Med svette og tårer

 • Published: 31.10.2015 | kl.11:52

Hei dere! Og god helg. Jeg har inderlig gledd meg til denne helga, på grunn av at jeg har frilørdag fra jobben og kan slappe fullstendig av uten noenting på planen. Vel jeg hadde én morro ting, men den måtte jeg avlyse.

 

Hele denne uka har vært veldig slitsom egentlig, det har vært tungt arbeid og mye å gjøre på jobben. Svettefest rett og slett. Jeg har droppa så og si trening hele uka og har vært fraværende det ellers sosiale.

 

I går var jeg så uheldig at jeg tok på meg en ekstra jobb som jeg ikke var i stand til å gjøre likevel, på grunn av at jeg trengte hvil i kroppen. Dette utløste seg med med en krangel jeg ikke ante skulle fylle så mange tårer. Jeg har ikke følt meg så maktesløs, uvel, kvalm å ville måtte spy på grunn av en liten krangel. Jeg følte heller ikke at jeg klarte å forsvare meg på noenslags måte. Jeg liker ikke å krangle, men er fullt klarover at det er en normal ting å gjøre.

 

Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette her, men det måtte ut av meg på en slags måte. Nå ser jeg egentlig bare frem til å feire en av mine bestekompiser, kle meg ut å ha det morro sammen med resten av gjengen!

 I skrivende stund er jeg også snart ferdig med en videoblogg som jeg har jobba med denne uka. Den kommer sikkert ut i morgen. En litt annerledes video enn jeg har laga tideligere :-)

 

5 grunner til å kjøpe Olympus E-PL7

 • Published: 29.10.2015 | kl.18:19

Mitt kjære Olympus E-PL7 kamera, hvor skal jeg begynne? Du ble fra dag 1 erstattet med mitt Canon EOS 550D kamera, som jeg fortsatt eier men aldri tar til bruk. Rett og slett fordi du har gitt meg så mye kjærlighet, seriøst, jeg har en stor kjærlighet til dette kameraet.

 

Her er litt bilder som jeg har tatt med kameraet så langt:

 

1. Innebygd wifi- supereffektivt å blogge i fra iphonen, dele et instagrambilde eller gjøre det du vil.


2. Selvutløser på applikasjon- jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har brukt hele 300kr for hver selvutløser jeg har kjøpt i året. Jeg roter de bort, batteriet er gåent, de blir ødlagt osv. Det er SÅ enkelt å ta et bilde via mobiltelefonen, og også sette på selvutløser, justere lys og alt. Elsker det!


3. Retro design- hallooo, hvor kult er ikke designet på kameraet? Endelig et kamera som ser proffisjonelt ut og er litt mer girly. Så har vi jo de i svart og grått også for dem som ønsker det. 


4. Speilløst kamera- Speilet i speilrefleksen er der for å speile bildet inn i en optisk søker. Om man fjerner speilet kan man lage et mye mindre kamerahus (slik som Olympus PEN). Altså mye av samme effekt som et speilreflekskamera, bare mye enklere!


5. Lite og enkelt- Ingen unnskyldninger for å "drasse med seg det store speilreflekskameraet". Her er det så enkelt å bli flinkere på å huske å kapre gode stunder via kameraet. Du får det enkelt nedi ei lita veske, å vekten kan man ikke klage over.........Og en 6. liten grunn er også at ISO'en på kameraet kan gå ganske høyt, så det er enkelt å ta bilde i dårlig lysforhold også.

..... jeg kan fortsette?


Som sagt da så er det kun gode ting jeg har opplevd med kameraet. Kanskje en ting er at batteriet blir fort oppbrukt, men det er forståelig med alle disse wifi funksjonene, selvutløser og slike ting.

 

Jeg brukte sommerens utbetalte skattepenger på å invistere i kameraet. Bestilte det enkelt og greit fra olympus sin nettside HER.


 • Gratis restylane med på kjøpet

  • Published: 28.10.2015 | kl.16:20

  Kjolen er fra SheIn, men er dessverre utsolgt.

