30 spørsmål

 • Publisert: 06.11.2015 | kl.18:41

1. Tre ord om meg: Spontan, selvstendig og spennende. SSS.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Sjekke varslene mine på mobilen.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Jeg hører alltid på radio i bilen min, jeg blir rett og slett klar for jobben etter en livlig radioopplevelse.

4. Jeg gleder meg til: Los Angeles i april!!!!! Spontant og jeg reiser alene. Så om DU bor i området eller kjenner noen som gjør det, så er jeg veldig keen på å overnatte noen dager eller en uke! Ta kontakt!

5. Klesskapet mitt er fullt av: Klær fra jobben, treningsklær fra getinspired og klær fra Shein. Me like.


6. Når jeg skal pynte meg:
 Er jeg utrolig dårlig på å ordne håret, alltid samme kjedelig hår.

7. Jeg har medlemskap: Adam's matkasse nå nylig faktisk, haha. Så på treningsstudioet!

8. En liten hemmelighet om meg: Dytter på nesa mi når jeg konsentrerer meg fremfor en PC. HVOR RART ER IKKE DET?? Teit uvane.

9: Jeg føler meg mest bra: Når jeg har gjennomført et bra salg med en kunde som er fornøyd, den følelsen der altså! 

10. Ved sengekanten har jeg: Et glass vann, noen falske blomstrer, polaroid bilder og iPhonen.

11. I kaffebaren bestiller jeg: Jeg er altfor sjeldent på kafé, jeg ønskte jeg brukte/hadde mere tid til akkurat det. Men jeg bestiller en vanlig sort kaffe, eller smoothie, nam!

12. I baren bestiller jeg: Øl eller vin. 

13. I vennegjengen er jeg: Nørden

 

14. I familien er jeg: Den morsomste :-))

15. Jeg kan ikke leve uten: Kaffe om morgenen, er jeg blitt så voksen a gitt?

16. Barn er: Søte, vel noen er. Jeg er ikke superglad i unger, men når jeg først får en å holde i så blir jeg fort betatt. Det har vel noe med om man omgås mye blant unger så blir man gladere i dem. Og jeg omgås faktisk ALDRI blant unger.

17. Du visste kanskje ikke at jeg: Spiste en donut til frokost i dag. Nei det visste ikke du, men nå gjør du.

18. Om natta: Kan jeg være dødstrøtt eller et nattdyr. Jeg var faktisk mer sistenevnte når jeg var yngre og gama dataspill. Haha, nørd igjen.

19. I veska har jeg: En tom skrivebok som har ligget der veldig lenge og jeg sier stadig til meg selv. Kjekt å ha i veska :-) Jeg venter fortsatt på den dagen, men ellers har jeg jo hårbørste, kamera, nøkler, lommebok, sminke, ob'er og tyggis.

20. Trening er: Sykt digg, og sykt tiltak etter slitsomme jobbdager. Skjønner ikke at kollegaene mine pumper på med den ene gruppetreninga til den andre. Jeg har jo noe å se opp til da ihvertfall!

21. På kjøkkenet er jeg: Nysgjerrig på nye oppskrifter, jeg er glad i å lage mat jeg egentlig. Men syns det er forferdelig kjedelig å lage til kun 1 person. Da blir de mye Toro <3.


 

22. Kjærlighet er: Livsviktig tror jeg på! Om det er med venner, familie eller kjæreste. Viktig å sette pris på noen å vite at du får det i gjengjeld. Viktigviktig!

23. I høst skal jeg unne meg: Skulle gjerne unna meg en reise, men det er ikke så enkelt. Men jeg lurer på å unne meg noe kamera tilbehør til en kjip pris. Nørd.

24. Uvane eller ikke uvane: Glemme å lukke skapdører etter meg, og spesielt på badrommet eller kjøkkenet. Men jeg prøver stadig å skjerpe meg!

25. Jeg tror på: Muligheten til å skaffe seg en ok / godt betalt jobb uten mastergrad, haha. GO lærlinger eller unge med yrkeslæring!

26. Jeg er dårligst til: Å få mye informasjon på engang. Derfra kan folk fort kalle meg vimsete.

27. Jeg er flinkest til: Å flørte meg til salg på herreavdelinga på jobb, HAHA! Flinkest er jeg jo ikke, men flink er jeg! ;)

28. Jeg elsker: Å selge, å reise, å blogge, å spise god mat, å ta bilder, å inspirere.


29. Hva jeg vil med livet mitt:
 Få en jobb som jeg trivst i, ikke at jeg ikke trivst der jeg er nå, for det gjør jeg! Men ser ikke for meg den stillingen i mitt fremtidige liv. Jeg ønsker også å jobbe innen medie, foto, internett og ikke minst ønsker jeg å være en creator, altså kunne skape noe nytt eller noe bra! Film og redigering er også sykt gøy! Kanskje jeg må flytte til LA? 

30. Politikk er: Noe som opptar meg og som tildels interesserer meg i viss grad.

 


 • Ukens spørsmål

  • Publisert: 03.11.2015 | kl.20:52

  Er kvaliteten på klærne frå ebay gode? erfaringer? (ikke svar i komentarfeltet, da ser jeg ikke svaret)

  - Vell, jeg har ikke kjøpt utrolig mye klær fra ebay da, men noen ting. Og ut i fra de klærne som jeg har bestilt så har de komt i grei kvalitet syns jeg da. Det jeg har bestilt som er ca under 10 ting i klær, så har de komt i god eller grei kvalitet. Men bikinier derimot har vært søppelkvalitet. Ihvertfall de jeg har bestilt.

   

   

   

  Kan du lage ett innlegg hvor du viser frem klær fra ebay som du er fornøgd med og som har god kvalitet?

  - Jeg har somsagt ikke bestilt så mye klær, men de jeg husker på og allerede har laga innlegg om er: jumpsuite HER, svart kjole HER, lil wayne singlet HER, boy london genser HER og céline paris tskjorte HER.

   

   

   

  Hei, tenkte jeg skulle begynne med julegåvene tidlig i år. Kan du lage ett innlegg med julegåve tips? feks til mor, far, søster, kjæreste osv.

  - Ja det kan jeg jo! Ønsker du at det skal være fra ebay eller bare nettsider generelt?

   

   

   

  Kan du legge ut spotifyen din?

  - Sjøølvsagt! Her ligger det mye blanda altså, men jeg bruker den både til trening, hverdag og fest. Har også en egen chilleliste som jeg nesten aldri oppdaterer. Men den jeg bruker hver dag er denne HER.

   

   

   

  Om du har Nissan micra bil?:)

  - Oh yes det har jeg. En søt liten gullfarga Nissan Micra. Den er skjønn altså!   

  Hvorfor tok du ikke gjennomsiktig regulering?

  - Mener du da Invisalign? Jo, jeg spurte faktisk om det om å få både oppe og nede. Men tannlegen min mente jeg ville få det resultatet jeg var ute etter med en vanlig regulering. Men reguleringen min på nedsiden synes nesten ikke, så eneste som plager meg er at jeg har starta å lesbe litte grande, pga noen klosser i overkjeven. Jeg aaner ikke hvor jeg skal legge tunga mi for å få en fin s-lyd. Jeg slet jo med å uttale den når jeg var yngre, men nå har det jaggu komt tilbake sammen med reguleringen <3. 

   


 • Svarer på spørsmål

  • Publisert: 18.10.2015 | kl.19:48

   

  Är du single? Om så använder du tinder eller nått liknande? 


  Jepp det er jeg, og nei jeg bruker ingen form for datingsider/apper.

   

   

  Skal du evt. flytte vekk til Spania eller andre plasser for å studere/jobbe? eller kanskje satse på bloggen?

   

  Å flytte skal jeg nok, men hvor det vet jeg ikke riktig ennå. Planen var jo Oslo til denne høsten, men siden jeg tar utdanninga mi her så får tiden se. Men å flyttet noen år til utlandet hadde vært mucho bien!

  Har også tenkt litt på det å bli selger innenfor Bestseller huset, å jobba med et av merkene som de har der. 

   

   

   

  Når du handler klær og andre diverse ting,hva er dine favoritt nettsider??(trenger tips)

   

  Handler stortsett kun på ebay, nelly, getinspired og shein.

   

   


  Dette bildet er faktisk fra i går på Hår og moteshow med Maya's drop-in frisørsalong! Hadde det kjempeartig!

   

   

  Kan du legge ut bilder og linker på ting du har "cravings" på akkurat no?

   

  Det var lurt! Skal jeg få til!

   

   

  Jeg er russ i år og lurer også på hva din russegruppe gjorde av dugnader for å skaffe inn inntekter til russebilen?(trenger tips her også)

   

  Russegjengen vår samla inn penger ved hjelp av sponsorer, varetellinger 3 ganger, servitører i brylløp, utkledningsgreie på et kjøpesenter og vært vakter på et utested noen kvelder. Så det er vel det som er mest vanlig å gjøre, og så det å selge dopapir, karameller eller lignende er også mange som gjør. Selv er jeg glad jeg slapp unna det da, haha for en kjedelig ting!

   

   

  Når reiser du til Spania igjen?

   

  Kanskje allerede til nyttår for å feire romjula vår der! Men pga jobb som holder oss igjen så må vi se etter løsninger der. Visst ikke så har jeg ingen planer, forhåpentligvis finner vi en hoppe på tur om ikke så lenge! Savner alltid å komme tilbake :-)

   


 • GoPro answers

  • Publisert: 01.06.2015 | kl.14:24


  Jeg vurderer å kjøpe kameraet. Anbefaler du det? Hva er +/- med det?

  - Do it! Jeg anbefaler det på det sterkeste. Kameraet er et lite og enkelt kamera, kvaliteten er amazing både under og over vann, og ja det følger med et vanntett hus med det. Den har innebygd wi-fi så du kan overføre bilder hvor enn du er så lenge du har "delt internett" tilgang.

  Minuset med kameraet er at det er ufattelig dårlig batteritid på det, men det er vel i forbedring med de neste modellene. Ellers kan jeg ikke finne flere minus med det. Eller jo, kanskje det at man ikke kan se bildene rett etter de er tatt på en LED-skjerm. Men det er mulig på den nyeste modellen.

   

   

   

  Hvilken modell har du, og hvor mye kosta det?

  - GoPro Black Hero Edition 3+ heter min modell. Og mener vi betalte 3 790kr for det tilsammen (jeg og søs har spleisa på det).

   

   

  Hvilken modell anbefaler du?

  - Den nyeste, absolutt! Som er Gopro HD 4 silver eller black. Fordelen jeg har sett med den er at man har LED-skjermen, så man kan enkelt se bildene etter de er tatt. Og så er det nok bedre kvalitet på det :)

   

   

  Hva slags ekstrautstyr har du?

  - Jeg har kun 2 "gopro-pinner", eller GoPro pole som det heter. Ellers har jeg det som følger med kit-pakken.
   

   

   

  Hvor lang levetid har batteriet?

  - Ca 1 time, så vær forberedt på å ladde det ofte!

   

   

  Hviilke innstillinger har du på det?

  - Man kan kun endre hvor stor format man ønsker, og hvor vidt (vidvinkla) man ønsker det. 

   

   

  Er det god lyd på kameraet? Og er det bluetooth på det, så man kan overføre direkte til smarttelefon?

  - Jeg kan kun prøvd det vanntette-huset, og der er lyden litt "innelukka" men likevel god. Jeg har faktisk ikke prøvd det uten det kamerahuset, fordi jeg liker å bruke kameraet mye i forbindelse med vann.

   

   

  Hvor har du kjøpt gopro-staven din?

  - Jeg kjøpte begge stavene mine på NetOnNet. Denne og en med innebygd selvutløser her.

   

   

  Måtte du kjøpe ladder til kameraet? og følgte det med minnekort?

  - Niks det måtte jeg ikke, det følgte med. Men minnekort måtte kjøpes, og der trenger man et sånn micro SDHC card. Velg da en med høy Gigabyte for å sikre deg plass til flere videoer.

   

   

  Hvor redigerer du gopro-filmene dine?

  - Av og til redigerer jeg de enkelt å greit fra iPhonen eller så gjør jeg det på macen, og der bruker jeg iMovie. Har i senere tid prøvd å lære meg mer med Final Cut Pro på macen, som er et program som er veldig likt.
  Hvordan tar du fine bilder ute i solen? Jeg har modellen hero 4 og når jeg tar bilder ute så blir de alltid for lyst

  - Jeg har ingen spesifikk innstilling på kameraet. Jeg syns mitt kamera har en fin eksponering ute i sollys uten å behøve å endre på innstillingene. Men nå har jeg jo ikke den nyeste modellen slik som du har, så kanskje det er mulig å endre innstillingene der? 

   

   

  Bruker du filter når du tar undervannbilder? Hvilke innstillinger har du det på?

  - Jeg bruker ingen filter nei, men jeg mener på det er fullt mulig å få kjøpt. Tror det er greit visst du vil fotografere i havet, for da kan det fort bli litt merkelig farge og grumsete bilde. Google det! Innstillinger er jeg ikke så mye borti, tror somsagt ikke det er mulig å stille så mye på min modell ihvertfall?
   

   


 • Gopro spørsmål? Ask em

  • Publisert: 25.05.2015 | kl.16:45

  Heihei!!! Da var det endelig på tide med et helt eget innlegg om spørsmål angående mitt gopro-kamera. Med tilbehør osv. Det har jo lenge tikka inn spørsmål både på bloggen og på instagram, og spesielt i fjor sommer, men jeg lagde aldri noe innlegg om det.

  Og ja, jeg ønskte vel også å holde det litt hemmelig da jeg ikke ønskte alle andre skulle få samme bilde/video effekten... hehe barnslig jeg vet. MEN nå dere, nå skal dere få spørre meg hva dere måtte ønske om kameraet, tilbehør, evt redigering, instagram. Eller ting som inngår gopro, oki? Flott :-) Gleder meg til å svare!


