleier vi å google hver en ting, men jeg har hørt så mye bra om disse bøkene og kunne gjerne tenke meg å kjøpe noen selv. De står skrevet i engelsk, så det er jo god lesetrening også, da jeg ikke vanligvis pleier å lese engelske tekster.
   

  1. Mauritius, Reunion, Seychelles

  2. East Coast Australia

  3. Tokyo

  4. Cuba

  5. Jamaica

  6. Greek Islands

  Linken ligger vanligvis i navnene ovenfor her. Denne gangen har jeg ikke sjekka 100% nøye på selgerens troverdighet, så se litt ekstra over om du har planer om å handle disse bøkene.

   

  Party, ebay-finds #10

  • Publisert: 09.12.2014 | kl.16:52

  Linkene til produktene ligger i navnene under denne teksten. Jeg har funnet produkt som jeg selv kunne finne på å kjøpe fra disse selgerene, så jeg gjør alltid en liten research før jeg linker til produktene.


  Nydelig kjole i beige (finst i 4 andre farger)

  Falske øyenvipper

  Metallisk neglelakk (finst i mange flere farger)

  Party props (artig å bruke på bilder, og hele denne pakken er superbillig!)

  Svart høyhelt

  NYX Lip Plumper

  Polaroid printer til iPhone 4 4s 5 5s

   

  Summer essentials, ebay-finds #9

  • Publisert: 18.06.2014 | kl.20:33


   

  1. Skulderbag tilgjengelig i flere farger

  2. Wayfarer i forskjellige farger

  3. Blomsterkrans

  4. Solhatt

  5. Pilotbriller

  6. Polaroid kamera

  7. Svarte høyhelte med metalldetalje 

  8. Gule, røde ++ høyhelte


  Det er ingen hemmlighet at fargerike speilglass på solbrillene er blitt en het trend i sommer. Selv eier jeg 4 stk og er ganske så fornøyd med mine, og så blir de jo alltid veldig fine på bilder, hehe. Skikkelig sommerslig! Ellers er det viktig at jeg har med meg polaroidkameraet mitt og får knipsa noen hyggelige bilder i sommer også, som jeg kan ta vare på som gode minner.
   


 • Daydreamin'

  • Publisert: 27.04.2014 | kl.17:42

  Rollerskates i fra ebay i fra min tidligere wishlist her på bloggen er da på plass. Jeg er jo en tilhenger av 50-80 talls greier, og blir så utrolig inspirert av den tiden. Disse firhjulingene tar jeg med meg til Spania når jeg snart reiser, da forholdene er bedre der nede. 

  Ellers har jeg jo hatt et av og på bloggfravær, og jeg håper dere skjønner at jeg prøver å komme meg inn i gamle spor igjen, etter en litt tragisk tid. Spania må jo bare bli en kick-start eller noe, hehe.


 • Nars Cream Blush

  • Publisert: 13.03.2014 | kl.14:40

  Først og fremst så vil jeg takke dere lesere for snille tilbakemeldinger på forrige innlegg. Noen beskriver de samme opplevelsene og det var veldig nyttigt for min del å lese om, så jeg vil ta med dette videre og be kiropraktoren sende meg på MR asap siden de ikke finner de ut.
   

  Tilbake til litt rosa. For en liten stund siden så bestilte jeg jo denne blushen i fra ebay som jeg mottok i går. Betalte nøyaktig 186,71 NOK for denne med frakt, så det vil jeg jo si var ganske billig. Det er ikke falskvare og den ble sendt i fra NYC, så det tok omtrent 1 uke i posten. Klikk HER for å se nærmere på produktet.

   


 • Ebayfinds #trening

  • Publisert: 11.03.2014 | kl.21:15

  1. Nike Free shoes

  2. Drikkeflasker

  3. Sportsbher

  4. Løpejakke HER og HER

  5. Treningstights HER og HER

  6. Polar pulsklokke

  7. Nike Air Max shoes

   

  Er dere glade nå??? Ennå ett innlegg ang. ebay tar sin plass her på bloggen. Det tar en del tid å lage disse innleggene, derfor har det ikke alltid blitt hver søndag som jeg pleide å ha. Selv eier jeg de Air Max skoa og er så utrolig fornøyd. Beste kjøpet mitt på veldig lenge! De kosta ca 900kroner og jeg fikk ingen toll. Jeg har også fått flere kommentarer på at man ikke får toll på sko når man bestiller på ebay, kan dette stemme?