  "Bær reguleringen sin som om det er din Chanel" sitat Sophie Elise. (Som også skal skaffe seg regulering bare sånn forresten)

  Jeg har fått regulering, og skal ha ennå en på den øverste tannraden. Jeg bærer den med stolthet, og er med på å gjøre regulering til en trend. Så om du er 16, 25 eller 50? Har et skeivt bitt? Slå deg med på trenden å bli en av oss.

  Og ja, til dere som har spurt- så skal jeg fikse et innlegg hvor jeg skriver prisen dette koster meg, nebetalingsplan osv. Tenkte det er greit å få alt på et eget innlegg, så endamer reguleringinnlegg vil dere få av meg. Hyggelig! 

   

   

  video:img4891


  Eller du? Bær den som om det skulle vært dine egne sølvtenner verdt flere millioner. Den gir deg gratis restylane med på kjøpet i tillegg, selv har jeg opplevd at leppene mine føles større ut enn det de enn var. Og jeg har generelt sett utrolig små lepper, så et ++ for meg!

   


 • Jeg lover

  • Published: 27.10.2015 | kl.12:16


  Poncho mamma sin, klær Vero Moda & Pieces, sko DINSKO

  Høsten er klar for å kle deg opp i poncho, så bare hiv den over deg eller om du ikke har en, gå så i butikken å skaff deg en med engang. Must have i et klesskap :)

  I dag har jeg senvakt og har dermed en hel morgen med godt dagslys til å utnytte. Jeg har starta med en div prosjekter for bloggen, jeg liker å ha en del på agendaen skjønner dere. Så fremover så lover jeg å bli flinkere på videoblogging og ebayrelaterte innlegg. Som mine beste kjøp, anbefalelse, og selvsagt fortsette med ebayfinds. Jeg kjenner selv at jeg blir sykt gira, fordi selv er jeg en person som elsker å se videoblogger og lese om ebay. My favs things, haha!

  Midlertidlig kan dere følge meg på youtube HER og bloglovin HER 

  År med blogging #throwback

  • Published: 26.10.2015 | kl.16:32

  2009:  - Året jeg starta å blogge. Året jeg var nysgjerrig på hva en blogg var, og hva som var opp eller ned på en blogg. Året jeg kikka mye på videoblogger å starta tidlig med film og redigering.

   

   

   

  2010:  - Året søstra mi fikk seg et speilreflekskamera som jeg brukte stadig vekk. Senere på året skaffet jeg mitt eget Canon EOS 450D. Året jeg hadde sykt lyst på nye klær og sminke, men hadde ingen jobb eller penger. Jeg var sååå misunnelig på "oslo-bloggerene" som tydeligvis allerede eide merkevarer til flere tusen. Jeg fant ut- jeg må skaffe meg en jobb.

   

   

   

  2011:

  - Året jeg ALLTID brukte hårextensions og hadde blant annet samarbeid med rapunzel of sweden og californiahair. Jeg måtte ha langt hår. Jeg brukte clipsene når jeg trente, av og til når jeg sov å ikke orka å ha dem av. Dette har resultert til at jeg har babyhår på baksiden av hodet som ennå ikke har vokst ut å kan bli festet i en høg hestehale, haha.... Året jeg fikk meg jobb på Rema 1000, en jobb jeg hadde det ok i, men trivdes ikke pga manglende erfaring og dårlige arbeidstider.

   

   

  2012:

  - Året jeg ble skikkelig treningsnarkoman å måtte dra på løpetur ihvertfall 5 ganger i uka. Folk ble interessert i innlegga mine, var både enig og uenig i treninga mi. Et år jeg faktisk hadde litt flere "hat-kommentarer". Jeg vet ikke, kanskje jeg provoserte mer? Ihvertfall, lesertallet økte en god del dette året.