 • Svar på spørsmålene

  • Publisert: 24.04.2015 | kl.16:23

  1. Hva går du på videregående nå, og hva har du tenkt å bli?

  - Akkurat nå går jeg siste året på Salg & Service, som er 2.året. Første prio nå er å få et fagbrev innenfor noe med salg, da enten i Oslo eller i Bergen. Heeelp!! Det er så vanskelig å bestemme seg, og i det hele tatt vite hvor jeg får tak i jobb. Jeg er jo tråssalt litt seint ute.

   

   

  2. Du har fin kropp, hvilke mageøvelser du gjør?

  - Wow du, magen min er vel kanskje den jeg er minst fornøyd med når det kommer til kropp. Den har planer om å gjøre flere situps i fremtiden skal du vite... Men veldig hyggelig likevel da, tusentakk :) Ehm, mageøvelser får jeg enten google eller youtube, eller faktisk så kan jeg lete gjennom hashtags på IG. Der finner man faktisk mye nyttig!

   

   

  3. Hva skal du gjøre etter skolen?

  - Fortsette utdanninga mi gjennom lærlingtid. Få en jobb enten i Bergen eller Oslo, og bare flytte!!! Er skikkelig flyttegira fortiden, og vil bare ut av denne vakkre lille bobla av ei bygd for en stund.

   

   

  4. Hvor har du kjøpt solbrillene dine som du har på bildene du tar med Synne?

  - Ingen hemmelighet hvor jeg har fått de fra.... hehe, ebayyy <3 You can get em HERE.

   

  5. Hvordan ser lampen dere bestilte på ebay for en stund siden ut i leiligheten i Spania?

  - Siden vi ikke er helt ferdige å pusse opp trappen hvor lampen skal henge, så har jeg ikke sett den hengendes, bare i esken. Men så snart den er oppe skal jeg sikre meg et bilde å legge ut her :-) Tror lampen har vært det dyreste jeg noengang har bestilt fra ebay hittil, på ca 3,3k. 

   

   

  6. Virker ikke ut som du ønsker å gjøre det... Men kan du lage et innlegg om goproen din? Hvilke utstyr du bruker og hvordan ta bilder og redigere?

  - Hehe, det har du rett i. It's a secret. Jeg har faktisk ikke telling for hvor mange som har spurt meg både her og der ang. det lille kameraet. Jeg kan jo prøve å svare her da. Jeg har et GoPro Black Edition Hero3+, kjøpt hos XXL. Kameraet har et innebygd wifi-system, så jeg overfører bare bildene til iphonen, og redigerer de derfra. Når det kommer til vidoer, så bruker jeg enkelt iMovie for å sette på lyd og gjøre litt klipping imellom klippene. iMovie er genialt for enkle prosjekter, og gaanske enkelt å lære seg med. 

   

  7. Hvor høy er du og hvor mye veier du nå?

  - Hva er jeg da, tror det er 1.70 jeg altså? rundt der ihvertfall. Ehm, vekta blir litt vanskeligere da vi ikke har en fungerendes vekt i hus. Men ligger nok på godt over 60kg tror jeg ja. Jeg vet ikke hva som er normalt heller, så er litt scaryyy å poste dette her.

   

   

   8. Hvilken øyevipper og lim bestiller du på ebay? Og klipper du lengden på de du bestiller?

  - Jeg bestiller DISSE vippene, og DENNE limen :-) Ja det må jeg gjøre, for de ytterste kantene ser veldig dramatisk ut, og er dessuten altfor lange for mitt øyelokk. Så bruk alltid saks å klipp etter din "øyelokks-lengde".

   

   

  9. Hva syns du om Tinder? Har du det? Og er du singel?

  - Er ikke det blitt en sånn tulleside da? Eller kan man faktisk finne en match der? Haha, ikke vet jeg da jeg ikke har Tinder. Men må innrømme jeg hadde det en liten stund i starten for å teste ut den spennende appen alle snakka om.

   

   

  10. Kan du beskrive hva en typisk treningsuke ser ut for deg? Hvor ofte, og hva du trener.

  - Tja skal vi se..... Akkurat nå eier jeg ingen treningsrutiner, men trener så ofte jeg har tid og energi til overs. Det siste halvvåret for meg har handlet om stress & småspising, så det skal bli så forbanna godt å fullføre de timelange siste dagene på skolen. Og da inn i en penere kropp-rutine, om jeg kan kalle det det?


   

  11. Har du scooter? og isåfall hvilken type?

  - Niks, aldri eigd scooter. Før jeg fikk bilappen så gikk jeg eller sykla veldig ofte. Gosh, I actually miss my bicycle. All den treningen jeg gjorde ubevisst altså. Kanskje på tide å ta i bruk igjen? 

   

   

  12. Kan du skrive litt om kameraene du bruker og hvordan du redigerer bildene dine?

  - Jeg eier disse kameraene: Canon EOS 550D, GoPro Hero3+ og fujifilm instax x10 (polaroid). Jeg er vandt til å bruke photoshop, men jeg eier nå en ny mac uten det programmet ennå. Så siden Spania har jeg brukt: iPiccy.com, pixlr.com/express og Picasa. Og fant dermed ut at jeg har spart meg litt mer tid å bruke disse gratisprogrammene enn å bruke photoshop, selvom jeg ikke har alle de funksjonene. 

   

  13. Hvor får du inspirasjon til bildene dine?

  - Weheartit, inspo eller privatprofiler fra instagram, og noen ramler ned i hodet mitt. Jeg eeelsker tanken på inspobilder, for en feel-good ting egentlig, jeg er helt hekta etter å finne nye idéer. Ok, dette hørtes litt sykt ut.. Nøørd.

   

   

  14. Kan du lage flere ebayinnlegg og ebay-haul videoblogger?

  - Så snart jeg har photoshop igjen så skal jeg bli flinkere, hehe :D Og videoblogger når man filmer seg selv er så vanskelig uten et kamera med vendbar-skjerm.... Ønsker inderlig å skaffe meg et nytt kamera så fort jeg får råd. Men ja, elsker å lage videoblogger så jeg skal komme med flere!

   

  15. Hvilken av Victoria Secret bodysprayene er din favoritt?

  - Nå eier jeg kun "Sheer Love" og syns den dufter godt. Syns også den "Pure Seduction" som er veldig populær også lukter søtt og godt. Men kanskje litt for søtt for min smak da.

   

   

  16. Gleder du deg til russetida?

  - JAAAAA!!!

   


 • Answers

  • Publisert: 16.12.2013 | kl.19:15  Liker du skolen, eller syns du den er en slitsom tidstyv?

  - Er glad for at jeg går på skole og får både lære og holde meg sosial. Noen ganger tar det mye tid av "hverdagen" min, men sånn er det jo bare.

   
  Har du vært forelsket i det siste året?

  - Nei, men har hatt noen småcrush her og der, hehe! 
   
   

  Har du lyst til å flytte hjemmefra?
  - Når jeg er ferdig med ihvertfall dette og muligens neste år med skole så har jeg lyst til å kunne flytte litt på meg ja :-) Gjerne til Bergen! 

   

  Du har blitt mye tynnere i det siste, og veldig fokusert på sunn mat og trening. Er alt bra med deg? og kunne skrevet litt om dine følelser og tanker rundt dette?
  - Tynnere? synes du det altså? jeg har gått ned i vekt ja, men det er fordi jeg ikke trener like mye lengre. Dagene får for det meste i skole og jobb hver eneste dag.

   

  Kan du fortelle litt om treningen og kostholdet ditt? Veldig inspirerende!
  - Nå trener jeg absolutt ingenting! Har planer etter nyttår når jobbingen roer seg litt ned.... juletid vet dere :-D Kostholdet mitt er normalt. Har jeg cravings mitt i uka så er det ingen som stopper meg liksom! Men jeg holder meg unna visse ting!

   

  Hvor mye veier du nå? :) Ser sååå bra ut for tiden :D
  - Rundt 60 kg tror jeg! TAKK for det :D  Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?
  Frokost: 1 knekkebrød / 1 smoothie / 1 grøt / en frukt / yoghurt
  Lunsj: Knekkebrød som oftest, vann eller sjokomelk <3
  Middag: Det som serveres hjemme!
  Kvelds: Enten sen middag eller brødskive/knekkebrød.
  Mellommåltid: Snacks / frukt / yoghurt.  
   

  Hvordan finner du ut av ting du kan søke på ebay?
  - Ser jeg noe jeg liker her eller der enten det er på instagram eller i virkligheten, så søker jeg stikkord opp for å prøve å finne lignende det jeg ønsker. Ellers finner jeg linker på nettet!


  Kan du lage en julegaveønskeliste fra ebay?

  - Det har jeg allerede gjort :-) HER  Hvor vil du flytte når du blir stor?

  - Vet ærlig talt ikke. Skal da bo i en by i mine eldre dager, men hvor jeg velger å bosette meg kan jeg ikke svare på i skrivende stund.   Hvor mange barn vil du ha?

  - HAHA barn du liksom, jajoda de kommer nok til slutt de også.. kanskje 2 eller 3? For min del er 2 helt idéelt!  Hva slags BH bruker du under stroppløse topper og kjoler?

  - Vanlig bh og tar av stroppene, elleer sånne tubebher fra bik bok.


   
   

  Siden du trener mye og sånt, så lurer jeg på hvordan du får så kjempe fine lår?
  - Selv har jeg mistet mye muskler i låra etter nesten ingen fjellturer nå mot vinteren. Men ellers intet annet enn motbakke!
   
   

  Hvilken størrelse bruker du i bukser (27,28,29 strl osv)
  - Bruker faktisk alle de størrelsene, alt spørs om hvordan buksa er i strl. Bruker også XS/S og S/M!

   

  Hvorfor liker du ebay så godt, er paypal konto trygt?
  - PayPal er vell det tryggeste du kan bruke på ebay! For der kan de garantere deg pengene tilbake, og de fleste selgerene ønsker helst at vi bruker det. På ebay finner man ting som kanskje ellers er vanskelig å få tak i, og ikke minst halvparten billigere!
   

  Er du ofte på fest?
  - Nei det er jeg ikke :) 
   

  Hei! Du har leilighet i Spania ikke sant? Synes å huske at det er i Qiudad Quesada! Kjenner du noen der nede? Hva pleier du å gjøre? :-) Har selv leilighet i Torrevieja, og det hadde vært så gøy å møte noen å være med!
  - Det stemmer du :-) Eller ikke leilighet, men en slags villa. Men jeg er veldig åpen for å møte nye mennesker å bli kjent med, selv har jeg blitt kjent med noen utrolig greie derfra som jeg ennå holder kontakten med. Når vi er det så pleier vi å besøke nye steder med bilen, shoppe alt fra klær til interiør, maling og innredning. Vi pleier også å holde oss i hovudgaten på restaurantene og pubene der. Men også på gamle vingårder og utforsker rett og slett nye ting hele tiden. Nå i Januar var planen å ta bilen til Benidorm, Altea og rundt det området for å utforske. Og så prøve å finne praksisplass til meg våren 2014. I Mai har vi planer om å dra til Torrevieja på en slags festival som heter "Feria De Mayo". 


 • Ask them now

  • Publisert: 03.12.2013 | kl.23:03

  Dagene går i sus på meg, og jeg har timeplanen fylt opp i punkt og prikke. Egentlig så liker jeg det sånn, men ikke når bloggen må nedprioriteres. Herregud så jeg hater å skrive om hvor dårlig tid jeg har til ditt og datt, hvorfor ikke bare la vær å blogge i det hele tatt tenker vel dere?! Jo, men denne dårlige perioden vil neppe vare mer enn noen få uker!

  Jeg har for første gang skrevet et formelt oppsigelsebrev og med andre ord, sagt opp stillingen min i matvarekjeden. Nå trivst jeg som aldri før på min nye jobb og kunne ikke tenke meg å beholde begge jobbene, men jeg trodde det i starten, men der gikk jeg rett og slett på en smell. 

   

  SPØRSMÅLSRUNDE: gi meg noen interessane spørsmål, gjerne private så får vi se hva som besvares.

   

  Forresten, i løpet av uken vil det komme en sporty giveaway-contest på instagrammen min @adrienneeikrem, so don't miss it!!
   


 • Sist spurte spm

  • Publisert: 04.11.2013 | kl.16:33

  Når på dagen tar du bildene dine, eller..hvordan har du tid til det? :o 

  - Haha, et evig problem for alle bloggere om mørketiden, eller hva? Jo det har seg sånn at jeg og mamma har fotografert litt bilder som jeg kan ha i en mappe på dataen som jeg kan bruke de gangene jeg er på jobb eller det er for mørkt ute. Jeg har også inngått en avtale med Synne om å hjelpe meg med bilder i skolefriminuttene imot betaling med nye klær fra meg. Er ikke det en fin deal da??  :) :) 

   

  Kjempe fine bilder! Hvor redigerer du de? Har sett at du alltid redigerer de så fine med sånn fine skrift midt i bilder osv.

  - Photoshop CS6, men hender jeg bruker Picasa eller nettstedene-> ipiccy.com, pixlr og picmonkey. 

   

  Hvilken størrelse har du i celine t- skjorta? :) og hva skal man trykke der det står "style"?

  - Har den i small fra sheinside.com tror jeg, og den fra ebay ga jeg vekk til en venninne. Bildene forklarer forskjellen på style1 og style2 (fasong.) 

   

  Er ikke det flaut å stå å posere outfitbilder midt i en gate eller i nabolaget?

  - Haha både jo og nei. Nei fordi jeg har blitt vandt til det, og jo fordi jeg av og til får publikum som gjerne setter seg ned å ser på som om det skulle vært et show eller noe?!?! what the hell are you lookin' at, tenker jeg. Men jajo, jeg hadde jo sikkert gjort det samme jeg. Tatt meg en kopp kaffe å glodd på en photosession :PPP 

   

  Hvordan er frakten på sheinside?