   


 • Last ebay-buys

  • Publisert: 06.03.2014 | kl.15:47

  Her har vi en blanding av ting jeg har kjøpt til meg, søstra mi, mamma, venninne av mamma og Synne. Ingen av de makter å lære seg med ebay, derfor blir jeg mellomhandleren og må fikse ditten og datten, hahah. En ting som har blitt super populært er at jeg må bestille vippelim og nye vipper hele tiden. Dette er en forbruksvare, ihvertfall for meg og Synne som bruker de daglig.

   

  ANYWAYS. Så ligger linkene her:

  Rulleskøyter (som jeg ikke har kjøpt ennå, men må vente til neste lønning)

  NARS blush

  VS iphonedeksel

  Beste og mest naturlige vippene jeg har prøvd sålangt

  Cover til reisepasset

  Nytt polaroid kamera til søstra mi

  Superduper søt oransje/peach deksel til Synne

   


 • Travel the world

  • Publisert: 13.01.2014 | kl.18:24


  Iiik! Henta dette kartet i posten i stad og opna det som om det var et skattekart. Øynene mine var frelst! Er alltid like spennende å bestille noe i fra ebay, og dette kartet har jeg linka til i nest forrige innlegg på bloggen. Det har seg sånn at når jeg skraper i de landa jeg har reist til, så blir de fargerike. Tror jeg betalte rundt 100 kroner for dette!

   

  Har dere noen store reisemål utenom de mest landene mest egnet for turister?
   


 • Siste ebaykjøp

  • Publisert: 12.01.2014 | kl.22:38

  Nike Air Max HER | Verdenskart med skraping HER | HDMI-adapter til mac HER | Revlon foundation HER | Ny sort øyevipper HER
   

  Istedenfor å holde disse ebay-findsa hver søndag, noe jeg vet dere elsker, så må jeg bare beklage. Tidligere kunne jeg tilbringe timesvis på ebay, men de timene har blitt færre og da er det ikke alltid like enkelt å skulle finne gode produkter å linke til hver gang. Så jeg går på mine begrensninger og blogger om ebay når jeg måtte føle for det. Enten det er finds, buys eller wants.

  Skoa og et verdenskart har jeg ønskt meg i over lenger tid, endelig har jeg tatt meg råda til å kjøpe det. Air max'a skal ihvertfall redde meg de tunge timene man står på jobben, da er det viktig med gode sko det dere. HÅPER de kommer før jeg reiser!!
   


 • Ukens ebay-finds #8

  • Publisert: 28.12.2013 | kl.17:19

  Tar å poster akkurat dette innlegget i dag istedenfor på søndagen!  1. Lommebøker  |  2. OPI- neglelakk som sprekker  |  3. Fine halskjeder  |  4. Clutch-veske i paljetter  |  5. Leppestifter  |  6. Gammel telefon (may not ship to norway)  |  7. Forskjellige retro skilt HER, HER, HER og HER

   

  Har dere savnet ukens ebay-finds?? Jeg vet flere av dere er veldig skuffet over meg over å ikke ha posta det hver eneste søndag. Er ikke like ofte innom ebay som jeg var tidligere, og da blir det litt vanskelig å lage disse innleggene... Men annenhver uke vil jeg prøve ut fremover.

  Er forresten super fasinert av de gamle retro-skiltene fra 50 og til og med 80' tallet. Synd det nesten ikke blir brukt slike lenger, annet enn kanskje inne hos Peppes Pizza- og like oppslukt blir jeg i de kule skilta hver eneste gang. Bastabom, desse skal bestilles hjem og muligens gi bort i gave også! 
   