   

   

   

  2013:

  - Året med et mer oppgradert kamera, Canon EOS 550D som jeg ennå har og bruker. Året jeg klart var flinkere på å poste outfit-bilder og bilder av klær. Et år jeg til og med starta å tjene litt penger på bloggen. Året jeg bytta bloggdomene sammen med blant annet Annijor, men vi ble enige om å bytte tilbake til blogg.no på grunn av lesertallet til oss begge sank betraktelig. Året jeg fikk meg jobb på Vero Moda & Jack & Jones. Året klesskapet mitt vokste.

   

   

  2014:

  - Året jeg fikk prolaps i ryggen, som prega store delen av starten av dette bloggeåret. Året jeg forandra meg, fikk andre syn og lærte å sette mer pris på ting. Året jeg oppgraderte med vidvinkel-objektiv, året jeg ble ebaygal og året som jeg faktisk hadde en fin bloggrutine til tross for min travle hverdag.

   

   

  2015:

     - Året jeg deltok på Vixen Blog Awards for første gang. Året jeg har vært russ. Året der jeg har mer seriøs kontrakt med samarbeidsparnere som Getinspired. Året som fortsatt har 2 måneder igjen, og jeg er motivert å blogge for.

   

   

  Husker du når du starta å følge bloggen min? 

   


 • Ebayfinds #18 - følg trenden billigere

  • Published: 25.10.2015 | kl.19:22

  1. Lace up body HER // 2. Grey lace up body HER // 3. Kylie Jenner lipstick HER lipliner HER // 4. Lace up shoes HER // 5. High knee boot HER // 6. Kaktuser HER


  Mørkere tider gjør tilgangen pc og nettshoppingen litt større. Men dere! Ikke glem å støtt deres lokale butikker, man vil jo for all del bevare disse- så vær flink å bruk litt penger der også. Men selvfølgelig tyr vi alle til litt nettshopping en gang i blant, og her blant anna har jeg funnet ting som jeg gjerne vil ha selv.

  Noe her som du fikk lyst på?


 • Kanelsnurrrr

  • Published: 25.10.2015 | kl.16:48
  Himmel i munnen min <3 

  I dag ble rett å slett en typisk bakedag, med dårlig høstvær ute- til og med haglet slo inn for noen sekunder. Tanken på høst og vinter gjør meg så umotivert, trøtt og sløv. Ingen tvil om at jeg har et stort sommerhjerte.

  Over til noe annet da så tenkte jeg å bli flinkere på ebayinnleggene mine, så det vil komme et allerede i kveld eller i morgen!

   


 • Det er så enkelt

  • Published: 24.10.2015 | kl.18:51

  Heihopps!

  God lørdag og helg til dere. Jeg har hatt en busy helg hittil, men nå kan jeg endelig senke skuldrene litt å stappe i meg lørdagsgodtet. 

  Men det jeg ønskte innlegget skulle handle om i dag, selvom det bare er en knapp uke før oktobermåned er ferdig, så er det brystkreft. Syns det er en fin sak å støtte om det er oktober eller ei. Men det jeg prøver å formidle er at Kid Interiør har en rekke utvalg av ulike produkter som man kan kjøpe for å støtte saken. Det er så enkelt! Og det er en så viktig sak å støtte. Jeg vet jeg blogger om dette hver eneste år, men jeg gjentar- Det er så viktig! Selv har jeg kjøpt meg et treningshåndkle som var noe jeg også hadde bruk for på treningssenteret.


 • 5 typisk meg

  • Published: 23.10.2015 | kl.21:51


  Nr 1.
  Å blande ord som paff & daff, identetisk & identisk og så videre. Eller rett og slett bare bruke feil ord i sammenhenger. Bare spørr vennene mine, eller ene kollegaen min som har starta å ta notater av rare ting jeg sier.

   

  Nr 2. 
  Å være vimsete, slite med å få med meg flere ting på en gang. Ingen god egenskap, men sånn er jeg bare altså. Og russelua mi så ble jeg kalt "Vimstagram".

   

  Nr 3.
  Å danse på ethvert dansegulv. Vil du danse? Jeg er som regel med!

   

  Nr 4.
  Å være spontan, lenge leve spontanhet <3

   

  Nr 5.
  Å gråte av rørende scener på en film, men jeg prøver å stay cool når jeg er sammen med andre. Men jeg kan felle en tåre i ny å ne av det tven har å by på altså, det kan jeg!