  - Jeg får mye spm om toll og frakt, men dette vet jeg ingenting om da jeg får klærna sponset.

   

  Could you translate your posts to english?

  - No, I'm sorry...Google translate is tha thing!   


 • Ukens spørsmål

  • Publisert: 10.10.2013 | kl.18:29

   Sykt fin! Kan du ikke lage et innlegg om hvordan dere lagde sengegavlen? er selv på jakt etter en slik gavl :)

  - Fant en gammel sengegavl av tre, fant en slags isopor-plate og skjærte den etter samme form som gavlen. Deretter kjøpte et stoff på Jysk som vi stifta godt rundt. Så borra de hull i baksiden på de plassene vi ønskte å ha perlene, for å så feste med tråd og nål og ikke minst stiftemaskin. Tror det finst flere tutorials på dette over internettet :)

   

  Kor e genseren fra?!?!

  - Vito :-) En gammel klesbutikk som mamma jobba på i sine yngre dager

   

  Du fikk meg til å bestille klokka og! Tok det lang tid før den kom?:)

  - I å med selgeren var bortreist da jeg bestilte, så gikk det litt lengre.. Men gikk ikke lang tid før den kom, kanskje 1 uke eller noe?

   

  Elsker skjørtet! Hvor er det fra? Har ønsket meg ett sånt et lenge!! <3

  - Asymmetric-skortsen er fra Zara ♥ 

   

  Der ser virkelig også dejligt ut! Hvor ofte rejser i derned:)?

  - Jeg reiser ned til Spania så raskt jeg har anledningen, og når det passer med mamma og pappa også selvfølgelig. Føler det har blitt mitt andre hjem, for det er ikke samme "charterferie-ish" opplegget der nede når man eiger egent hus.

   

  Kan du vise appene du har på mobilen, og hvordan du har organisert "home"?


   

  Kan du begynne med ukens ebay finds? :D

  - Det må være noe av det mest geniale tipset jeg har fått, tusentakk for det :-D Og JO det kan jeg!!
   


 • Svar på spmrunde

  • Publisert: 19.09.2013 | kl.17:30


  Samarbeider du med bloggen din?
  - Litt mer konkret, hva mente du med det? I hvert fall så samarbeider jeg med bloggen min for å få den til å gå på best mulig måte ja :)


   
  Kan du vise videoer av hvordan du redigerer bildene dine? Har du noen gode plasser, f.eks youtube kanaler, som viser photoshop tips?
  - Det var en god idée, men først trenger jeg et program som kan filme skjermen min for mac. Noen som vet? Ellers så er det jo bare å google enkle ting som, "enkle PS-tips, hvordan få ramme rundt bildet, hvordan lage kollasj" osv.

   

  Kunne du ha skrevet litt om treningen din? :)
  - Det har jeg allerede gjort under kategorien "Trening". Men den treningsplanen tar jeg ikke i bruk lengre, siden jeg ikke ønsker å jogge alene ute lengre. Satser på å dra meg på senteret nå utover høsten :)

   

  Hvilken linje og klasse går du i?
  - Jeg går i klasse 1SA1, altså førsteklasse på nytt. På linjen Salg & Service / Service & Samferdsel på Volda Vidergående Skole.

   

  Hvor bor du?
  - I nabokommunen til Volda, så bor jeg altså i Ørsta.

   

   

  Hva vil du gjøre etter vgs?
  - Det har jeg ennå ikke planlagt. Men siden jeg er ferdig om 2 år, så har jeg 2 år til i praksis for å få utdanning. Den lærlingtiden har jeg ikke planlagt helt ennå... Kanskje reiseguide i USA kunne vært spennende? Det får tiden vise :-)

   

  Får du mye sponset?
  -  Ja jeg får sponsorgaver! Men noen ganger må jeg også bare takke nei til produkter som jeg ikke føler inngår bloggen min, eller produkter jeg ikke ønsker å teste. 

   

  Kan du vise på video/bilder av korleis du klare å lage en so bustete fin tur på håret, slik som du he på IG-bildet ditt som du la ut?
  - Kanskje jeg kan lage en videoblogg siden jeg nylig har mottat en ny minnebrikke i posten med stor lagringsplass til filming! :) 


  Korleis fe du motivasjon til å trene å unngå usunn mat?
  - Motivasjon er noe som kommer og går. Men disiplin er noe annet derimot, da handler det om å faktisk bare gjøre det. Hentet fra det kjente Nike-uttrykket "Just Do It".

   

  Hvor mye veier du? :) Du har en fantastisk kropp!
  - Rundt 60 kg ihvertfall, er usikker på om vekten vår faktisk er riktig :) Takk for det :D


   

  Hvilken buksestørrelse?
  - S/M ellers er det w:27, l:32 eller 34. Alt kommer an på hvilken bukse det er selvfølgelig :)

   

  Hvilke blogger leser du?
  - Varierer veldig. Men mye av de flinke topplistebloggerene :) Men har dere noen blogganbefalinger, så er det bare å skrike ut!
   
   

  Jeg har akkurat startet å trene på et studio og trener der omtrent fire ganger i uka. Jeg løper mest på tredemølle men tar styrke også! Hvor mang tid tror du det tar før jeg ser resultater? Jeg har ikke lyst til å bli muskuløs, men miste litt vekt:) og trener forresten ca en og en halv time!
  - Det er vanskelig for meg å si, alt ettersom hvor mye "motstand" du får av treningen du gjør på den 1 og halvannen timen du bruker på senteret. Og spesielt hvor kostholdet ditt er seende ut!

   

  Hvilken farge bruker du på håret ditt? Og hva gjør du for å beholde håret like lyst selv på vinteren?
  - Tidligere når jeg farget det hjemme så brukte jeg Garnier Ljusblond #10. Nå må jeg sikkert på frisøren for å stripe etterveksten i å med jeg har mørke striper i det :) 

   

  Skal du gå reiseliv på Volsdalsberga i Ålesund til neste år?
  - Have no idea, yet... Er et stort ønske, men jeg må tenke litt mer på det:-)
   
   

  Tjener du noe på bloggen?
  - Ja :) 
   

   

  Du er veldig heldig som fekk jobb på vero moda! jeg søker sjølv jobb og lurer på om der er plass enno? og hva er alders grensa for å jobbe der? :-)
  -  Tror ikke det er noen spesiell aldersgrense, men ja jeg var veldig heldig som fikk denne jobben og er svært takknemlig! Jeg tror nok ikke der er flere ledige stilliger nå nei, siden vi allerede er to nye!
   

   

  Har du noen reisemål?
  - Jaaaa!! Mange!! USA, Frankrike, Japan, Kina, Singapore, Australia, New Zealand, England, Irland, Sør-Afrika, Egypt, Marokko, Madagaskar, Kenya, India, Maldivene, Island, Italia, Argentina og flere steder ved karibien. Med andre ord, det er fleeere steder jeg ønsker å besøke. Men de i kursiv er allermest ønsket som reisemål.

   

  Er hun vennen din Frida bortskjemt? Så bilder på instagram og bloggen at dere hadde vært hos henne og hun virket bortskjemt og huset var sykt fint, Er dere gode venner?
  - Både ja og nei. Hun har veldig snille foreldre med penger samtidig som hun jobber veldig mye selv. Hun er bare bortskjemt på en god måte, men hun jobber også utrolig mye. SÅ en god balanse da, vet ikke jeg, haha. Ja vi er ganske gode venninner :) 

   

  Hvordan gjør du det når du jobber to jobber? Har du f.eks bare kveldsvakter på rema og andre tider på vero moda, eller har du faste tider hver uke? Er det noe spesielt du sparer til siden du jobber så mye?:)
  - Nå har jeg bare kveldsvakter på rema annenhver uke, og etterskole-vakter på vero moda / jack & jones. Men det er ulike dager, så det går som regel fint :) Eller en dag i forrige uke jobbet jeg på begge jobbene.

   

  (Bilde fra gamle Vero Moda jobben, nesten 2 år tilbake)


   

   

  Hvor høy er du? og hvor mye veier du?
  - Mener på at jeg er 1.70 cm høy og veier rundt 60 kg.

   

  Hva spiser du sånn ca i løpet av dagen?
  - Frokost-> mellommåltid-> lunsj-> mellommåltid-> middag-> mellommåltid-> kvelds eller bare en sen middag. Liker å aldri være sulten, hehe :D Frokost er mitt favorittmåltid!

   

   

   

   

   

  Er du på G med noen? :D pene jenter som deg burde jo hatt en kjærste ;)
  - Niks nada null, ingen. Har retttt og slett ikke funnet gnisten hos noen!

   

   

  Så da var vi ferdige med denne spm-runden!! Bildene har egentlig ingen samenheng med spørsmålene, men jeg følte det ble litt kjedelig uten bilder, så jeg kopierte bare inn noen. Takk for alt av spørsmål som har blitt sendt inn ♥


 • Spørsmålsrunde

  • Publisert: 15.09.2013 | kl.19:02


  Har dere noen spørsmål dere ønsker svar på? Da har du muligheten til å spørre nå, og så svarer jeg i løpet av neste uke 
   


 • Svar angående omvalg

  • Publisert: 26.08.2013 | kl.14:30


  Jeg funderer på om jeg skal gå media og kommunikasjon andre året, går studiespesialisering nå, så jeg lurer litt på hvorfor du sluttet med media og kommunikasjon? Er det noe jeg burde tenke på? :)
  - Om du allerede går studiespesialiserende dette året, så kan du ikke direkte hoppe over til media det andre året. Du må ha gått 1 år medie før du kan gjøre det :) Og om du eventuelt vil gå media, så må du starte rett på 1.klasse igjen(noe som kallest for omvalg) og noe som vil si at dette første året ditt på allmenn vil bli bortkastet om du velger å gå det videre. Ok, innvikla- men håper du forstod hvor jeg ville med dette!

   

  Hvorfor valgte du å bytte linje? :-)
  - Å gjøre et omvalg er ganske normalt. Å være ung å utviten om de forskjellige skolelinjene gjør det veldig vanskelig å velge riktig linje. Jeg trodde Media var min linje, men tok feil. Men misforstå meg rett, jeg har absolutt mye interesse i medie og det som skjer rundt oss. Men jeg fant ut at Service & Samferdsel har det ultimate av hva jeg er ute etter. Jeg vil lære å være service-innstilt, lære hvordan det er med bransjer, firmaer, økonomi og for å ikke snakke om reiseliv. Reiseliv er noe jeg har fundert på en veldig lang stund og har en liten tanke i bakhodet ang. å flytte til Ålesund 2.året for å så gå reiseliv.

  Og for å si dette så er jo Service & Samferdsel-linjen mye til felles med Media & Kommunikasjon-linjen. I ordet service, så skal det kommunikasjon til. Så året mitt på media er ikke helt bortkastet, jeg har mye bruk for mediakunnskapene mine på den nye linjen!

  Skolelinjen ser kanskje veldig upopulær ut hos min skole, siden klassen min består av flere omvalgs-personer og er relativt en liten klasse. Og dette er forståelig ihvertfall fra mitt perspektiv FØR jeg i det hele tatt viste noe om linjen. Før jeg gjorde VGS valget mitt, så hadde jeg null peiling og syns alt høres så avansert og nytt ut. Men å gå en fagskole for min del er helt suveret, for jeg kan ikke tenke meg å gå videre på høgskole for å så få en utdanning. For meg så ser det ut til at det blir 2 år med skole, og 2 år med lærling og BÆM så har jeg en utdanning og forhåpentligvis et fagbrev. Dessuten så får jeg tilbudt et påbyggingsår om jeg da vil ha studiekompetanse. Og jeg vet at flere arbeidsgivere ønsker folk flest med fagbrev. Og tenk på dette.... tenk hvor mange jobber det finst dere ute som har med Service og Samferdsel å gjøre? :) 

   

  Woow, langt innlegg på meg denne gangen, men godt å få det ut! 

  Tar å slenger med et veldig gammelt redigert bilde av meg som reiseguide, hahah!! Hva tror dere?? :)  


 • Svarer på spm

  • Publisert: 21.07.2013 | kl.20:48

  Hvor har du kjøpt materialet til kameraet ditt?
  Elkjøp, lefdal eller japanphoto.no :)

   

  De løsvippene du kjøper på ebay.. følger det med lim med de?
  Det gjør nok ikke det nei, men bestill en DUO-lim på ebay i samme slengen du. Den limen er fantastisk!

   

  Hvor har du leilighet i Spania?
  Vi har en villa eller hus i Rojales. Byen heter Ciudad Quesada. Det er altså veldig i nærheten av Torrevieja og saltsjøene og så er det bare en time unna Alicante :)   

  Hei Adrienne! Vil bare si at jeg leser bloggen din hver dag og at du er utrolig vakker! Du inspirerer veldig mye og lurer på om du kunne laget ett innlegg om hvordan du trener?
  Så utrolig snilt sagt av deg, det setter jeg uendelig stor pris på, tusentakk!! :) Det går for det meste i jogging, gåing og fjellturer hver eneste dag. Har blitt veldig mye gåing siste tiden. For å være ærlig så trener jeg ikke like mye lengre som jeg gjorde før, og holder nå enda mer fokus på sunn og god mat. Siden jeg har blitt så glad i matlaging!

   

  Bruker du extensions?
  Nei, men jeg får snart nye! Blir morro å få litt lengre hår igjen :)


   

  Elsker bloggen din :-) du har så pent hår, hvor kjøper du extensions fra og hvilken farge bruker du?
  Takk for det :) nå har jeg bare extensions fra Californiahair.no, og er veldig fornøyd med de. Der har de godt utvalg med farger å tilby, og sender du en email til de så vil de nok mer en gjerne hjelpe deg for at du skal få riktig hårfarge bestilt hjem til deg. Rask levering er det også!