 • Ukens ebay-finds #7 candy edition

  • Publisert: 01.12.2013 | kl.15:02

  1. Rosa hubbabubba (fins i flere smaker, eple, vannmelon, cola)

  2. Hubbabubba i tape-form i rundinger, selger de disse i butikkene lenger?

  3. M&m's med nøtter

  4. Kirsebær haribo (mange flere sorter)

  5. Milka sjokolade i forskjellige smaker (oreo smaker vidunderlig)

  6. Extra-tyggiser

  7. Tyggegummi fra Wrigleys

  8. Fargerik cheerios til frokostblanding

  9. Cola-karameller

  10. Skittles

   

  Har du noen faste søtsaker du bare MÅ ha med deg hjem igjen fra en reise i utland, eller kanskje på tax-free'n? Irriterer du deg over varer som ikke lenger blir solgt i Norge? Da skal du ikke frykte siden vi har Ebay!!! Bestill hjem dine favorittsøtsaker og nyt de helt alene, eller med venner om du er av den gavmilde sorten.

  Her om dagen satt jeg godtesyk på skolen og tilfredstilte meg med å heller med å lage en slags godteri-finds fra ebay til dere. Jeg vet flere av godtebitene jeg har ovenfor her er godtesaker som ofte blir med hjem fra en reise hos de fleste. Noen har desperate craves på de, og bare MÅ ha det. Så kjære ebay, takk for at du fins.

   

  :) :) :)  


 • Ukens ebay-finds #6 party edition

  • Publisert: 24.11.2013 | kl.20:30
  1. Remington krøllstav

  2. Tykk krøllstav

  3. OPI neglelakker 

  4. TooFaced øyeskyggepaletter (i flere farger)

  5. Glitrende jakker

  6. Paljettkjole i flere farger

  7. Falske øyevipper

  8. Nydelig paljettkjole i gull

  9. Figurnære paljettkjoler (i flere farger)

  10. Peplum topp i sølv (fins i flere farger)

  11. Peplum topp med paljetter (fins også i flere farger)

  12. Masker, søk: sequin mask, mardi mask, masquerade mask

   

  Endelig på tide med nye finds eller hva? Kryr det i fingrene etter å shoppe? ;) Her har jeg samla litt av mye mer man kan finne av party-tema inne på ebay. Selv har jeg tenkt å bestille meg noen paljettkjoler til neste lønning. Egentlig så eiger jeg sjeldent noen kjoler da jeg fort blir lei av de, men de er jo bare så sinnsykt billige at hva kan stoppe meg?! Jo, fornuften. MEN HEY!


 • Ukens ebay-finds #5 christmas gifts

  • Publisert: 17.11.2013 | kl.20:36
   

  1. Sølvsmykke runding.

  2. Sølvsmykke hjerte.

  3. Casio gullklokke.

  4. Xoxo gullklokke.

  5. Dalas klokker i forskjellige farger.

  6. NYX sminke, >øyeskygge<, >leppestift<.

  7. Polar pulsklokke (denne har jeg selv og den anbefaler jeg videre) 

  8. Kamerastativ.

  9. Stilfulle trådløse headset.

  10. New Balance sneakers

  11. Stilige klokker

  12. Makeup organizer.

  13. Søte iphonedeksler for iphone 4.

   

  Da er det endelig på tide med ukas mest ettertrakta innlegg.... Jo ebay-finds! Har sett at flere av dere har gjort samme idéen, og enda flere har starta å benytte seg av ebay!! Både gøy og dumt, hehe!! Men julaften nærmer seg, og vi må få fatt i julegavehandelen... Om man vil bestille fra ebay må man i alle fall være tidlig ute for å være sikker!! SÅ ENJOY :) 

   


 • Ukens ebay-finds #4 baking edition

  • Publisert: 10.11.2013 | kl.14:42

   

   

  1. Sprøytetopper

  2. Gaveboks for bakst  (link til flere selgere)

  3. Grønn silikon sprøyteboks med 3 topper

  4. Prikkete papirbokser

  5. Makronbrett i silikon

  6. Bakeforekle i rosa

  7. Hvite kaffée cupcake- former i silikon

  8. Frosting konditorfarger i géleform, perfekt for en tykk frosting

  9. Søt og prikkete gaveboks til hjemmelaget yoghurtnøtter

  10. "Chocolate Diva" retro 50's skilt

  11. Stripete papirsugerør

  12. Søte gaveposer, med til og fra lapp

  13. "Cupcakes" skilt

  14. Stripete cupcakes-former i gult

  15. Retro kjøkkenvekter

   

  Hei mine søte. Har lagt merke til å at dere setter stor pris på disse innleggene, så jeg koser meg mens jeg lager de!! For å ikke snakke om at jeg shopper også...Egentlig har det seg slik at jeg har en slags ebaystopp for en stund, men den brøt jeg så fort jeg fant ut at jeg ville bake mye i vinter. Så jeg har bestilt en del bakeutstyr og søte former for å komme i gang!