   


 • Ikke tren før du har dusja (flause)

  • Published: 22.10.2015 | kl.20:51

  Her ser der meg, brun og fin and about to kill that geriljaintervall..... men det jeg ikke visste, endte i en liten flause.


  På bildet så har jeg på meg et nytt og fint sett i fra merket Röhnisch, i en nydelig mint farge som jeg er så glad i. Jeg måtte teste ut tøyet i lag for første gang tenkte jeg, nå som jeg var så brun og fin etter mitt første møte med en ny selvbruner (som jeg skal skrive innlegg om senere <3).


  Tok med meg kamera, så kompisen min kunne knipse noen bilder av meg på sentret. Men i dag viste det seg til at der var stappfullt på alle møllene, syklene osv. Så jeg droppa den lille shooten, haha.


   

  Men tilbake til overskrifta da... Ikke tren før du har dysja...


  ...om du har tatt selvbruning kvelden før. 

  Egentlig hadde jeg tenkt å ta en dysj i det jeg stod opp i dag, men tiden strakk ikke til akkurat i dag da. Så jeg har i hvert fall lært av mine feil, som fort kan ende opp i flauser. Hehe, ikke uvanlig det!  Topp HER, tights HER (i merket Röhnisch)  Hahahha, jeg ler av meg sjæl!

  Så mitt selvbruningstips, som de fleste sikkert allerede vet: Husk å vask av deg selvbruninga morgenen etter du har påført den.

  Jeg har testa én selvbruner i mitt 19årlige liv, det er i en slags géleform. Denne gangen har jeg testa en lotion som har fått veldig gode tilbakemeldinger av ekspertene. Dette innlegget er bare en liten feil man må unngå når man bruker et slikt produkt uansett hva merke. Så eksakt dette produktet som jeg nå har testa er jeg veldig fornøyd med ellers, og kommer til å komme med et bedre innlegg senere. Når jeg har fått testa litt mer ut, og blitt en av "ekspertene".


  Btw, følg meg på snapchat da: adriennee 

   

  #selvbruningsflause #flause


 • Cravings jeg har nå!

  • Published: 21.10.2015 | kl.17:22  1. Body HER // 2. Silketopp HER // 3. Canon 70D kamerahus HER // 4. Beach krøllstav HER // 5. Adidas Silver HER 

  6. Svart badedrakt HER // 7. Grå Only genser HER // 8. Stilig badedrakt HER (bilde lånt av Ada Ekrem) // 9. Kul bomberjacket HER

   

  Fortiden er jeg skikkelig hekta på badedrakter og bodyer. Den bodyen som jeg har linka til er jeg egentlig livredd for at den skal ryke fra meg da det fortsatt er over en uke til lønning for min del, haha søren altså! Jeg trenger den ikke så mye at jeg henter fra sparekontoen heller liksom, der må jo være grenser!

  Og forresten Ada Ekrem har sinnsykt nydelige bilder på instagram som er verdt å følge med på!!! Girlcrush altså.


 • Brown tassel jacket

  • Published: 20.10.2015 | kl.19:45

  Jakke HER (jeg har Large), bukse fra ONLY (Object Ørsta på amfisenteret)

   

  God kveld til dere! Jeg har hatt en fin arbeidssdag på jobben i dag, og solgt en hel del ytterjakker til damer. En ytterjakke koster jo også litt flere hundrelapper, så det synest jo på kassa- noe som gjør meg i lykkerus, haha! Er virkelig glad i å selge altså :-) Og til dere som ikke vet det, så holder jeg jo også på å ta et fagbrev i salg.

   


 • Hvorfor jeg har valgt regulering

  • Published: 19.10.2015 | kl.18:29

   

  En god stund nå så har jeg vært misfornøyd med tennene mine som jeg har blitt lovd skal bli bedre. Det er kanskje ikke store saker det dreier seg om for dere, men for min del har smilet mitt vært noe som trekker på selvbildet og plager meg.

