Casual

 • Published: 31.05.2016 | kl.17:09

Tskjorte HER, bukse ONLY, sko VEROMODA

 


 • Heybeachbag

  • Published: 27.05.2016 | kl.21:47

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Suupersøt strandbag HER   Åhhh, været siste dagene har vært såå deilig. Bare synd jeg ikke har hatt noen fridager å nytt hele dagene på. Men i morgen har jeg fri å gleder meg til å bare sole meg, dra på cafée ute i sola med noen venner. Og videre ut på innflytningsvors senere på kvelden.

  Sommeren er på vei <3

   

  Men over til noe VIKTIG

  Gå inn på denne linken HER, som tar seg 5 sekunder, for å signere mot en forferdelig festival. Yulin-festivalen er like rundt hjørnet, det er en festival som holder til i Kina hvor de griller og torturerer hunder for å så spise de. Det er så forferdelig jeg klarer ikke sette ord på det, og føler meg nyttigløs. Men underskriftskampanjer har tidligere bevist at det fungerer, så ta deg 5 sekunder, å skriv under!
   


 • Pinky blue

  • Published: 26.05.2016 | kl.21:25

  Kjole HER

  Driiitkul bomberjakke HER

  Wææ! Syns fargen og denne jakka er så stilig, bare synd jeg tok den i M. Den var mer en XS, liten S i størrelsen. Så den er liten i størrelsen. Men sånn er jo det somregel med produkt i fra Kina.


 • Freckles

  • Published: 23.05.2016 | kl.18:05  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


   


 • 17.mai 2016

  • Published: 22.05.2016 | kl.11:56

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  "Og jaaaaaa vi elsker dette landet"


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Litt i etterkant kommer jeg med bilder fra min 17.mai feiring. Vi hadde frokosten i Joakim og foreldrene sine splitter nye hus. Vi starta ikke før 11-tiden, før vi dro videre ned i bygda for å se på folketoget. Gatene var fulle av finpynta mennesker i bunad, kjole eller dress, og det er alltid like fint å se hvert år. En annen ting som er like spennende å se hvert år er om bunaden passer. Men det viste seg at jeg verken har vekst eller krympa de siste åra fra konfirmasjonen min gitt. Kanskje blitt litt breiere rundt hofta eneste, men knappene sitter, ihvertfall ennå. Fjoh.

  Vi dro så videre til nabobøgda Volda for å se folketoget en gang på nytt, før ihvertfall jeg rusla meg hjemover for en rolig kveld. 

   


 • Manicure & Pedicure

  • Published: 21.05.2016 | kl.10:01

  Hahha okey det er litt nasty dette her. Men tenkte å vise før og etter av mine ustusselige og ustelte negler.

  Siden jeg vet at jeg har lesere som har feriehus i Torrevieja-området, så må jeg må få anbefale plassen jeg fiksa neglene på hånden. På Habaneras kjøpesenter i Torrevieja. Der var de svært dyktige, effektive og rimelige. Det var også en slags drop-in, så det var også ganske greit! Føttene fiksa jeg mer lokalt i Quesada, men nå husker jeg ikke navnet på akkurat det stedet. Det var ihvertfall en britisk hyggelig dame.


  Etter over 2 uker så sitter jeg her med like fine negler både på hendene og på føttene. Så jeg er virkelig fornøyd :)

   

   


 • Turgåerene

  • Published: 19.05.2016 | kl.22:53

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Huff, dette innlegget har jeg hatt i utkast-boken leeenge. Jeg er nå hjemme, eller for en uke siden var jeg hjemme i Norge igjen. Dagene mine går på løp hele tiden, akkurat slik jeg liker det. Det skjer ting på andre fronter også som tar opp en hel tid. Jeg har ikke sett på macen min på flere dager, jeg må finne en bra rutine. Snart. Jobb, trening, fritid og ikke minst blogge igjen. Jeg savner det!

   


 • Tennis

  • Published: 09.05.2016 | kl.11:15

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  There is a first time for everything....

  Endelig har jeg også fått prøvd meg på tennis. Hver gang jeg reiser hit til Spania så maser jeg om å dra på tennisbanen for å få spille det, men det ser ut til at man må betale medlemskap for det... Så jeg og papsen dro på en skole her i nærheten og fikk prøvd oss på tennisslaga. Jammen meg var det en slitsom sport også, jeg følte ihvertfall jeg løp mye. Men nå er heller ikke kondisen den den pleide.