   


 • Svar på spørsmålene

  • Publisert: 07.06.2013 | kl.16:04

  Er du sunn?
  - Jeg holder meg i fysisk aktivitet, er bevist på hva jeg putter i munnen min og er opptatt av å holde kroppen min sunn. Så ja jeg vil kalle meg sunn, men herregud selvfølgelig spiser jeg en del søtsaker også- godtemoms deluxe ♥ Handler bare om mengde!

   

  Du stråååler og ser rett og slett fantastisk ut for tiden :D Hvor høy er du og hvor mye veier du akkurat nå? En sunn og god motivasjon er du, akkurat sånn det skal være :)
  - For en hyggelig kommentar, sånne komplimenter setter jeg virkelig pris på :-D Tusenhjertelig! Nå er jeg ikke 100% sikker på akkurat dette, men jeg ligger ihvertfall på rundt 1.70 m høy og veier rundt over 60 kg :)  For meg så har antall kg. absolutt ingenting å si for meg, man skal ikke henge seg altfor mye opp på vekta.

   

  Hvor ofte trener du, og hvordan?
  - 2-3 ganger i uken, men gjerne flere nå som sommeren er her. Fordi jeg bare eelsker å dra på fjellet for meg selv og nyte naturen sammen med litt sol er absolutt fantastisk. For tiden så trener jeg ved å gå på fjellet, danse, og styrkeøvelser basert på kroppsvekt. 

   

  Hvor ofte jogger du?
  - Tidligere var jeg helt joggemenneske av meg, men nå er jeg bare blitt en fjellgeit, haha. Kjenner at det er tungere å dra på joggetur enn å dra på fjellet faktisk, sånn kondismessig. Men tilbake til spørsmålet... jeg er svært sjeldent ute for å jogger for tiden, holder meg mest hos de andre geitene på fjellet egentlig. 

  Bilde fra i fjor sommer.

   

  Hva slags linje går du på?
  - Akkurat ferdig med 1. år- Medie & Kommunikasjon på Volda Vidergående. Har gjort et ombytte til Salg & Service neste år. (2 år med skole, 2 år med praksis) så jeg vil likevell være russ med kullet mitt :-)

   

  Er det kjedelig å gå på media? Hvordan er det osv?
  - På media er det veldig selvstendig. Man får en oppgave og må disponere tiden sin selv på mest mulig måte. Andre bruker den på å jobbe effektivt, andre bruker tiden sin på å slappe av for det meste av tiden. Selv er jeg kanskje mest sistenevnte noe jeg absolutt ikke er stolt over. Men det er morro å kunne gå på en yrkesfagrettet skole som innebærer mye mer praksis enn alt det der teoretiske kjedlige umotiverendes styret. Men at jeg har fått opplevd et år på Media har vært utrolig lærerikt, morro og ikke minst veldig hyggelig å fått blitt kjent med mange ulike og dyktige personer med forskjellig personligheter.   


  Hvem skal du reise til Spania med snart? :)
  - Med tutta mi Maren. Jeg blir værendes 1 helt mnd, mens hun blir i 2 uker sammen med meg. Men reiser jo også med mamma og pappa. Så de 2 siste ukene uten Maren vil sikkert bli litt kjedelige for meg, men det er da jeg får finne meg noen spanish friends!! Der bor jo heldigvis mange norske der nede :-D
   

  Hvor i Spania skal du?
  - Til huset i Ciudad Quesada, det ligger i nærheten av Torrevieja for dere som vet hvor det er :-)

   

  Beste sommersanger?
  - Jeg går aldri lei Vamos A La Playa og sånne gøyale spanske sanger. Men sommersanger må være de på topp på VG-lista eller noe, haha!

   

  Hva vil du bli?
  - Utrolig godt spørsmål. Veldig godt spørsmål. Jeg vet ihvertfall at som ung så vil jeg ut å reise, oppleve, studere og lære nye språk. På mitt omvalgsår til høsten så er det jo mulig for meg å studere reiseliv også.


  Når har du bursdag?
  - I morgen :-):-):-):-) Og jeg blir hele 17 år, hjelp.

   

  Hvilke sporter har du gått på?
  - Vet ikke helt om jeg kan kalle det en sport, men jeg har jo vært drillpike tilbake i år. Så har jeg jo rota meg borti fotballbanen. Problemet der var at jeg elsket å møte opp på treningene, men hatet å spille kamper. Og sånn skal det jo ikke være? Så ble ikke mer enn 2-3 år på meg.

   

  Jente96, her var vi rundt 13-14 år om jeg ikke husker feil. Savner denne jentegjengen her som ikke tok fotballen så dønnseriøs, haha ♥ 

   

  Hvor lang tid bruker du å ordne deg på om morgenen?
  - Om morgenene er jeg så trøtt at jeg sjeldent får på meg øyesminke uten å tørke det bort med "trøttetårer". Så jeg klæsjer på med hudsminke, tar med meg øyesminka og gjør resten på skolen. Så jeg bruker sikkert 5-10 minutt eller noe? Jeg prioriterer ihvertfall alltid å få i meg frokost, viktigeste måltidet på dagen!
   

  Savner du ungdomsskolen?
  - JAAAA! Savner så sykt den gamle klassen min, og at hele gjengen var samla i bare et klasserom. Nå er vi splittet i forskjellige klasser og forskjellige skolelinjer. Men trivst absolutt å starte på vidergående også, alt er mye mer annerledes enn det engang var.

   

  Bruker du selvbruning?
  - Om vinteren tyr jeg til selvbruning ja, f.eks før jeg skal pynte meg ekstra til noe. Men nå som sommeren er det helt uakseptabelt, da skal jeg få ekte farge og pigmenter på kroppen!

   

  Hva er din naturlige hårfarge?
  - Mørkeblondt/kommunefarget eller noe, er neimen ikke sikker på min naturlige hårfarge.

   

  Hvilke blogger leser du?
  - Jeg leser ingen daglig, men er innom av og til. Så de bloggene jeg følger på bloglovin' som da er: livingdoll, kristinaandersen, maddepaddee, annais, explode, annijor, voe, andreabadendyck, kristinabe, sofiekvelland, l0ve, auroramohn, julienyland, juliemariedahl, krisssy, angelicablick, tuvaholm og en del flere. Leser også noen spanske bloggere, eller ser på bildene mer nøyaktig.

   

  Er du så pen naturlig eller redigerer du bildene dine til 1000?
  - Først og fremst vil jeg si tusentakk om du syns jeg er naturlig pen :) Ja, jeg redigerer alltid bildene før jeg legger de ut, og de tror jeg egentlig alle andre bloggere også gjør. Redigerer for det meste curves, contrast, og skarphet. Men på noen bilder finner jeg også på å retusjere f.eks veldig synlige urenheter. Her er et eksempel på redigering jeg bruker:


  www.ipiccy.com redigering som jeg bruker sjeldent men av og til.
   


  Photoshop CS6 redigering som jeg så og si alltid bruker. Her har jeg bare stilt curves, exposure og sharpen.

   

  Har du instagram?
  - Ja, og der heter jeg adrienneeikrem! Følg meg gjerne :-D
   

  Er du fornøyd med deg selv?
  - Jeg prøver selvsagt å være så fornøyd med meg selv som mulig. Men vi er jo i en viss alder som svekker både selvtillit eller selvbilde. Sosiale medier er tatt over mennskligheten og vi finner stadig flere ting å klage over seg selv med. Ja

   

  Hvordan er det å bo i Møre & Romsdal?
  - Her lever vi griskt med pengene i våre egne lommer, og drar på forskjellige dører og samler inn tomflasker i håp om å gjøre oss rikere. Vi drar på fjellet og nyter vår egoistiske utsikt hvor vi også deler våre yolobilder på instagram og hashtagger #mountain #sunnmøre #typiskvolda. Neidajoda, men vi lever jo egentlig veldig sosialt og samla i vår egen lille boble.

   

  Det ble litt lange svar på noen av spørsmålene, men da håper jeg bare at jeg har fått svart godt. Og at dere fikk svar på det dere lurte på :) 


 • Spør meg!

  • Publisert: 06.06.2013 | kl.19:01

  Slenger med to arkivbilder fra i fjor sommer når jeg var i Tyrkia! 

  Er en stund siden jeg har kjørt i gang en spørsmålsrunde, og det er jo greit å ha det litt sånn av og til i tilfelle der er noen spørsmål dere ønsker svar på- så vil jeg gjerne svare på dem :) Så bare spør i vei!!


 • Svar på spørsmål

  • Publisert: 27.03.2013 | kl.19:25


  EBAY:

  Hvordan finner du bra ting på ebay, søker du bare og ser gjennom masse shit før du finner fine ting eller har du noen bra søkeord eller sider hvor du finner ut hva som er bra deals?
  - Greia er vel det at jeg finner noe på en blogg/inspirasjonside som weheartit f.eks som jeg liker veldig godt, og derfra ender jeg opp med å søke alt mulig opp på ebay. Ellers kan jeg også bli sittendes en god stund på ebay å rett og slett finne kule ting. 

  Hva søkte du på når du skulle kjøpe "boy london" genseren? Altså hva søkte du på ebay?
  - Er bare å søke Boy London Eagle eller noe, så dukker den opp med engang :) 

  Hvilke størrelser har du i BOY-genseren og genseren med kors på? Tror du kjøpte begge på Ebay!
  - Den har jeg i størrelse medium og korsgenseren er i ONESIZE. Riktig, begge er fra ebay!


  Kan du legge ut bilde av alt du har kjøpt på ebay og i hva størrelse du har det i?
  - Jeg kan sikkert få til et innlegg om akkurat det! Ser at det er flere som ønsker dette! 

  Føler du får nye ting i posten hele tiden? Er ikke det dyrt? Betaler du selv? Kommer det frakt på tingene du kjøper?
  - Har virkelig kost meg med ebay i det siste og en uke endte jeg opp med å få pakker hver eneste dag. I vinterferien tror jeg det var, haha!! Men ebay er jo billig og jeg kan liksom kjøpe småting til 20 kroner med frakt eller uten frakt. Det er mange selgere som selger ting helt fraktfritt. Jeg betaler alt sammen selv ja, jeg har jo somsagt en del jobber jeg tjener penger på.

   

   

  Andre spørsmål: 

  Hva skal du gjøre etter vgs?
  -Har ingen peiling, men har utrolig lyst å flytte til Spania siden jeg ikke har sjansen til det nå.


  Har du søsken? (kan du vise bilde?)
  -Ja, min fine storesøster Charlotte ♥
  Har du hatt kjæreste?
  - Nei. 
   

  Hvorfor lager du ikke flere videoblogger?
  - Jeg lager så og si aldri videoblogger alene og så føler jeg bare ikke for å lage videoblogg. Men er man blogger så burde man gi leserene sine videoblogger!! Skal prøve å skjerpe meg, hjelp.

  Hvor jobber du på arbeidsuke? 
  - På Vero Moda med en sjef som jeg kjenner veldig godt :)
   

  Hvordan ser håret ditt ut helt naturlig, uten at du har krøllet, fønet det så det blir rett eller rettet det, og er fargen naturlig eller farger eller striper du? i så fall med hvilken farge?
  - Jeg pleier å farge etterveksten min med farge nr.10 fra Garnier (ljus blond). Men jeg pleier sjeldent å faktisk krølle eller stritte håret mitt. Har jeg bølger i det så har jeg sovet med flette over natten. Men bildet under her så har jeg gjort null niks med det :)

      

  Hvilken rase er hunden deres?
  - Coton De Tulear, allergivennlig :) 

  Hvordan ble du kjent med Frida?
  - Morsomt at du spør, for jeg husker ikke hvem av oss som tok kontakt først, men det gjaldt ihvertfall at skolene våre skulle på skidag akkurat SAMME dag. Derfra avtalte vi å møtes for første gang å dra på langrenn sammen. Hun fortalte meg at hun likte å gå på ski, men kunne dra på langrenn med meg den dagen, hun sa morsomt nok at hun var kjempedårlig i det også. Men der stilte hun opp i ført skikkelige Fisher ski eller hva det heter? Og bare skøyta langt fremfor meg..........

  Hahahahha, skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt legger det ut igjen!!!!! Bilde tatt i 2011.
   

  Kan du lage ett venneinnlegg der du legger ut bilder og beskriver vennene dine?
  - Tjajaa, kanskje det var en god idée å blogge om!! Er ikke alle som er så keen på å være ute på bloggen da, andre er helt motsatt. 


  Hvilke blogger leser du/anbefaler?
  What I Have, Explode, Annijor, Angelica Blick, The Caroline, Julie Dahl, Erica Kvam, Kristine Ullebø, Kristina Bergsvik, Ingrid Solberg og veldig mange flere egentlig. Men jeg leser aldri blogger hver dag, er mest når jeg har god tid eller rett før jeg skal dra noen plass og venter i mellomtiden eller noe, vanskelig forklart, men yeh. Anbefaler alle ovenfor <3 <3

  Er explode forbilde ditt siden du kler deg så likt hun? :)
  - Jeg liker Martine, og det har jeg gjort fra starten av før hun lå på topplisten. Stilen og utseende hennes har forandret seg siden den gang, men jeg syns hun er råkul og virker som ei trivelig jente.  

  Kan du filme en dag på skolen ?
  - Har faktisk mange filmer som jeg har tatt mange forskjellige skoledager. Kanskje jeg mekker opp en videoblogg til slutt, hvem vet? ;) 

  Hvor er det du bor? føler du er i utlannet hele tiden.. bor du i norge eller spania? :)
  - Jeg bor i Norge, men skulle gjerne likt å bodd i Spania...... Kanskje etter jeg er ferdig på skolen at jeg blir til å flytte, men det er litt vanskelig angående å skaffe seg jobb der nede. 

  Når du trener. Hvordan trener du og hvor lenge?
  - Er glad i kondistrening som kanskje ikke som de fleste andre. Elsker å kunne løpe ute i naturen, det er absolutt ingenting som er bedre enn det. En plass vekk i fra trafikken ihvertfall :) 30-60 minutt.