  Først dro jeg til kjeveortopeden for å spørre om Invisalign som er en usynelig form for regulering, men tannlegen mente at den ikke ville gi meg de resultatene som jeg ønskte. Å det jeg ønsker å forandre med tennene mine er egentlig kun de øverste tennene, jeg ønsker å fjerne gliset jeg har mellom tennene. Og så ønsker jeg å trykke de litt mer utover siden de øverste tennene bender mye innover i munnen noe som gjør at de blir veldig skyggelagt når jeg smiler og tennene ser derfor uønsket mørke.

     På dette bilder viser det utrolig godt at tennene mine bender seg innover, og det er noe som plager meg! Derfor velger jeg å bruke penger på å fikse det før jeg fyller 20 år, og det dermed blir dyrere for meg å gå til tannlegen. Prisen på dette ble noen tusen, med en veldig fin nedbetalingsplan. Så jeg skal nok overleve det på den lille lærlinglønna mi. Jeg skal jo få regulering på innsiden på oppsiden også, men siden det må bli spesiallaget i Frankrike går det noen uker før jeg får den, og prisen ble også et hakk dyrere pga det.

  Jeg har spurt tannlegen om å få disse "før-bildene" av tennene mine og så skal jeg få laga til et blogginnlegg når jeg har brukt den i ca 1 år. 

   

  Har du hatt regulering eller Invisalign?


 • Svarer på spørsmål

  • Published: 18.10.2015 | kl.19:48

   

  Är du single? Om så använder du tinder eller nått liknande? 


  Jepp det er jeg, og nei jeg bruker ingen form for datingsider/apper.

   

   

  Skal du evt. flytte vekk til Spania eller andre plasser for å studere/jobbe? eller kanskje satse på bloggen?

   

  Å flytte skal jeg nok, men hvor det vet jeg ikke riktig ennå. Planen var jo Oslo til denne høsten, men siden jeg tar utdanninga mi her så får tiden se. Men å flyttet noen år til utlandet hadde vært mucho bien!

  Har også tenkt litt på det å bli selger innenfor Bestseller huset, å jobba med et av merkene som de har der. 

   

   

   

  Når du handler klær og andre diverse ting,hva er dine favoritt nettsider??(trenger tips)

   

  Handler stortsett kun på ebay, nelly, getinspired og shein.

   

   


  Dette bildet er faktisk fra i går på Hår og moteshow med Maya's drop-in frisørsalong! Hadde det kjempeartig!

   

   

  Kan du legge ut bilder og linker på ting du har "cravings" på akkurat no?

   

  Det var lurt! Skal jeg få til!

   

   

  Jeg er russ i år og lurer også på hva din russegruppe gjorde av dugnader for å skaffe inn inntekter til russebilen?(trenger tips her også)

   

  Russegjengen vår samla inn penger ved hjelp av sponsorer, varetellinger 3 ganger, servitører i brylløp, utkledningsgreie på et kjøpesenter og vært vakter på et utested noen kvelder. Så det er vel det som er mest vanlig å gjøre, og så det å selge dopapir, karameller eller lignende er også mange som gjør. Selv er jeg glad jeg slapp unna det da, haha for en kjedelig ting!

   

   

  Når reiser du til Spania igjen?

   

  Kanskje allerede til nyttår for å feire romjula vår der! Men pga jobb som holder oss igjen så må vi se etter løsninger der. Visst ikke så har jeg ingen planer, forhåpentligvis finner vi en hoppe på tur om ikke så lenge! Savner alltid å komme tilbake :-)

   


 • DMKC- produktanmeldelser

  • Published: 16.10.2015 | kl.19:47

  Inneholder sponset produkter

   

  Hei!

  På min tideligere videoblogg så skrev jeg ikke så mye om sminka, eller nevnte hvilke farger jeg bruker. Her har jeg skrevet en liten anmeldelse på de ulike produktene, og har du ikke sett sminkevideoen ennå, så kan du se den HER.