  Istedenfor mote og klær, så kan jeg ha litt kategoriserte funn på ebay, så denne gangen ble det baking og derfor kalte jeg det for baking edition :) 


 • Ukens ebay-finds #3

  • Publisert: 03.11.2013 | kl.19:30

  1. Søte penalhus til blyant eller sminke på skolen.

  2. Råkule boots med gull detaljer.

  3. Cutout ankle boot shoe (disse skal jeg ha i vanlig skinn.)

  4. Aztec skjørt med paljetter.

  5. Sandal-høyhelte

  6. Neglekit, med lampe, børster, gelneglelakker ++

  7. Søt bluse.

  8. Fine ringer.

  Hei fininger! Da var det på tide med ukens ebay-finds som jeg vanligvis kjører på søndager. Og vi er allerede kommet til den 3.uken med dette her, og blir ikke til å stoppe med det første. For dette er jo et meget ettertraktet spørsmål på bloggen, instagram, facebook og på ekte. EbayEbay. 

  Tenkte å kjøre en liten spørsmålsrunde med ebay-spm i nærmeste fremtid også, så bare fyll med! 


 • Ukens ebay-finds #2

  • Publisert: 27.10.2013 | kl.19:39

   

  1. World-map til veggen

  2. World-map klokke (har bestilt, takk til leser)

  3. Kjempefine pynteputer

  4. VS- morgenkåpe

  5. Smashbox foundation-primer

  6. Falske franske negler

  7. Superkule sneakers (på ønskelisten!!)

  8. New York snapback 


  Dere ønskte at jeg skulle fortsette med dette, så jeg velger å ha det hver søndag fremover :) Jeg finner jo nye ting å kjøpe der inne hele tiden... så i stedet for å kjøpe (siden jeg har en liten ebaystopp) så kan jeg jo dele ønskene mine med dere!
   

  Lik gjerne dette innlegget!


 • Ukens ebay-finds

  • Publisert: 19.10.2013 | kl.16:20

  Fikk et utrolig godt tips av en leser med å starte med "ukens ebay-finds", så here we goo:

  1. Ikke ekte chanel-veske

  2. Ekte NARS concealer

  3. Lite og praksis polaroid kamera

  4. Rulleskøyter, som jeg må ha

  5. En gladbok, bildet hentet fra weheartit.com

  6. Nike Pro shortser i forskjellige farger, bilde hentet fra weheartit.com
   

  Håper dere liker dette innlegget, og så vil jeg fortsette med ukens ebay-finds for dere :) 


 • Ebay-linker til dere!

  • Publisert: 14.10.2013 | kl.21:27

  Det har seg sånn at jeg har komt over 60-ebaykjøp totalt, og jeg kan trygt kalle meg en Ebay-GoWildExpert eller noe. Kommentarfeltet mitt bombaderer om link til ditt og datt av produkter, både på facebook, instagram og da bloggen. Her tenkte jeg å dele 20.eksklusive linker av produkt som mange har spurt om.
     1. Silikonklokke

  2. Carhartt-beanies - veldig etterspurt

  3. Falske øyevipper - veldig etterspurt (jeg har selv #109)

  4. Høye "converse"-flatforms

  5. Vintage kamerareim

  6. Fake Céline Paris-tee - veldig etterspurt

  7. Jack Daniels Tie Dye frynsetopp - veldig etterspurt

  8. Gold clutch

  9. Turtle neck / crop top

  10. Wayfarer solbriller

  11. Sølv tapetruller

  12. VS bodysplash 

  13. Lave converse - veldig etterspurt

  14. Rosa høyhelte 

  15. Foundation-brush

  16. TOMS-sko - veldig etterspurt

  17. Vaffeljakke - veldig etterspurt

  18. Dalan-klokke - veldig etterspurt

  19. Fake Céline Paris bag - veldig etterspurt

  20. Polaroid Fujifilm Instax Mini 8 - veldig etterspurt (har gått ned i pris, wiii!)

   

   

  HÅPER DERE BLIR GLADE NÅ :):)
  Og legg gjerne igjen en kommentar om du kjøpte noe av det jeg linka. Ooog lik gjerne innlegget på facebook for å dele videre ♥


 • Nye og billige sko!