  Hvordan får du treningsmotivasjon?
  - Det er vel mer en rutine for meg da, og mer energi til overs. Etter en veldig lat periode så merker jeg på hele kroppen at den mangler energi! Har startet smålig jogge hver uke nå, så det starter å komme seg igjen :)


  Haha, noen som husker dette?;)

  Kan du blogge mer om trening?
  - Når jeg var flink å blogge om trening så fikk jeg bare klage om at jeg blogget for mye om det. Men den tiden var jeg på joggetur veeldig ofte og pynta meg liksom ikke for å ta noen outfitbilder for å blogge om noe annet. Men ærlig, greit jeg var kanskje dårlig å variere- men det er ikke aldeles enkelt til hver periode. Prøver så godt jeg bare kan :)


 • Har dere noen spørsmål?

  • Publisert: 25.03.2013 | kl.09:00

  // Arkivbilder fra sommer

   

  Dette er noe jeg ikke er så flink til... å ha spørsmålsrunder. Føler det har vært litt mye spørsmål om det samme i det siste i kommentarfeltet, og da hadde det vært greit med et egent innlegg der jeg svarer litt bedre. Vet det er sykt mange ebayspørsmål til meg, så nå er det vel bare å kjøre på igjen så skal jeg svare i løpet av uken!!

   

  Så har du noen spørsmål??
   


 • Answers

  • Publisert: 28.01.2013 | kl.22:03


  Hvordan er det å gå medium og kommunikasjon? Tror jeg skal søke det selv :)

  - Det er ganske morro faktisk! Det er mye mer "fritt" enn allmenn-elvene har det f.eks. Vi styrer oss mer selv og får gjort arbeidet på datamaskinene våres. På media er det mye samarbeiding, og av det så blir vi automatisk nærmere og mer knyttet til hele gjengen. Jeg var skikkelig usikker i startperioden og ville bytte til allmenn, men jeg ble værendes på media og har blitt kjent med mange ulike personligheter noe jeg er også litt glad for at jeg ikke byttet :)

   

  Hvordan redigerer du det bildet som det står BeFunky under, på mobilen med 3D-effekt?

  - Først opner du bildet du ønsker å redigere->Effects->HolgaArt :)

   

  Hvordan finner du fine ting på ebay?

  - En ting er å google hva andre bloggere har kjøpt og anbefaler å kjøpe derfra. Eller så er et tips å være sikker på hva du leter etter og deretter søke det opp. Det finst utrolig mye fint i fra Ebay, og veldig mye unikt. Og hvor fantastisk er ikke det å ha noe ikke alle andre har??? :)

   

  Er det trygt? Jeg er litt redd for å bestille fra ebay om du skjønner :D

  - Ebay er faktisk tryggere enn mange tror, og hva jeg selv trodde for noen dager siden. Om du er usikker så finst det mange gode "ebay-guider" du kan søke opp på google, eller rett og slett bare få hjelp av en venn som har erfaringer med Ebay!


  Blir din pizzabunn sprø? :)

  - Lavkarbo-pizzaen blir ikke noe sprø bunn på nei, og det har noe med ingrediensene å gjøre.. Men jeg syns rett og slett bunnen er nydelig likevell :)

   

  Hvor er jakken i headeren din kjøpt? 

  - Den er kjøpt på Upstairs, en butikk hvor de selger veromoda, only, pieces ++ klær. Den er også mulig å få tak i på Nelly for øyblikket tror jeg!  Hvordan får du til og lage en hvite skriften i midten? :)

  - Da bruker jeg bare Photoshop og lager et nytt hvit bilde og skriver tekst på :)

   

   

  Har ikke hatt noen spørsmålsrunde eller noe, men bare svarer på siste spurte spørsmål på bloggen min. Det er noe jeg absolutt skal bli flinkere på!! Jeg vet selv at det kan være utrolig slitsomt å sjekke kommentarfeltet for å få svar på noe hver gang, så derfor skal jeg skjerpe meg på akkurat dette!
   


 • Svar på spørsmål

  • Publisert: 06.11.2012 | kl.15:10

  Spania:

   

  Bor du i Norge eller Spania?
  - Jeg bor og går på skole i Norge. Planene som har vært om å flytte til spania er ennå ikke klare, og vi har ikke bestemt noe ennå. Første prio nå er å få pussa opp huset og kose oss med det, oppussingsprosjekt=spennende.


  Har du planer om å bo i Spania fast?
  - Haha nei :) var snakk om 1 år med hele familien, men som sagt så er ingenting bestemt eller sikkert ennå.

   

  Hvor i spania ligger villaen?
  - Quesada, som ligger i Rojales som er i nærheten av store byer som Alicante og Torrevieja for dere som vet hvor det er. Søk det opp for dere spesielt interesserte :-)  Kan du lage en video der du viser en dag i spania eller noe?
  - Ja det kan jeg gjøre neste gang jeg drar til Spania som vil bli i 2013.

   

  Hvor ofte er du i spania?
  - Har vært der bare 2 ganger i fastlandet, så ikke ofte? Men nå kommer vi ikke til å bestille sydenbilletter med hotell i andre land, vi blir nok til å reise til Spania, noe jeg faktisk syns er mye gøyere enn hotelllivet i syden. Får mindre hjemlengsel faktisk.

    

  Kan du fortelle litt om forholdet ditt til Spania? Om du skal flytte rett ved DNSR, er vi nok nesten naboer neste år;o
  - Vi er rett og slett ikke enige om hvordan det blir med flyttingen. Det er noe vi har snakket om og vært veldig interesserte i ja, men fortsatt ingenting som er bestemt. Og når jeg går media er det også litt problematisk på grunn av at Spania tilbyr bare allmenn. Men tiden får vise :) Vi har forresten kjøpt hus/villaen rett ved DNSR :-)

   

   

   

  Andre spørsmål:

   

  Har du kjæreste? Liker du noen, eller holder du på med noen?
  - Nei, nei og atter nei:)

   

  Bor du hjemme med foreldrene dine?
  Jepp, det gjør jeg!

   

  Kan ikkje du ha sann video som du hadde før, sann med mange klipp? :-D
  Joo, det kan jeg jo prøve å fikse om jeg orker, hihi!

   

  ka vil du utdanne dej som?
  - Hater dette spørsmålet. Have NO idea. Men tenkte på sånn reiseleder da x) Hva tror dere? Meg og min engelsk.

   

  kass blogga lese du?
  - Leser igrunn ingen blogger fast, men klikker meg innom toppbloggere for å se og lese litt, og ofte de som linker innleggene sine på facebook.

   

  Kan du lage en kjapp videoblogg om hvordan du lager den bustete hårdotten? Og vise bilder av deg med ditt naturlige hår? :)

  - Haha, så ufattelig mange som har spurt om akkurat dette spørsmålet... Men joda, eeee videoblogg? Vi får se, vi får se :)

   

  Hvilken linje går du på?
  - Media og kommunikasjon på Volda vidergående.
  Hva synes du om Tcmn?
  - Leser ikke bloggen hennes, men syns hun er veldig pen. Hvite tenner, haha.

   

  Hvor mange flere lesere fikk du etter at Aurora linket deg? (jeg er en av dem)
  - Sånn det ser ut nå, så har jeg steget 3500-4000 flere lesere daglig. Men vet vet jo ikke hvor lenge dette vil holde seg.

   

  Hvor bor du?
  - På en liten plass her i Møre & Romsdal. Ørsta heter det. So ej e en ekte sunnmøring ifrå Ørsta, ja håddu ;)


   

  Er hårfargen din naturlig?
  - Nånei, dessverre. Å være så blond som jeg er nå er en sjeldenvare skal jeg si deg. Men jeg er mørkeblond.
   


  Bruker du hår kur, hvilke?
  - Nehh, haha. Eller jo, bruker den oljen fra sånn moroccoil eller hva den heter?

   

  Hva slags sjampo og balsam bruker du?
  - Sunsilk sine.

   

  Hvaslags sminke bruker du? Ser ikke ut som om du bruker mascara. Hvorfor ikke?
  Foundation og solpudder for det meste. Dropper ofte å sminke øynene fordi jeg har ganske så korte øyevipper at det utgir ikke så stor forskjell, eller jo det gjør det damen. Trivst godt uten mascara, spesielt på skolen når jeg er trøtt, geisper mye og gnir meg i øya.
   

   

  Har du noen dyr? Og liker du dyr?

  - Har en hund som heter Kito, og ja jeg elsker dyr! 
   


  Hvem tar som regel bildene av deg?
  - Det er som regel meg selv som gjør. Jeg rigger opp stativ og selvutløser-fjernkontroll. Jeg har jo bilde av meg selv så og si hver eneste dag på bloggen, tror neppe noen i familien ville ha stilt opp å tatt bilder av meg hele tiden. Omg, dette hørtes overfladisk ut(?).  Tjener du noe på å blogge?
  Ja det gjør jeg, men dette er ikke snakk om noe stor sum.


  Hvor ofte trener du?
  Helst 3 ganger i uken eller mer.
  Hvor får du inspirasjon fra?
  Jeg liker og er glad i å trene, det er kanskje der inspirasjonen ligger også.


  Hvor gammel er du? hvis du er 16, så ser du eldre ut <3
  Jeg er 16 år gammel ja, elelr snart 16 og et halvt. Oi, tiden flyr fort.  Er du så naturlig vakker, eller bruker du noe sminke? "misunnelig".
  Bruker for det meste foundation og solpudder. Men når jeg sminker øynene så bruker jeg øyeskygge, eyeliner (istedenfor dipliner) og mascara.  Har du noen søsken?
  - En storesøster :) 
  Kor høg blir du når du he på dej jeffery cambell skoa og kor kjøpte du dei?
  -Veldig høy, 180 kanskje. Kjøpte de på MODO på moa i Ålesund.  Spela du fotball eller handball?
  - Spilte fotball for ett eller to år siden.  Er det du som er med i if reklamen på tv? Du likner ihvertfall helt sykt på hun ene!
  - Haha, nei det er nok ikke meg :)
   


  Er det ditt naturlige hår på bildene? Sykt fint :)
  - Nei, jeg har farget det blondere ,har egentlig mørkeblondt :) 
   


  Hvorfor heter båten deres adrienne og ikke søsteren din sitt navn? :)
  - Dette er også et ganske forespurt spørsmål som jeg har fått. Greia var det at vi hadde planer om å kjøpe en enda større båt, og den skulle hete Charlotte. Men det som skjedde da var at vi helder kjøpte oss et hus/villa i Spania, og det skal hete "Casa De La Charlotte" eller "Casa Charlotte" eller noe. SÅ DET SÅ :)
   

   

  Synst du det er rart å lage seg blogg når man er 12 år? Og kor gammal va du da du begyndte å blogge?
  - Nei, jeg fikk jo meg blogg selv som 12-13 åring, og det er denne bloggen her. Har blogget i snart 4 år i strekk NESTEN. Ojjjjjj. Men når jeg ser tilbake på arkivet som jeg har slettet en del, så kunne jeg gjerne ha ventet litt til altså :):))


  img7192

   

  Det er kanskje litt frekt å spørre om, men du er så utrolig fint og flott forbilde. Med en super fin kropp, og ikke minst sunn. Så jeg lurte på hvor mye du veier?
  - Det vet jeg faktisk ikke selv hva jeg veier, og ikke at jeg tenker så mye på vekten så lenge jeg spiser og trener regelmessig så holder det for meg. Og tusentakk for et så fint kompliment, kan egentlig ikke fatte selv at jeg er et såkalt "forbilde". Det kan både være skremmendes og på samme tid utrolig koselig!! Og nei jeg teller ikke kalorier, jeg gjorde det 1 uke i høstferien faktisk, men fant ut at det blir for vanskelig å holde styr på. 

   

   


 • Spør meg

  • Publisert: 03.11.2012 | kl.11:39

  Jeg skjønner det at det er flere av mine veldig mange nye lesere er interesserte i å bli bedre kjent med meg. Dere vil jeg skal ha videoblogg, men jeg syns det er så kleint å være på en videoblogg alene, så da får dere helder se mine gamle som dere kan finne i sidemenyen. 

  Tenkte å ha en enda ny spørsmålsrunde så får dere nye lesere stille meg spørsmål som dere lurer på. Kan også ha noen innlegg basert på meg fremover, hvor jeg skriver litt om meg selv her og der sånn at dere blir bedre kjendt med meg. Høres greit ut? 


 • Answers

  • Publisert: 21.10.2012 | kl.20:21

  Hvor vil du flytte når du blir stor? - Oj, vanskelig spørsmål. Men kanskje til en by, et annet land eller rett og slett bare bli boende. Sånne ting finner jeg ut når tiden er der!


  Er du ofte med venner? - Henger ofte sammen med vennene mine ja!  Hva syntes du om bloggeren sophieelise.blogg.no? :-) - Leser ikke bloggen hennes. Men utifra det jeg har sett, så er hun en dyktig skriver og en veldig god støtter imot dyremishandling. 

   

  Er det deg på bildet? Hvilke redigeringsprogram brukte du på dette bilde? - Meg og søsteren min. Fotografen heter Synne, og hun har nok redigert det i photoshop.

  Hvilket kamera har du? - Canon EOS 550D

   


  Kva dyr har du? - En hund, og to katter.

   

  Har du prøvd noen falske øyevipper/punkt vipper du kan anbefale? :) - Bruker noen løsvipper fra Depend i nummer: 4.

   

  Hva ønsker du deg til jul? - Godt spørsmål. Men faktisk så har jeg tenkt litt på det, og foreløbig så står det pulsklokke, krøllstav og penger på listen min. 

   

  Har du selv ønsker om å gå ned i vekt? siden du trener så mye og spiser så sunt mener jeg - Målet mitt er vel mer å leve et sundt liv, sunt kosthold og god trening. På bloggen er det veldig enkelt å fremstå kjempesunn og treiningsfreak. Jeg spiser usundt jeg også, og spesielt sammen med venner. Det må bare til :-)

   

  Hvor er den vinrøde luen fra?? - Den er fra GLITTER.