  Og den hvite sprayboksen helt til høgre er en moisturizer som jeg liker å spraye i ansiktet mitt etter sminken er gjort, eller etter at sminken er vaska vekk og før jeg går til sengs.


  Foundation - Dette er en svært dekkende og tykk foundation som jeg enkelt påfører ved hjelp av sminkekosten på bildet. Jeg har den i fargen Light Oriental som var den fargen som gikk mest til halsen min, faktisk. At den ikke gikk skikkelig til ansiktet mitt gjorde egentlig ikke så mye, og dette skyldes mye av primeren også som jeg blir hvitere av. Men fordi sminka her har en blendende effekt så blir sluttresultatet utrolig bra!


  Capture The Light: Dette produktet er et genialt produkt, fordi man kan bruke det over hele kroppen. Mirakelet med denne er at man kan smøre den i ansiktet, på leggene, ermene å få en sommerslig og fin glød. Man trenger heller ikke bruke selvbruning, fordi produktet blender seg fint inn i huden. Min store favoritt på badhylla!

  Primer - Den hvite boksen er en kremete og god primer som er det første jeg påfører ansiktet. Sminka sitter som støpt hele dagen, og holder seg fin gjennom en svettefest av en treningsøkt. Og for dere som sliter med store porer, så anbefalest det å smøre denne på de stedene på ansiktet før man legger seg.

  Loose powder - Denne bruker jeg helt på slutten etter jeg har påført foundation og capture the light, for å på en måte matte ut de kremete produktene. Jeg har den i fargen Light, og bruker en myk kost som vises i bildet for å påføre.

   

   

  Produktene fåes kjøps hos salongen Leira Lash, Ivar Aasen Gate 10. Man kan også bestille time for å teste ut sminka enten med Elisabeth eller Kaisa som jobber der. Booking av time kan du gjøre HER.

   


 • Spørsmålsrunde

  • Published: 15.10.2015 | kl.19:24

   

  Lenge siden sist gang jeg svarte på noen spørsmål, så tenkte å få det spørra nå, så svarer jeg søndagen :-)

   


 • Video: DMKC Makeup Test

  • Published: 14.10.2015 | kl.20:14

  Her får dere se min nye sminkerutine dagligdags, utenom den "glød på boks" Capture the light, som jeg syns er finere å bruke til festsammenheng. Jeg tenkte også å kjøre på med et bedre innlegg med bilder av produktene og en beskrivelse til hver av de, for å fortelle litt mer om hva jeg syns. 

  DMKC og Vita Liberata produktene i videoen er sponset, og man får kjøpt produktene lokalt her i Ørsta hos @LeiraLash som holder veldig sentralt til!

   


 • Tester nytt sminkeprodukt

  • Published: 14.10.2015 | kl.12:00

  Heisann! I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om et nytt merke som jeg har testa ut, DMKC heter produktet og jeg har ikke testa det mer enn 3 dager, men det kryr i fingrene mine etter å skrive om det. Noen av dere vet fra før av at jeg vanligvis bruker en foundation som heter Estee Lauder Double Wear, ja denne er veldig tykk og dekker mye- egentlig fin til partysminke. 

  Men nå har det seg sånn at jeg har funnet søsteren til denne trofaste, og da det er enklere å få tak i dette sminkemerket enn Estee Lauder, så blir jeg nok å erstatte det etterhvert som jeg har brukt det opp. Aldri før har jeg heller brukt primer i ansiktet, eller noen slags form for "finish-produkter". Så i videoen som vil komme enten i kveld eller i morgen så vil jeg vise dere når jeg sminker kun ansiktet med disse produktene!! Gleder meg :-D

  Høstantrekk

  • Published: 13.10.2015 | kl.19:59

  Genser fra ONLY, bukse fra PIECES, sko fra NELLY, solbriller fra SHEIN

    

  Jeg diggerdigger denne nye buksa fra Pieces, som jeg også har kjøpt i en slags beige farge og også venter på en i sort. Stretchen på denne er helt unik i fra alle bukser jeg har prøvd, seriøst I love it!! Dra på din nærmeste butikk som selger merket Pieces, for denne buksa er verdt å ha i klesskapet sitt! Den koster også KUN 199,95,-!