   

  Har du prøvd tennis før?
   

  Årets første grill

  • Published: 06.05.2016 | kl.21:36

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Altså, jeg lever for disse bakt potetene med kryddersmør, rømme og bacon i. Halleluja så godt det er!!

  Dette er riktignok noen dager siden da vi hadde strålendes sol. De siste dagene har vært litt overskyet og en del vind faktisk.. Så den brunfargen får ikke jobba seg til sitt ultimate akkurat. Men jeg får jo et grunnlag for den norske sola i sommer, om det blir noe av den :-)

  Ellers nyter jeg dagene, slapper av, koser meg, føler meg som hjemme og koser meg her i Spania.

   


 • Om Californiaturen

  • Published: 04.05.2016 | kl.21:24

  Jeg er egentlig skikkelig sint for at jeg har klart å slette alle bildene jeg hadde tatt med speilreflekset mitt... Men med litt gopro, olympus og iphonebilder, så ble det jo visst litt bilder likevel gitt:
   

  DCIM\101GOPRO\GOPR1992.

  DCIM\100GOPRO\GOPR0944. Processed with VSCO with a9 preset

  Processed with VSCO with kk2 preset  Santa Monica

  Dette dere, dette var mitt favorittsted hvor jeg rett og slett fikk skikkelig goodfeeling av å henge rundt. Vi tilbragte kanskje opptil 5 dager der av mitt 14 dagers opphold. Selvom vi noen dager bodde i Hollywood så tok vi en Uber til stranden likevel fordi det var så digg å bare være der. En av dagene så var vi der hele gjengen å leigde oss sykler for 1 time for å så sykle bort til Venice beach. Det kosta rundt 58 norske kroner. Det var syyykt digg! Dette anbefalest virkelig! En annen dag så leide jeg og Andrea rulleskøyter for en hel dag som kosta oss 165 kr. De andre dagene gikk til litt soling i parken, og så hadde jeg en liten photosession i aim'n treningstøyet mitt- og der kommer en surfergutt å spør om jeg vil låne brettet hans for bildene, ehhh hell yeah!! 

  Handlegatene og gatene i Santa Monica er svært fine, og er riktignok et rikmannstrøk. Der hadde de butikker som Brandy Melville, Nastygal, Urban Outfitters, Levis++ mye mer. Nei dette stedet får en riktig høy score fra min side, her trivst jeg veldig!

   

   

   

   

  --

      

  Hollywood, Rodeo Drive & Beverly Hills

  Vel her tilbragde vi de første nettene når vi kom til LA. Alle nettene har jeg sovet på hostel i sovesaler sammen med andre ukjente jenter, fordi det er billigest. Vi hadde litt dårlig vær når vi var her så det var litt kjedelig. Vi bodde jo også midt i sentrum av Hollywood og fikk med oss forskjellige premierer fra utsiden og luksusbiler og ikke minst kjendiser. Men likevel så har man større forventninger til denne plassen, det hadde ihvertfall jeg og fikk meg en liten skuffelse der. 

  Rodeo Drive og Beverly Hills fikk vi se og oppleve gjennom en sånn crappy busstur som vi betalte noen doller for. Latterlig tur som ikke ga oss noe vi lovte, men vi fikk jo sett litt da. Jeg syns bare det var litt morsomt, men noen av oss i gjengen ble litt hissig på han som solgte turen til oss, haha, jeg ler.

  Vi gikk også gjennom Rodeo Drive, det var fine og rene gater. Kule bygninger, rike folk men ikke noe mer enn det. Vi gikk ikke akkurat inn på noen av butikkene. Jeg tror man må ha booket shopping for å gå inn der? Jeg er litt usikker. 

   

   

   

   

  --

     Las Vegas

  Hit dro jeg og Andrea med et innlansfly for å sjekke ut byen. Planen var jo å dra på Grand Canyon tur, men det ble det faktisk ikke noe av. Vi hadde også svært dårlig vær her også, med litt solglimt innimellom. Ene dagen så pøste det så inderlig ned at når vi gikk ut av bussen så var vi klisj etter noen sekunder, haha det var syykt. Ellers holdt vi oss som regel på "The Strip" som er hovudgata her. Dagene gikk i shopping og vandring rundt egentlig...

  Pokerspill eller gambling ble det heller ikke siden vi er underårige. Så det var litt kjedelig å ikke få testet ut når man først er i Vegas liksom. Men jeg og Andrea koste oss vi, fikk jo se mye av byen og lært at disse amerikanerene søren meg skal ha tips for å si hei til deg på gata. Okey ikke så gale, men nesten.