  • Publisert: 12.09.2013 | kl.18:46

  Da kom disse finingene i posten til meg ♥ Kjøpte de på ebay til rundt 300 kroner bare, snakk om kupp :-) Og nei, jeg fikk ingen toll på de :) Bruker strl 7.5(US) noe som tilsvarer 38 i EU strl.  I dag hadde jeg fri etter skolen, dvs null jobb. Eller faktisk jo, jeg vaska hus. Så prøvde jeg også å ta noen bloggable bilder til dere, men nei.nienieneinei. Det var ikke så enkelt likevell. Resten av kvelden nå skal jeg bare bruke på å slappe heeelt av og loade til helg, WOHO!!


 • Lately polaroid memories

  • Publisert: 11.08.2013 | kl.19:16

  For å spare meg for spørsmålet så er kameraet og filmen kjøpt på ebay, av denne selgeren HER

  Syns det er så koselig med disse søte små bildene som kommer ut av kameraet med engang. Disse skal samlest og henges som pynt inne på rommet mitt! :)


 • Last purchase

  • Publisert: 31.07.2013 | kl.19:41

  Image and video hosting by TinyPic

  Her er mine siste innkjøp fra både eBay og SheInside. To av tingene på bildene ovenfor har jeg mottatt og er da mine bilder. Nå gleder jeg meg bare til alt er dunket i postkassen  :).

  I dag har jeg forresten vært i 83-års selskap til den spreke bestefaren min! Og der var det både kaffe og kaker.... så vendte vi hjemover etter et hyggelig selskap. Så tok jeg en rolig joggetur på 3 km før jeg kjørte noen styrkeøvelser med kroppsvekt. Har noen inspirerende bilder av øvelser og sånne ting som jeg kan poste litt senere for å vise dere!! :)


 • Pinky shoes

  • Publisert: 30.07.2013 | kl.20:00

  Disse nydlige sandalene er fra EBAY ♥ (direktelink)

  Edit: Siden direktelinken ikke funker, så må dere kopiere denne under:
  http://www.ebay.com/itm/281080930981?var=580187354402&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648


  Henta disse skoa i posten i stad og ble forelska med engang. Ikke nok med at de ser utrolig bra ut, så sitter de på som et skudd. Disse skal jeg skaffe meg i alle fargene de selger, for disse er verdt mine penger ihvertfall. Leveringstiden kom på rundt 2 uker, og nei- jeg fikk ingen toll :) 


 • Polaroid me

  • Publisert: 31.05.2013 | kl.20:01

  Haha jeg ser jo helt gal ut, uten noen som helst sminke....


  VET DERE HVA.... Jeg jobba og blogga fra meg tidligere i dag. Skulle hoppe i bikinien rett ut for å sole meg, og der kommer det værskifte fra sol til fint vær og rett til pøsregnuværet med pøsregn og overskyet resten av dagen. Absolutt dagens nedtur. Men vi har jo hatt utrolig fint vær den siste tiden, og jeg har vært utrolig lite forran pc'en og bloggen, så det er vel positivt på en måte.

  Ellers er jeg jo veldig glad i "selfies"- også på polaroid kameraet mitt. Og så er det rart å tenke på at hver film/bilde faktisk koster 5 kroner, haha. Men jeg er superfornøyd med det skjønne lille kameraet! Og til dere som lurte på hvor lenge det gikk før jeg fikk det, så gikk det bare rundt 2 uker eller noe :) Fikk heller ikke toll på det!