  Og skoa som jeg har på meg er så fine og gode at jeg tenker å bestille 2 nye par, både i sort og i hvitt. Haha, om man liker en vare så hamstrer man.. Apropo det, jeg har kjøpt genseren jeg har på meg i en mørkegrå farge også fordi, ja, jeg elsker den. Dere må tro jeg er gal, haha!

   


 • Relaxtime

  • Published: 12.10.2015 | kl.18:00

  Badedrakten er fra Nelly, men er dessverre utsolgt... Men mener på at de skal få den inn igjen(?)

  Bildene ble tatt i går når jeg hadde skikkelig "me-time" og bare kvilte kroppen ut etter en lang arbeidssuke. I dag er det mandag igjen og jeg er klar for uken som kommer! Fremover så tenkte jeg å prøve å få laga en sminkevideo allerede i morgen, men kan ikke love noentin. Og så skal jeg bli flinkere på ebayinnleggene mine som flere er veldig glad i. Og det er jeg veldig glad for å høre, da jeg bruker litt tid på det :-D 

   


 • Høstsalg på treningsklær

  • Published: 11.10.2015 | kl.17:03


  Disse skoa finner du HER. (små i størrelsen)

   

   
  Heisann!

  Nå er vi jammen meg komt oss til midthøst og det er bare dager igjen før julegaveshoppinga starter. Jeg som jobber på butikk gleder meg inderlig mye til dette, hehe! Men hos getinspired har de nå midsale på flere varer både nye og gamle, og der er utrolig mye av merkene Kari Traa og Nike, det er jo himmelen!!

   

  Under her så har jeg funnet flere ting på salget som jeg syns var fint:

     1. Röhnisch genser HER, 2. Kari Traa jakke HER, 3. Röhnisch genser HER

     4. Asics sko HER, 5. Nike sko HER

   

   


 • The black one

  • Published: 09.10.2015 | kl.19:47


  (sponset) Kjole HER

  Denne har en kjempefin splitt på baksiden av kjolen, og jeg har den i strl large noe som jeg angrer litt på da jeg heller skulle tatt medium i den. Kinesiske størrelser er ikke alltid like lett å beregne med tanke på hvor mye stretch osv det er i klærne. Men kanskje der er en mulighet for å klare å sy den litt inn! :-)  Syns i hvert fall den er veldig fin sånn "clubkjole" man bruker en lørdagskveld!

   


 • Høstfavoritter

  • Published: 08.10.2015 | kl.18:54

  / inneholder annonselenker

  1. Beige kjole HER, 2. Olive kjole (jeg elsker denne, men er dessverre få strl) HER, 3. Mocha kjole HER  1. Beige rollneck HER, 2. Cozy pullover HER, 3. Genserstrikk HER

  Bestseller kan virkelig å lage god strikk altså, første toppen er fra Vero Moda, andre fra Object og siste fra Vila. Diggbare merker <3
  1. Knee boot HER, 2. Hvite boots HER, 3. Cut out boot HER

  Jeg tenkte at selv så elsker jeg å lese slike nelly-favoritt-innlegg, og merkelig nok så finner jeg alltid disse innleggene når jeg er skikkelig shoppegira og ender derfor alltid opp med å klikke hjem noe lite i ny og ne! Neida, så gale er det aldeles ikke. Men det er jo alltid gøy med litt tips fra andre bloggere om nyheter på nelly!

  Selv har jeg klikka hjem de knehøge bootsa, samt som jeg også allerede eier de hvite bootsa. Betraktelig etter jeg starta i klesbutikkjobben som jeg nå har, så har jeg aldri opplevd å kjøpe så mye sko tidligere. Men jeg merker at jeg som oftest ender opp med noen comfy sneakers når jeg blir å traske rundt på hardt gulv i flere timer i strekk.

   


 • Sequin dress

  • Published: 07.10.2015 | kl.20:53

  Eeendelig har vi også fått litt utsikt fra huset... Vi har levd med trær i alle disse år uten et glimt av utsikt. Nå mangler vi å ta de trærne som også sperrer for utsikten mot fjorden, det skal bli bræ!!