  Hvor er den jakken du har på headeren fra? - Ginatricot :)


  Hvor lenge har du blogget? - Nå nærmer det seg snart 4 hele år, hjelpemeg....  Hvilkene serier ser du på? - Ærlig, så ser jeg nesten ikke TV. Det hender at jeg setter meg ned for å se Farmen, Norske talenter, Paradise eller de typiske programmene på TV2.

   

  Hvor høy er du? - 170 ca.

   

  Kunne du skrive/ lage et innlegg om trening? vet du har gjordt det maaaange ganger før, men nå kunne du skrive akkurat hvilke øvelser du gjør? hvor mange ganger i uka du treniner kondisjon osv. ? :) jeg hadde blitt UTROLIG glad om du gjorde det!! du er en utrolig stor trenings og ikke minst klær og stil inspirasjon :) - Vi får se litt senere om jeg er fornøyd med programmet jeg har nå. Vil teste ut litt selv før jeg velger å skrive om det, så jeg håper det er i orden for dere :) Og tusentusen hjertelig!!   

  Hvilken hårfarge bruker du? - Farge 10 fra Garnier. Ekstra ljus blond heter den.

   

  Hva har du på deg på fest? - Shorts, skjørt med eller bukse og en pynta topp.  Har du noen faste "ritualer" for å rense huden din? - Vasker det om morgenen, og fjerner sminken om kvelden.


  Har du gode karakterer? - Har helt greie karakterer. Jeg er ikke det største skolelyset, men helder ikke det   Hva er den største forskjellen på videregående i forhold til ungdomsskolen? - At vi får lov til å bruke data, og da går skoledagene superfort. At kantina har mye større utvalg og ruinerer deg av alle penger. At skolen er dobbelt så stor med flere elever. At media er mye gøyere, chillere enn å sitte å ha samme allmenn faga hver eneste dag som ungdomsskolen og allmenn folka må ha.   Går du aldri i joggeklær/chilleklær på skolen? - Haha, ååå jo ;) Går ofte uten øyesminke og støgge klær.

   


  Er du veldig utadvendt? Eller kan du bli oppfattet som litt beskjeden/overlegen? - Jeg vil selv kalle meg som en utadvendt jente, men i mange tilfeller kan jeg lett bli beskjeden og trekke meg litt tilbake. Er ikke en overlegen person, for jeg liker å helse eller smile til folk, men er jo tilfeller jeg har en dårlig dag eller noe og kan oppfattest overlegen. Men elsker å bli kjent med nye mennesker, det er noe av det gøyeste jeg vet:) Så mange ulike personligheter!
  Hvilke blogger leser du? - Noen på topplisten en sjelden gang, men allermest de som linker på facebook så klikker jeg bare innom enkelt og greit. 

   


  Hva gjør dere på media? - Får prosjekter å jobbe med, enten inividuelt eller i grupper. Dette får vi mange timer, mediedager på oss til å gjennomføre. Vi har vell ca mediedag hele tre ganger i uken, og de er de morsomeste dagene. Ellers har vi jo Engelsk, Norsk, Matte og Naturfag andre dager.   Når står du opp om morgenen? - Klokken 06:15. Så må jeg vær ute døren og vente på en altfor tidlig buss i 07:10 tiden.  Hva synest du er finest av Sunnmørsbunaden eller Ørstabunaden? Hvilken har du? - Syns de er like fine begge to :-) Ørstabunaden tror jeg, heh flaut å ikke vite.   


  KAN DU LAGE FLERE VIDEOBLOGGER? plis (sminkevideo, hårvideo, mågjørevideo, spørsmålsrunde-video, osv ) - Hahahahahaha. Liker ikke å lage videoblogger alene, og vennene mine er ofte negative til å vær på videoblogger fordi de syns det er FLAUT :PPP Men joda, skjønner jo den. Men lenge siden sist nå, kanskje jeg skal prøve å mekke opp noe småtteri ;)

   


  Hva synest du er positivt, og negativt med Ørsta? - Her er det vel typisk å si at rykter er en negativ ting. Men rykter finst like mye i byer som det gjør i bygder faktisk og det blir man ikke bekvitt av å flytte til en by. Jeg syns Ørsta er en veldig fin plass, og er veldig fornøyd med å vekse opp på denne lille bygda her på vakre Sunnmøre. Negative er at det er raskt lett å bli dømt om man prøver å skille seg ut, og da gjelder dette stilen sin. Men de som gjør de, er virkelig ofte de med fineste stilen også!

     Ka lika du aller best med Spania? :D - Klimaet, plassen og ikke minst alle mulighetene til å finne på andre ting enn i Norge. Som å bade på en fin strand, shoppe på uendelige mange og store shoppesenter og flere ting. Det er nesten alltid fint vær, og det gjør det enklere å finne på ting hver dag enn som i Norge med mye regnværsdager.

  REISER TIL HUSET VÅRT I SPANIA OM BARE 6 DAGER!!!!!!!!!
  Syns du at du sjøl e flink å trene, og he du tips til persona som he lite treningsmotivasjon? - Kunne gjerne vært litt flinkere føler jeg da. Og spesielt når det gjelder kosthold, men jeg prøver og det er det som teller. Lag treningen din som en morsom rutine, ikke til en negativ og giddaløs rutine. Finn ut hva du liker best, er du glad i å være på treningssenter, er du glad i skog og mark, eller er du glad i lange distanser på trøsykkelen din? Gjerne bland de ulike tinga, og gjør det selv en morsom ting å gå ut for å trene!


  Helde du mykje for dej sjøl, eller e du alltid so glad? syns du e glad heile tida:D - Vil ikke si at jeg er en person som ofte sitter inne med ting jeg vil få sagt. Jeg har ikke så mye å holde inne på når det gjelder mine problemer at jeg påvirkes av det. Men selvfølgelig holder jeg jo inne ting som kan være vanskelig å få sagt enkelte ganger, kanskje mest når det kommer til gutter. Og takk for at du syns det, nå ble jeg enda gladere :-D
  Foreslår du media, for de som ikke har bestemt seg hva de vil bli, men liker å fotografere, redigere å sånn? - Ja så absolutt! Man får jo studiespesaliserende selvom man går Media, bare ikke like sterk som allmenn får. Men da kan man jo velge å gå påbygg siste året og forsterke denne studiespessen. Jeg selv liker å redigere, endre koder, ta bilder og gjøre "bloggish" ting, men vet selv neppe hva jeg vil bli i fremtiden. Og på media har man jo det gøy!


  1MK1!!!! Klassebildet er tatt av andreklassingene på Media. De har et prosjekt som heter Skuleguiden, og det er ikke alle medialinjer som får ha. Volda har også en av de beste medialinjene i landet.
  Hva vil du bli når du blir eldre? - Aner ikke.


  Har du mistet mange venner etter at du begynte på vidergående? - Nei det har jeg ikke. Holder fortsatt sammen med de gode gamle vennene mine, og det er jeg superglad for :-D men unntak av de som har flyttet fra oss da. Etter VGS har jeg bare de samme gamle og også noen nye, og det er jo bare gøy!

   

   
 • Svar på spmrunde

  • Publisert: 26.08.2012 | kl.14:02


  Redigerer du videoene dine i imovie? vertfall, jeg har mac, mn finner ikke det? må jeg laste ned osv?

  - Ja det gjør jeg, men snart får jeg noen andre program på dataen til å redigere med tror jeg? I følge medialærerene isåfall. iMovie skal vel ligge på alle mac maskiner tror jeg? Søk på det i "Finder" du.

   

   

  Hvilken shampo og balsam bruker du? Hårkur?

  - Sånn man får kjøpt på matvare, i merket Sunsilk tror jeg.

   

   

  Har du mange deksler til iphonen din?

  - 5--7 stk kanskje? Jeg pleier å gi litt bort når jeg får tilsendt nye.

   

   

  Når flytter du til Spania?

  - Til neste skolestart, altså om et år. Men dette er ikke 100% sikkert ennå, det avhenger om jeg får skoleplass og om vi trivst nok der nede til å bli for et år. Reiser ned nå en uke i oktober og skal søke på skoleplass til neste år.

  Korleis er skulen der?

  - Der er barneskole, ungdomsskole og vidergående på samme skole bare at det er forskjellige bygg. Mye praksis som jeg har fått med meg? Stor fotballinteresse og bane på skolestedet. Og snille medelver og lærere. Har fått litt kontakt med noen norske jenter der nede :-)

   

   

  Gleder du deg til å flytte?

  - Både ja og nei. Det kommer til å bli et veldig interessant og spennendes år om jeg blir til å flytte nedover. Men det aller værste må være å reise bort fra mine godeste venner, det kommer til å bli tungest!

   

   

  Går du på Volsdalsberga i Ålesund?

  - Nei. Jeg går medie og kommunikasjon på Volda vidergående.

   

   

  Hvor er Øyvind for øyeblikket? Hva skjedde? Har ikke sett han på bloggen en stund nå:)

  - Jeg og Øyvind er bare veldig gode venner og ikke mer enn det lenger. 
  Går du media kun for å fikse på bloggen?

  - Nei, eller både og. Men media interesserer meg som generelt er en blogger. Foto, film, redigering, journalistikk, lyd og så videre. Hvilke bloggere er IKKE interessert i sånne ting?

   

   

  Liker du den nye klassen din?

  - Joda, men har selvfølgelig ikke fått helt kontakt med de fleste men de alle virker som en veldig trivelig gjeng. Selvom jeg savner mine allmenn venner på den andre bygget :(

   

   

  Har dere mac?

  - Vi får ikke egne macer på media i Volda. Man får stipend til egen data eller så får man en lånepc fra skolen.

   

  Har du hatt kjæreste før?

  - Nei, har vel aldri helt truffet den rette kanskje.

   

   

  Hvilken størrelse pleier du å bestille i kjoler på nelly.com?

  - Small som regel :) Alt ettersom om kjolen er for stor eller for liten i størrelsen, men det står jo på siden etter hva andre kunder har bedømt så da går jeg ut i fra det.

   

   

  Hvordan er selvtilliten din? 

  - Den er helt grei, men jeg har selvfølgelig komplekser med meg selv som jeg hater men som jeg har levd meg å leve med. 

   

   

  Hvor ofte trener du? Og hva vil du anbefale å spise etter trening? og før? :)

  - Helst 3 ganger i uken eller mer. Trener mest kondistrening om sommeren egentlig. Og litt styrke på egen vekt.... Jeg spiser ca 1-2 timer før trening og det jeg spiser er egentlig hva som faller meg inn, har ingen spesielle måltider igrunn. Etter en joggetur pleier jeg ihvertfall å nyte et iskaldt melk. 

   


  Tjener du penger på blogg?

  - Ja, men det er ikke snakk om noen veldig stor sum i mnd men jeg tjener ihvertfall litt :)

   

   

  Hva synes du om at erica og aurora mohn leser bloggen din?

  - Visste ikke at Aurora gjorde det? men når jeg fant ut at Erica leser min da føk jeg i taket av glede og store spørsmålstegn. STARSTRUCKED, er ikke det man sier a?

   

   

  Skal du på justin bieber konserten 2012?

  - Ja det skal jeg!!

   

   

  Hva synes du om at leserne dine snakker med deg på snapchat?

  - Elsker det!!! Dere er så hyggelige at dere ofte "make my day". Og spesielt når dere sier noe søtt om bloggen min, blir såå glad jeg :-) heter forresten adriennee der!

   

   

  Follower du lesere på instagram?, eller hvorfor ikke?

  - Ja det gjør jeg, følger vel en del? Og det er fordi jeg liker bildene deres selvfølgelig :) 

   

   

  Har du alltid like mye inspirasjon for å trene?

  - Nei absolutt ikke.. Men når jeg først kommer inn i det blir det mer en god vane. Dere må gjøre det selv morsomt å trene å finne ut hva dere liker best, og for all del ikke glem musikk på øret, det er veldig viktig!! 

   
   

  Gjør du noe spesielt for å holde deg så slank ? ( drømmekropp! )

  - Oi det var veldig snillt sagt! Tusentakk for det :) Jeg spiser sunnere når jeg er alene og med engang jeg er med venner liker jeg å godte meg usunne greier, hihi. Er jo også glad i å trene da!

   

   

  Spiller du på keyboardet ditt, kan du noen sanger du kan vise oss?

  - Nesten ikke.. hadde mer interesse før og lærte meg forskjellige theme sanger eller andre sanger via YouTube.

    • Spørsmål?

  • Publisert: 24.08.2012 | kl.17:56

  Jeg har vært slapp å svare på diverse spørsmål.. Vil gjerne svare på absolutt alle spørsmål dere har spørrende, angående hjelp om noe eller bare noe dere er nysgjerrige på om meg? Spør i vei så kan jeg svare på et innlegg senere :-) 

  Og angående byttingen til allmenn skjer ikke... jeg trakk tilbake søknaden og bli nå værende på media. Valgte å fordjupe meg i foto, web på andre og film på tredje.
   


 • Svar fra spmrunde

  • Publisert: 01.07.2012 | kl.22:00

   

  Fysøren du er sykt pen! ♥ Hvordan sminke bruker du, kan du legge ut et innlegg med sminkene? :-)

  Tusentakk! Foundation og solpudder det går mest i. Når jeg sminker øynene så bruker jeg øyeskygge, dipliner og mascara.

   

   

  Hva er det høyeste sidevisningene du har hatt?

  3044. Det var en stor dag for meg, hihi!

   

   

  Bruker du extensions?  Ja det gjør jeg, og det er fra rapunzelofsweden.no.

   

   

  Er du opptatt i hvordan du ser ut, både utseende og kropp?

  Ja det er jeg nok, og de er vell fleste jenter og gutter. Men det finst jo selvfølgelig grenser da!

   

   

  Er du enebarn?

  Nei, jeg har en storesøster som heter Charlotte.

   

   

  Hvilket kamera bruker du?