 • Finally you're mine <3

  • Publisert: 24.05.2013 | kl.18:39


  Polaroid kamera kjøpt på ebay-> HER (direktelink)
   


  Endelig eier jeg et polaroid kamera. Jeg smilte fra øre til øre når jeg mottok det i posten, og var ikke sen med å pakke det opp for å si det sånn. Lenge har jeg ønskt meg et sånn kamera, og lenge har jeg planlagt min kommende vegg med mange bilder og minner skapt med kameraet. Can't wait!!!! :)

  Lengre ned på bloggen så har jeg lagd en ebay-guide til dere som er nysgjerrige på nettsiden. Og dere som lurer på prisen, så kom det akkurat på 1001 NOK med kamera, 100 film og et lite album. Her må jeg tenke meg godt om før jeg tar bilde, det er nok ikke bare å slette et bilde du ikke ønsker å ha her nei. Men den kom perfekt til før sommeren, og før Spania-turen. Åh, gleder meg til å ta det i bruk!!


 • Ebay-guide

  • Publisert: 16.05.2013 | kl.17:12

  Denne guiden inneholder:

  • Spørsmål & svar
  • Hva du skal være obs på
  • Bestilling, trinn for trinn

   

  Ebay er et av verdens største marked, det er det ingen tvil om. Har gjort så mange kupp på denne siden som jeg har spart en del penger på. Det er nesten for enkelt å bestille fra denne siden, det har ihvertfall jeg og sikkert flere erfart. :)

   

   

  Litt spørsmål & svar:

  PayPal:
  Å betale med PayPal er den tryggeste måten å handle på eBay. De fleste selgerene tar også for det meste bare denne betalingsmetoden. Viss du skulle risikere å bli svindlet på noen måte (som er lite sjanse for), så gir PayPal deg pengene tilbake og kontakter selgeren. Men før du i det hele tatt går til PayPal så skal du kontakte selgeren allerførst og forklare situasjonen. Du kan enkelt lage en PayPal-konto HER.  

  Hvordan er det med frakt og toll?
  Det geniale med eBay er at flere av selgerene har fri frakt på varene sine. Jeg holder meg som regel under 200 når jeg handler der, men har handlet for over den summen et par ganger. De to gangene har jeg ikke opplevd at pakken ble stanset i tollen noe som var positivt for meg. Men om du handler for over 200, så må du forbrede deg på at den kan stoppe i tollen og at du må betale, men hvem vet- kanskje du er like heldig som meg? :)   

  Hvor lang tar leveringstiden? 
  Det går for det meste 1-2 uker, men det går gjerne opptil 1 mnd også. Om det skulle gå noe lengre enn det så råder jeg deg å kontakte selgeren snarest.

   

   

  Husk å være OBS på dette:

  1. At selgeren har ihvertfall over 96-97% positiv feedback, og gjerne en diplomstjerne som tyder "top-rated seller". De som ligger innenfor den kategorien har flest kunder i gjennomsnitt og har over 98% positiv feedback.

    

   

  2: At selgeren frakter til Norge er jo obligatorisk å måtte sjekke ut. Og ikke glem å se etter om det kommer fraktbegyr med eller om de frakter gratis. Her kan vi se at frakten kommer på ca 142 kroner, og at selgeren frakter "Worldwide".

     

   

   

  BESTILLE NOE- TRINN FOR TRINN:

  NÅR dere har vært obs på desse punktene ovenfor, så kan dere bare finne noe smått som ikke koster så altfor mye bare for å teste ut. Under her så har jeg tatt et eksempel på hva jeg er obs på når jeg først bestiller. Neste steg derfra er å klikke "Add to cart".

   

   


  Neste steg er vel ikke vanskligere enn å klikke "Proceed to checkout" med mindre du vil kjøpe mer fra samme selger.

  .... etter det kommer du på en ny side, og da klikker du bare videre på "Continue" og da

  vil du komme til en innloggingsside med Paypal:

  Så logger du inn og klikker "Fortsett". (Ro ned, du har ikke klikka OK på betaling ennå).

   

  Men når du klikker "Confirm and pay" her, så har du kjøpt produktet og vil få det på mail med engang. Du vil også få mail fra selgeren når produktet er markert som sendt fra sendestedet.

   

   

   

  OG GRATULERER MED DITT FØRSTE EBAY-KJØP OM DU FØLGTE DENNE GUIDEN :-) håper alle syns den var grei!


 • Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016

  , Ørsta

  Follow  @adrienneeikrem


  bloglovin


  Norske blogger

  Categories


  Archive


  hits