   

  (sponset) Kjole HER

  Oh my good! Jeg er dødsfornøyd med den nye kjolen min som dukka opp i posten i dag, den er bare helt fab! Gleder meg til å bruke den rundt november/desember måndene, kanskje litt tidelig ennå.

  Ellers da, så har jeg hatt tidenes dårligste treningsøkt. Det er så kjedelig at når du først har dradd rævva di på trening og så føler man seg ikke fornøyd etterpå. Jeg sliter skikkelig med å få til gode mageøvelser på senteret, kanskje jeg heller burde bli hjemme på onsdager når jeg skal trene det.


 • Werk

  • Published: 06.10.2015 | kl.20:47

  Haha kleine bilder på jobbe i dag! Men siden jeg tilbringer store deler av dagen min på denne plassen så tenkte jeg det er litt viktig å blogge her også. Det har vært en gøy dag, det er høstferie så det er litt truck på senteret fortiden- det liker vi!!

  Jeg kjøpte meg også en ny bukse som kom i butikken i dag, en GRØNN bukse! Tenkte å prøve å ta noen bilder av den i morga, jeg elsker den :-D

  Gårsdagens sunne kveldsmat

  • Published: 06.10.2015 | kl.09:59  De berømte proteinrundstykkene til Espen Hilton var noe som måtte testes ut, og det gjorde jeg igårkveld. Disse var helt utrolige, punktum liksom. For en nydelig lukt og smak som kom av disse rundstykkene! Dette er i hvert fall ikke siste gangen jeg blir å kokkelere på kjøkkenet. Fyfader!

  Sammen med rundstykkene liker jeg godt hvitost, brunost, fårepølse, mør eller aioli (hvitløksmasjones). Mine favorittpålegg! Og en iskald melk må også stå klar til å nytest i lag med den varme baksten. Det er fest i munnen min kun på tanken, haha! Nei uff, nå burde jeg komme meg av gårde på jobben.

  Føtter <3 ustelte negler <3 tørre ben <3... jeg får håpe på bedre bilde til neste gang


 • Sunny Fall Day

  • Published: 05.10.2015 | kl.16:45

  Jakke og bukse fra Only, singlet fra Selected Femme, lacebh fra SheIn, sko fra Nelly Trend og veske fra Morris

   

  For å krølle håret har jeg brukt krøllstaven MAST vol2.
  Såååå deilig det er å være tidelig ferdig fra jobb, solen stråler og middagen sto klar til jeg kom hjem. Haha litt random den siste der, men herregud for en lykke når man er vant til å lage seg en Toro suppe sjæl etter jobb. I dag var det laks og poteter, my favourite dish!

  Planen videre i dag er å trene ben, rumpe og lår. Men det frister svært lite å dra på treningssenteret i dag, så jeg tror jeg erstatter det hele med en bratt og liten fjelltur ute i solsteket. Nei det blir bra det! 


 • Black little dress

  • Published: 01.10.2015 | kl.19:47

  Yeyy! En ny kjole som jeg kjøpte på Bik Bok i dag, kr 300 i strl medium.

  Puhh, dagene går i ett hos meg og jeg trivst veldig i jobben min, men en jobb er alltids litt slitsom i lengda. Jeg har blitt medlem på treningssenteret igjen selvom jeg er gladest i å trene hjemme, men mørket tærer virkelig på når det kommer til jogginga. Så forhåpentligvis så klarer jeg å komme inn i en god treningsrutine selvom det skjer en hau med sosiale artigheter fremover. Damn it. Et sunt kosthold er en kjeks i hver hånd sier jeg bare!


 • Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015

  ,

  • Profilbilde
  • CONTACT:
  • adriennee.blogg@hotmail.com

   19 år. Ørsta, Møre og Romsdal.

   + Venneforespørsel
  Archive
  Categories  Follow  @adrienneeikrem


  bloglovin


  Norske blogger

  hits