  Canon 550D med standard objektiv og 50mm f.1.8. 

   

   

  Hvor skal du begynne på vgs? og er det mange vgs det stedet du bor?

  Har søkt media og kommunikasjon og allmenn som første og andrevalg i Volda. Her jeg bor som er i Ørsta så er det vell mest vidergående for de som velger andre ting enn studiespesialisering. 

   

   

  Hva har du i snitt?

  Tror jeg ligger på 4 i snitt.

   

   

  Hvordan fikser du øyenbrynene dine?

  Napper de og sminker de med sånn pulver som dere kan lese om HER.

   

   

  Diett du går på siden du trener?

  Diett?! Jeg spiser akkurat hva som faller meg inn selvom jeg trener?

   

   

  Tjener du noe på bloggen?

  Ja, med bloggerfy!

   

   

  Ka syns foreldrene dine/venna om bloggen din?

  Vet ikke helt, de syns kanskje det er kult? De er vertfall flinke å passe på den :)

   

   

  Hvilken størrelse har du i den blå bikini overdelen i fra innlegge ''du vet det er sommar når...''?  Small, og har en oransje i medium.

   

   

  Spiser du godteri i uka eller spiser du bare på lørdager??

  Spiser godteri når det er tilgjengelig, hehe neida. Men spiser godteri ofte ja! "Godteraua" blir jeg kalt her i hjemmet!

   

   

  Er du ein sjenert type eller ganske fram på?

  Kommer veldig ann på egentlig. Elsker å bli kjendt med nye mennesker og kan kalle meg selv bittelitt utadvendt! 

   

   

  Når starta du å jobbe der du jobber nå? Og har du tips til å få seg jobb som 14 åring?

  På Rema 1000 startet jeg vell å jobbe den 22.Februar og jobber der ennå. Spørre om jobb der hvor du har hatt jobbuke eller noe med skolen. Lage en god jobbsøknad med CV med hjelp fra din mor eller far og send den inn forskjellige plasser som du føler er reelt for deg å jobbe! Vær glad og positiv for det du får :)

      

  Skal du/har du planer om å flytte fra Ørsta når du blir litt eldre?

  Kunne gjerne tenkt meg å bodd i Bergen faktisk. Men nå skal jo jeg og familien flytte til Spania om 1 år og noen mnd.

   

   

  Har du noen gang blitt gjenkjent på gata eller andre steder, fra lesere eller andre som følger bloggen din?

  Haha, ja faktisk :-) Sjeldent at noen kommer bort, men har jo hendt det også.

   

   

  Er du sammen med noen?

  Er singel.

   

   

  Kan du fortelle litt om Spania? Og når og hvor du flytter ogsånn?:)

  Ja det kan jeg. Vi har planer om å flytte da jeg skal gå 2.året mitt på vgs, og nå til høsten skal jeg starte på 1.året. Vi flytter til en plass (Rojales, Quesada) hvor det bor mange norske folk og hvor de også har en norsk skole som jeg da vil gå på. På den skolen så er barneskolen, ungdomsskolen og vidergående samlet på samme skole men i ulike bygg. Har hørt mye bra om skolen og gleder meg til å bli kjendt med nye mennesker der. Huset eller villaen vi har kjøpt har vi store planer om å pusse mye opp og vi gleder oss stort til å starte, vi starter allerede om 3 mnd når vi reiser ned igjen for å starte oppussingen. 


  Synne og meg tidlig i Januar fant drømmesengen nede i Spania. De har så mye finere interiørbutikker der nede enn her hjemme.
  Skulle ikke dere selge båten deres allikevel? 

  Jo, den er ute for salg ennå. Men kan hende vi slipper å selge den, men har ikke fått noen tilbud vi er enige med ennå. Bare bytte mot en mindre båt, eller feriehus i Thailand. Jeg likte jo begge tilbuda, hehe.

   

   

  Hvem pleier å ta bilder av deg?

  Enten er det meg, mamma, pappa eller søsteren min. Eller venner da.

   

   

  Vet du om noen bra cafeer i volda/ørsta området? skal flytte dit snart så hadde vært greit å vite litt om det..

  Fugl føniks er den beste, men ellers har vi jo også Westre på senteret.

   

   

  Hvorfor likte ikke du å familien din seg i tyrkia?

  Fordi vi bare har fått dårlige erfaringer av de gangene vi har vært i Tyrkia. Først i Antalya og så i Side(kumkøy). Vet det er mange som elsker Tyrkia osv, men vi er nok gladest i Spania, hihi!

   

   

  Kan du legge ut spotify listene dine?

  Ja det kan jeg :-)

  Partymusic
  Kuuuuuli
  Adde's chillist

   


  Liker du å bo på et så lite sted?

  Både ja og nei. På et lite sted er det selvfølgelig mindre å finne på, men trives jo her likevell. Og det er jo tryggere å bo i en bygd enn i en by. Men kunne tenkt meg å flytta til en by når jeg blir litt eldre.

   

   

  Er båten din en liten Yatch?

  Nei, det er en cabincruiser men kan også regnes som en liten Yatch faktisk!

   

   

  Blir du glad om noen vil ta bilder sammen med deg?

  Jaaaaa :-D

   

   

  Bruker du lang tid på badet om morgenen?

  Når jeg er trøtt så skjer alt så forferdelig sent med meg.... men bruker ikke så altfor lang tid i å med at jeg ofte dropper å sminke øynene mine.

   


 • Questions

  • Publisert: 20.03.2012 | kl.19:26

  Kan du vise bilder hvor du viser rommet ditt?  Bildene på det innlegget jeg fikk spørsmål om, var tatt på mamma og pappa sitt soverom. Mitt rom har jeg vist noen bilder på av og til på bloggen, men jeg er ikke fornøyd med rommet mitt ennå, så tror jeg venter nok litt med det...

   

   

  Kan du starte å ha ukens eller måndens blogg? Kanskje sånn anbefalinger av og til?

  Jo det har jeg faktisk tenkt litt på. Tenkte jeg kan anbefale en blogg når jeg føler for det, å skrive et innlegg hvor dere kan melde dere på :) 

     Leser du alle kommentarene dine som du får på bloggen?

  Ja, seffølgelig gjør jeg det!!

   

   

  Hvor er klokka og genseren fra? Og hvor mye kostet genseren?   Klokka er trolig nok fra en "special price for you my friend" selger nede i selveste Gran Canaria. Ja, følte liksom prisen på klokka var så spesiell for meg så jeg tok likegjerne å kjøpte den liksom. LOL. Genseren er fra Vero Moda og kostet 360 kr.

   

   

   Kan du legge ut spotifylistene dine?

  Det kan jeg gjøre vettu... Her, her og her. Men er ikke sånn super flink på å oppdatere listene da...


 • Ukens spørsmål

  • Publisert: 12.03.2012 | kl.18:52

  Hvordan er JC Lita skoene i størelsen? Små, store? Og utvider de seg etterhvert som du bruker dem?

  Jeg mener de er litt små i strl. Jeg bruker 38, så jeg kjøpte 39. Nei, vil ikke akkurat si at de utvider seg så veldig mye. De er veldig behagelige å gå med, i å med platåen er så høy. Jeg foretrekker JC istedenfor vanlige pumps faktisk selvom de er veldig høye.

   

   

  Bruker du JC på skolen? Ellr tar du de bare på for outfiten bildene sin skyld?:-))

  Bruker de med hver anledning jeg har, og jeg tar ikke skolen som et alternativ for å si det sånn. Bruker de ikke på skolen, og det tror jeg ikke du heller ville gjort om du hadde vært meg med mindre du ville brekket et ben eller noe av å gå den skoleveien jeg har. Dessuten er ikke jeg jenta som pynter meg så mye på skolen heller. Jeg tar de også på når jeg vil prøve å ta litt "inspirerendes bilder" også :)

  Spiller du fortsatt fotball? Hvilket lag spiller du på isåfall? Er dere gode? Er du god i fotball?:-)

  Tja, jeg spiller fortsatt. Men har ikke vært på noen av disse vintertreningene og har lyst å slutte, interessen min for fotball er ikke akkurat så stor, nei jeg suger. Laget mitt var veldig gode, nå vet jeg ikke for nå spiller vi med de som er yngre.

   

   

  Hvor høy er du?

  Vet ikke hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet, men ofte. Jeg er ca 1,69 m over bakken, så jeg blir nærmere 1,80 i JC skoa. Jada det er høyt, men jeg liker det av og til.

   

   

  Kan du videoblogge? Sminkevideo etc?

  Sminkevideo er ikke helt min greie.. Men om sommeren er jeg en flittig videoblogger faktisk!!

   

   

  Hva synes du om modellyrket? Kunne du tenkt deg å bli det?

  Kult. Nei :)

   

   

  Drikker du i helgene? Er ute osv?

  Nei, jeg drikker nok ikke. Syns det er litt for tidlig å starte i 10ende og oppfordrer absolutt ingen til å gjøre det. Man kan jo likevell ha det supermorro uten alkoholen vell?! Den får heller vente, vi har jo god tid vet dere!    

   

  Hva synes du om annais?

  Dritkul! Hun var min number one blogg-forbilde da jeg startet å blogge for 3 år siden.

   

   
   

  Kan du vise fiskefletta på video???? plis ?

  Det har jeg allerede gjort... Man kan finne videoen på youtube-channelen min her.

   

   

  Hvor er solbrillene i headeren fra?

  Jallabud i Bergen - dårlig kvalitet.

 • Hvordan jeg redigerer bildene mine

  • Publisert: 09.03.2012 | kl.17:27

  Har fått dette spørsmålet OFTE, så tenkte å svare på det 1 gang for alle. Jeg bruker gratisprogrammet Picasa til både redigeringen og sette sammen kollasjer. Bruker også av og til programmene GIMP og pixlr.com.

   

  1. Grunnleggende redigeringer - Autokontrast :) 
   
   
  2. Justering - Lyse områder - Skygger :) 

  Lyse områder: For å få bildet litt lysere
  Skygger: For å få skygger på bildet (hjelper godt om du vil gjøre deg litt brunere)  


  3. Effekter - Gjør skarpere :) 

     <-Før - Etter->

  Vannet ser mye klarere og finere ut og jeg så mye tæner ut. Redigering kalles det, og det er ikke akkurat juks. Jeg mener at bildene burde være redigert når jeg kommer inn på en blogg i hvert fall, vet ikke hva dere syns da men.

  Håper at dette var til hjelp for alle som har lurt på det og fortsett gjerne med å komme tips om hva jeg kan blogge om!


 • Hårsnakk

  • Publisert: 15.02.2012 | kl.20:15  Har ofte fått spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt, så tenkte å ta de spørsmålene i dette innlegget. Så håper dere som lurer får svar på det dere lurte på.
   

  Hvor ofte klipper du håret ditt?
  - Når jeg har en saks i hånden kan jeg sitte å stusse håret mitt selv, også på skolen i timen. Bare jeg ser skikkelige slitte tupper leter jeg frem en saks.
   

  Er ikke du hos frisøren?
  - Nei, har ikke vært på frisør på mange år. Har alltid klipt og farget håret selv i mange år. Ikke fordi jeg ikke har råda men fordi jeg blir fornøyd når jeg gjør det hjemme og det er viktigest. Å bli fornøyd. 
   

  Når du farger håret, hvilken farge bruker du da og farger du hele? 
  - Garnier Nutrísse nr. 10. Jeg og mamma farger hverandres ettervekst med samme farge. Vi starter først med å ta etterveksen og sitter med den i 25 min og lar det være igjen litt farge i flasken. Deretter fukter vi håret med vatn og spruter i resten i flaska - sitter 5 min til - skyller ut.


 • Hvor høy blir du i JC sko?

  • Publisert: 07.02.2012 | kl.21:39


  Hvor høy er du, og hvor høy blir du med JC skoa?


  Jeg er vel 1,67 cm over bakken uten høyhelte. Men med skoa som er ca 14 cm tror jeg? så blir jeg vell akkurat 1,80 eller noe. • Ukens spørsmål

  • Publisert: 04.02.2012 | kl.23:12


  kan du ha en extensionsguide? altså at du viser hvordan du setter på dine extensions når du bruker de? :)

  - Ja jeg kan prøve å få til et sånt innlegg ja :)  hvordan så brun..? nå? på vinteren?

  - Haha, jeg er egentlig ikke så veldig brun. Men på bildet sto jeg med hvit bakgrunn og så redigerte jeg meg brunere. Bilder lyver vet dere..  Hvorfor skal du slanke deg til bikinisesongen, når du er sick tynn ?

  - Jeg er ikke sick tynn, det var vel å ta i. Jeg sa heller ikke at jeg skulle slanke meg? Det jeg mente var at jeg skulle endre kostholdet litt og trene hardere for jeg vil oppnå en sunnere kropp og huden renere.  Hvilket av dem objektivene bruker du mest? sånn til outfitbilder osv? :)

  - Det spørs litt om jeg er ute eller inne. Når jeg tar outfit bildene bruker jeg som regel 50mm :) 
   
  Elsker at det blir sånn blurrete bakgrunn :D


  hvilken hårfarge brukte du når du tok etterveksten? er det den du har brukt på hele håret? orker du å lage et innlegg, er så slitsomt å sjekke kommentarfeltet heheh:))))))

  - Garnier Nutrisse nr.10. Jeg tar bare etterveksten og sitter med den i 25 min, så fukter jeg håret og spruter ut resten av flasken i hele håret mitt og sitter med det i 5 min før jeg skyller ut alt. Skulle gjerne vist deg bilde av den pakken jeg bruker, men jeg fant ingen bilder på bloggen min eller på google? Hmm rart.  skikkelig fint hår du har :D extensions eller ekte?

  - Jo takk for det!! Både og, hehe. Men på innlegget du kommenterte så hadde jeg på meg extensions ja. Har startet å bruke de litt igjen nå :)  Hvordan fikk du tak i bikinien? Jeg vet den er fra VS men sender de klær til norge da? Er det en nettside hvor man kan bestille bikinier fra Victoria?