   

   

   

  --  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Coachella (har publisert flere bilder lengre ned på bloggen)

  Åhh. Jeg er så sykt glad for at turen ordna seg for 3 av oss etter mye frem og tilbake uten billetter. Det viste seg å kjøpe billetter på nettet når de ble lagt ut var umulig, men å få kjøpt hos privatpersoner gjennom facebook-arrangemanget var mye enklere. Det gjorde Ingrid og Joakim, og fikk billetter. Mens jeg tok kontakt med ei jente på instagram som heter Melisa, ei skikkelig søt bergenserjente som bor i LA. Hun sa hun ville ordne billetter til oss, og hun ble også boende på hotellet som vi hadde booka. 

  Helga gikk sykt fort og vi gjorde ikke annet på hotellet enn å sove der, selvom det var skikkelig fint vær ute og hotellet var veldig fint. Men vi hadde zero tid, og måtte bare få i oss litt mat før vi måtte dra på festivalområdet for å rekke favorittartist/bandene våres.

  Inne på området var det utrolig mange mennesker, mange rare, inspirerende og ulike folk. Området var også svært, så det å miste hverandre kunne vi ikke risikere her. Telefondekningen var det heller ikke noe å skryte av, så her var det nesten bare å holde hand i hand, hahaha. Neida men vi hadde det superartig sammen! Vi 3, jeg, ingrid og joakim møtte på gjengen til Melisa som var 4 andre som også bor der borte. Nei hit skal jeg ihvertfall tilbake, når jeg er over 21 år.

   

   


 • Lekker jumpsuite

  • Published: 03.05.2016 | kl.21:41

  Jumpsuite HER (strl M og er ca 1.71cm høy)


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Wææ jeg er så forelsket i denne jumpsuiten at jeg kunne tenke meg en slik i svart også. Men jeg tror ærlig at SheIn har fått klærne sine litt større i størrelsen enn de tideligere har vært. Og det er SYKT bra for oss høye skandinavere, eller ihvertfall meg da. Meget.

  I dag har vi grilla, som da har blitt min årets første grillmat. Syykt godt med bakt potet. Nam. Ellers bestilte jeg meg time til både manikyr og pedikyr til torsdagen, det skal jammen meg bli godt med litt pleie, spesielt på føttene. Snart kan jeg bjynde med sandaler på jobb også, jippiii!

   


 • Lazy days

  • Published: 02.05.2016 | kl.20:56

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Åhhh. Her slapper jeg av, så sykt deilig. 

  I dag har dagen gått i soling i en vindstille plass her på verandaen, for her er en inderlig irriterende kald vind. Jeg håper det blir bedre utover uken! Til kvelden så har vi spist brennsnut til middag før jeg dro ut å gikk en tur med bikkja. Filma litt på snapchat også på turen (@adriennee). Det er så gøy og ikke minst PÅ TIDE at de har fjernet roamingkostnadene i enkelte land, blant annet i Spania. Jeg får på en måte litt mer trygghetsfølelse når jeg feks går alene at jeg har den tilgangen på et kart eller på å nå folk enkelt og raskt. 

   


 • Huge bite of a Donut

  • Published: 01.05.2016 | kl.20:09

  Søt badering?? Hehe jeg kjøpte den på en godteributikk i Santa Monica. Jeg har sett på disse søte badegreiene på ebay tideligere, har også hatt sånn ebayfinds om de. Så endelig tok jeg å kjøpte meg en, så jeg kan ha til søte bilder i bassenget her i Spania ;) alt for bildene!

  Processed with VSCO with a9 preset

  I dag har vi kjørt et sted som heter Lo Pagan, jeg ble gåendes litt på rollerskates før vi satt oss ned på en restaurant for litt lunsj. Der bestilte jeg noe pasta greier, og jeg er mett ennå. Pasta funker fett det vettu!

  Nå ligger jeg og bikkja på sofaen og slapper av. Håper på en skikkelig soledag i morgen hvor jeg kan jobbe litt med soleskillet. 

   


 • Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016

  ,

  • Profilbilde
  • CONTACT:
  • adriennee.blogg@hotmail.com

   19 år. Ørsta, Møre og Romsdal.

   + Venneforespørsel
  Archive
  Categories  Follow  @adrienneeikrem


  bloglovin


  Norske blogger

  hits