  - Jeg fikk den av verdens snilleste ♥♥ Og jo, de sender varer til Norge. Bare sjekk ut nettsiden deres www.victoriassecret.com  hvordan redigerer du bildene dine? har de samme objektivene som deg forresten!

  - Som oftest redigerer jeg autokontrast, lyse områder, skygger og skarphet i Picasa.
  Hvor trener du?

  - På et treningsenter som heter MTT. Husker ikke hele navnet på det, men det er noe med Mykle.. Og så er det et sånt terapi senter også for folk som sliter med skader eller noe sånn, er ikke sikker.

 • Mitt kamerautstyr

  • Publisert: 31.01.2012 | kl.18:24

  Da har jeg endelig tatt meg tid til å skrive om kamera utstyret jeg har, siden det har vært en forespørsel om det. Veldig gøy at dere spør om slikt, for da gjør det de enklere for meg å blogge, så keep doing that!!

  Kamera:
  - Canon EOS 550D (kan filme)

  Objektiv:
  - Canon 18-55mm. f/3.5
  - Canon 50mm. f/1.8

  Annet:
  - Kameraveske
  - Stativ
  - Trådløs selvutløser


  Dette er det standard objektivet som bruker å følge med når du kjøper speilrefleks kit, som de fleste kjøper.


  Dette er et veldig greit og billig objektiv for deg som er på utkikk etter et nytt et. Du får ganske blurrete bakgrunn og bildene du tar ser mye mer proffere ut, men man kan ikke zoome med det. Men anbefaler det på det sterkeste likevell  :)
  Her har vi den trådløse selvutløseren, utrolig praksis om du er blogger. Jeg kjøpte min hos japanphoto.no.


  Billig kamerastativ som pappa kjøpte på netthandelen.no til rundt 100 kroner.  Håper dette var et nyttig innlegg for dere der ute som lurte på det og visst det er mer dere vil jeg skal blogge om, så kom gjerne med det :)


 • 4 svarspørsmål

  • Publisert: 04.01.2012 | kl.15:27

  Hva er dine treningstips?

  Haha ojj, treningstips for hva egentlig? kondis? isåfall jogge mye i motbakke, intervaller og spinning. Hmm, har dere høye fjell hvor dere bor? Benytt dem :)  Hva gjør du for å bli så brun?

  Gjør vell ikke mer annet enn solarium og selvbruning? :) men går mest i selvbruning. Og nei, selvbruning påvirker ikke pigmentene i huden. Jeg ser det er mange bloggere som har skrevet dette, men det er altså tull. Hør på meg, for jeg er fasiten liksom, klara klok #2. Waddup


  Hvor er treningsklærne dine fra?

  Mest fra sportsbutikker som G-sport og Intersport, siden vi har de nærmest. Jeg holder meg ikke til noe spesielt merke eller noe, jeg driter egentlig i hva om det er Nike, Adidas, Umbro, Pro Touch and what so ever.


  Hva koster frakten på ELF?

  Det er veldig forskjellig, det er spørs hvor mye du bestiller tror jeg. Men dette kan du lett sjekke ved å trykke "Go to shoppingbag" så kan du velge om det er til UK eller om det er til Europa :)
   

  Håper dette var en grei måte å svare på spørsmål som dere stiller meg i innleggene? Har dere flere spørsmål kommer jeg sikkert til å fortsette med dette :-)


 • Litt svar

  • Publisert: 14.11.2011 | kl.14:50

  Hvor var du i sommer?


  I denne vakre byen med båten vår ♥ og mange andre steder langs vestkysten i Norge.

   

  Har du aldri vært i utlandet?

  Jo det har jeg.. Både i Thailand, Tunisia, Tyrkia, GC og flere plasser.

   

  Er du enebarn?


  Nei, jeg har en vampiresiss!!!

   

  Kan du legge ut bilde av rommet ditt?

  Ja, men ikke før det er ferdig.

   

  Hvorfor skrev du et innlegg om at du var så glad for noe som du skulle fortelle oss?

  Jeg skal snart fortelle dere det, hihihi :) :) :)  Visste dere at jeg hadde en pusekatt forresten? Hun heter Sessy!


 • 99 answers

  • Publisert: 27.10.2011 | kl.17:46

  SIST:

  1. Siste du drakk: vatn

  2. Siste telefonsamtale: mamma

  3. Siste mottatte sms: mamma

  4. Siste sangen du hørte på: hula hoop (stella mwangi ft. mohombi)

  5. Sist du gråt: det husker jeg ikke

   
  JA ELLER NEI:

  6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

  7. har du noen gang vært utro: Nei

  8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: jepp

  9. har du spist noe som er giftig: kanskje, husker ikke


  ENTEN ELLER:
  10. Dansing eller synging: dansing ♥

  11. Cola eller Pepsi Max: pepsi max

  12. Jordbær eller bringebær: jordbær

  13. Facebook eller nettby: facebook

  14. Svart eller hvit: hm, begge deler?
   

  DETTE ÅRET:
  15. Har du fått nye venner i år: Ja

  16. Sluttet å være forelsket: Ja

  17. Ledd til du har begynt å gråte: haha, det gjør jeg ofte!!

   

  AKKURAT NÅ:

   18. Møtt noen som har forandret deg: Nei, har vel ikke det?

  19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Jaa!

  20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ikke funnet ut det nei, men det har nok skjedd ja

  21. Kysset noen fra din top friends liste: vet ikke om jeg kan kalle det et kyss, haha

  SANNHET:

  23. Hvor mange barn vil du ha: 2 eller 3, men tror 2!

  24. Har du kjæledyr: Ja,  en katt og hund

  25. Vil du forandre navnet ditt: Nei

  26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg hadde hageparty og bedde mange venner :)

  27. Når våknet du i dag: 07.45

  28. Hva gjorde du midnatt i går: facebook

  29. Nevn noe du IKKE kan vente på: FERIE, å reise vekk litt skal bli godt!

  30. Sist gang du så pappan din: Han har nesten ikke vært hjemme siden sommerferien, men husker ikke sist.

  31. Hva ville du forandra i livet ditt: Kommer ikke på noe nå!

  32. Hva hører du på akkurat nå: playlisten min på spotifyy

  33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja, har vell det

  34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Kommer ikke på noe nå.

  36. Hva er ditt virkelige navn: Adrienne

  37. Sivilstatus: Singel

  38. Stjernetegn: Tvillingene

  39. Gutt eller jente:  Jente

  40. Alder: 15 år

  41. Ungdomskole: Ørsta Ungdomsskule

  42. Videregående: (?) 

  43. Hår farge: lysblondt, eller blondt ihvertfall.

  43. Langt eller kort hår: jeg syns det er kort, men noen mener det er langt.

  45. Høyde: 169-170

  46. Er du betatt av noen: nei, ikke nå

  48. Piercinger: navlen

  49. Tattovering: neh

  50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre   VILLE DU:

  51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri

  52. Sovet alene med åpenhimmel: Ja, men ikke alene

  53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Spørs helt ann på situasjonen

  54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: hahah, nei??

  55. Brukt en hel dag på shopping: Hvem ville ikke det?!

  56. Kysset en av samme kjønn: Nei

  57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Haha, nei

  58. Blottet deg for en du er glad i på web: Aldri

  59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei

  60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Ja, eller jeg hadde jo jogga selfølgelig xD
   

  AKKURAT NÅ:

  61. Spiser: Ingenting

  62. Drikker: Ingenting

  63. Nå skal jeg: Vaske hus

  64. Venter på: Ingenting

  65. Hører på: Musikk  FRAMTIDEN DIN:

  66. Lyst på barn: JA

  67. Lyst til å gifte deg: JA  HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

  69. Lepper eller øyne: Begge deler

  70. Kyss eller klem: Kyss

  71. Høyere eller lavere: Høyere

  72. Eldre eller yngre: Eldre

  73. Romantisk eller spontan: Romantisk

  74. Fin mage eller fine armer: Fin mage

  75. Tattovering eller piercing: Piercing

  76. Voldsom eller forsiktig: En mellomting

  77. Forhold eller bare lek: Forhold

  78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Mer tilbakeholden enn bråkmaker, men ikke helt pyse heller.

  HAR DU NOENSINNE:

  79. Kysset en fremmed: Nei

  80. Drukket sterk alkohol: Nei

  81. Mista brillene/linsene: Nei

  82. Sex på første date: Nei

  83. Knust noens hjerte: Håper og tror ikke det

  84. Fått ditt eget hjerte knust: Nei

  85. Blitt arrestert: Nei

  86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja  

  87. Grått når noen har dødd: Ja

  88. Likt en venn som er gutt: Egentlig ikke

  TROR DU PÅ: 

  89. Deg selv: Ja, det er viktig

  90. Mirakler: Tja

  91. Engler: Nope

  92. Himmelen: Egentlig ikke

  93. Nissen: Ja

  94. Kyssing på første date: Ja

  95. Kjærlighet ved førtse blikk: Ja


  SVAR HELT ÆRLIG:

  96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Nei

  97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei

  98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Helt klart

  99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: De menneskene rundt meg ♥


 • Sist spurte spørsmål

  • Publisert: 04.10.2011 | kl.16:19

  Hei :-) Tenkte å ha en liten svar runde på spørsmål jeg har fått på kommentarfeltet og på facebook.

  Hvor har du kjøpt denne kjolen her?

  hotmiamistyles.com <-- Direktelink


  Skal du bruke kjolen på juleball? 

  Nei det tror jeg ikke. 


  Bruker du extensions hver dag?

  Nei. Før gjorde jeg det nesten hver dag, men nå er jeg sykt lat og dessuten sliter det veldig mye på håret.

   

  Hvorfor blogger du så mye om hester?

  Siden jeg har hatt hest i mange år tidligere, så er jeg veldig glad i hest. Å i den siste tiden har jeg blitt med vennindene mine å ridd igjen å det er sååååå gøy, dere aner ikke.


  Gamle hesten min, Virm og meg til høgre.

  Bruker ikke du sminke?

  Jo jeg bruker jo sminke... eller det er vell veldig mange bilder og videoblogger på bloggen hvor jeg ikke har sminke, men det er for jeg er lat og gidder ikke sminke meg for noen bilder eller en video.

  Er det broren din?

  Nei, det er kjærsten til søstra mi, men føles litt som en storebror, haha.


 • Svar på siste spørsmål

  • Publisert: 26.08.2011 | kl.15:50

  Har ikke hatt spørsmålsrunde eller noe, men tenkte å svare på noen kommentarer jeg har fått på kommentarer. Så da får jeg vell bare sette igang :)

   

  har spurt før, men fikk ikke svar: farger du håret hos frisøren elelr hjemme? jeg bare diigger håret ditt, er så fint <3

  - Først og fremst, tusentakk for det ♥ Jeg både farger og klipper det hjemme :) no problemo!

   

  når du sier du trener, hva trener du egentlig da? og hva fritidsaktiviteter går du på? ;)

  - Kondis og fotball, og litt styrketrening noen ganger i blandt, (mest om vinteren).


  <-Geiranger - Besseggen ->
  Og så elsker jeg å gå fjellturer!


  .. og å danse!


  Hvor lenge har du gått på fotball? og syns du selv at du er god?

  - 2 år nå tror jeg. Og NEI, føler ofte at jeg har lyst å slutte pga en eller flere dårlige treninger. Jeg er litt pysete når det gjelder kamp, vet ikke hvorfor.. Scorer helder aldri, har vell bare scort 2 mål på mine fotballår? Og har to veldig dårlige skytefoter, men altså det er jo for all del bare å trene på!! :) Skal ihvertfall ikke gi opp fotballen ennå!
  blir du sponset på bloggen du? Hva har du isåfall blitt sponsa?

  - Ja, har blitt litt sponset gjennom bloggen, og det har bland annet vært hairextensions, glattetang, deksler, luer og noe til.


  Syns videobloggene dine er morsomme, spesielt når du snakker inn i kameraet. haha skikklig søt! Men hvor redigerer du dem? :-)

  - Hehe, takk! Artig å høre. Redigerer mine videoblogger på iMovie!

   

  Noe mer dere lurer på?


 • Vblogg; svarer på spørsmål

  • Publisert: 09.08.2011 | kl.11:58

  Skjønner dere hva jeg sier egentlig? haha

  Snille vennindene mine ville hjelpe meg å lage denne videobloggen, så tusentakk til de ♥♥


 • Spørsmålsrunde - Avsluttet

  • Publisert: 08.08.2011 | kl.11:50

  Pleier egentlig å bare å svare på spørsmålene i kommentarfeltene i vanlige innlegg, men tenkte siden det er lenge siden sist, så tar jeg en ny spørsmålrunde. Kommer ikke til å vare lenge, så er det noe du lurer på?:-) AVSLUTTET


  Planking på båten slår ikke feil vettu!


 • Leserspørsmål

  • Publisert: 14.05.2011 | kl.16:07

  Heihei! Tenkte å svare på 2 leserspørsmål jeg har fått noen ganger på bloggen men ikke fått gitt skikkelig svar på. 

  Når kommer må gjøre videoen?
  Beklager for at jeg ikke har sakt i fra om den ennå, men Natalie kunne ikke bli med på båttur til ålesund da vi skulle filme filmen. Og vi hadde helder ikke kamera å filme med... Men vi har bare utsatt den!! :-) Til når, vet jeg ikke ennå.. 

  Hvor jobber du egentlig?
  Når jeg skriver jeg skal på jobb på bloggen, så er det når jeg skal på Vero Moda. Jeg er ekstrahjelp både i Ørsta og i Volda. Og så pleier jeg også å være barnevakt, men det kaller jeg ikke for jobb på bloggen, haha.


  Bildet er fra konfen sist helg ;)


 • Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016

  ,

  Follow  @adrienneeikrem


  bloglovin


  Norske blogger

  Categories


  Archive


  hits