Afro

 • Published: 30.11.2016 | kl.18:05

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with j3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with j3 preset

Genser (strl L) HER // bukse (strl S) HER // sko (strl 38) HER

I går sto jeg to timer for å krølle håret. TO timer!!! Jeez, jeg klarer nesten ikke vaske det i dag vettu fordi jeg har brukt sånn tid på det. Nei jeg har jo lenge sett og ønskt på å lage småsmå krøller som gjor at jeg fikk mye volum i håret. Så jeg søkte opp diverse små krøllstaver og endte opp med å finne en youtube-video der en dame bare brukte en slags pinne. Tvinna håret i en pinne og brukte en vanlig rettetang for å få det til å sitte. Genialt tenkte jeg! Til jeg sto der å bare var halvveis i prosessen, så jeg måtte jo fullføre hele greia. På to timer.

Fintfint. Håret i dag ser mer ut som at jeg har tatt ut dreds i fra håret og at det er frizzy og ikke så fint. Så prosjektet var ikke helt velykka. 

 

Nikey

 • Published: 21.11.2016 | kl.18:19To øverste bildene her er tatt med olympus og den nye linsa.

Mens to av de siste bildene her, er tatt med mitt gamle Canon 550D speilrefleks. Jeg kan virkelig se en klar forskjell på skarpheten av disse to kameraene. Skal tro om det er tid for mitt gamle speilrefleks å pensjonere seg? Ja jeg tror det...

Yo! Visste dere at Nike uttalest som Nikey? Selv sier jeg bare Nike og kommer til å fortsette å si det, for nikey? Det høres bare så unaturlig ut for meg egentlig.

Jadda, så er vi på mandagen igjen da. Jeg syns egentlig det støtt og stadig er mandag og fredag jeg. Ukedagene mine bare fyker i en fei, og spesielt nå som julestresset starter å tære på. Og tenk at neste helg så er det 1. helga i advendt. Jeg er SÅ gira på å få på julelys, og at snøen skal ramle ned. FÅ PÅ!! 

Nå hadde jeg tenkt å fyke på spinningtime, men jeg glemte å booke time, så der er det selvfølgelig fullt. Er blitt skikkelig glad i spinning siste året altså, en fin trim det der. Men så da får jeg bare dra å gjøre noe egentrening. 
 


 • Testing new olympus lens

  • Published: 20.11.2016 | kl.21:46  Dere husker linsen jeg kjøpte hos ebay for en liten stund tilbake? Jeg har linka den litt lengre ned på bloggen på et ebayinnlegg. For når jeg er ute å skal ta bilder, så dragser jeg alltid med meg to kameraer. Speilrefleks med høg blender, og olympusen som jeg kan bruke wi-fi kontrollen på telefonen med. Så nå har jeg endelig investert i en linse til Olympusen, som tar bilder med blurry bakgrunn.

  Og resultatet av skarpheten på bildene er jeg mektigt imponert over. Eneste minus i forhold til speilrefleksen er at det zoomer ekstremt mye, så jeg må stå enda lengre i fra enn på Canon-kameraet. Og wi-fi kontrollen kan av og til tulle litt når avstanden blir for stor. 
   

  Ulltrøye HER
  Johaug tights HER

  Anorakk HER
  Turbukse HER
   

  Men altså, alt i alt. Er jeg dødsfornøyd!!! 
   


 • Move out inspo

  • Published: 16.11.2016 | kl.18:02

  Ofte tenker jeg på hvilken stil jeg vil ha når jeg flytter for meg selv. Jeg er redd noen ting kan fort bli for standard som hos de fleste hjem, eller at det skal være for lite minimalistisk. Der er så mange fine hjem å finne på Pinterest at jeg gikk helt av pinnen her jeg ble sittendes å blade. "Jeg vil ha det, dette, den der, alt på dette bildet". Men det vanskelige er jo å finne sin egen stil hvor alle ting skal høre i hop, eller så må man bare peise på med alt man liker, og så blir huset ståendes i flere stiler. Kanskje det også er kult? 
   

  Pinteresten min kan dere finne HER (jeg er fortsatt litt ny i gamet).
   


 • Ebay bomber

  • Published: 15.11.2016 | kl.20:06

  Bomberjakke, kr 88. Den får du HER

  Heisann!! Gøy å få respons på forrige innlegg, for jeg vet dere liker disse innleggene, som sagt. Her er den bomberjakka som jeg har mottatt og er veldig fornøyd med. Kvaliteten er tynn og i et syntetisk stoff. Jeg har den i størrelse medium og den tilsvarer en small. Jeg skulle gjerne hatt den i large, da jeg liker bomberjakkene mine tilsvarende i medium..

  Men herregud, denne kaffe fargen er bare skikkelig fin. Og ser for meg å bruke den til festanledning igrunn. Fraktiden var kjemperask, og selgeren er en top-rated seller. Jeg pleier alltid å kjøpe fra selgere med stjerne på, og for å være sikker går jeg igjennom tilbakemeldingene selgeren har fått. De lever jo på gode tilbakemeldinger, og kjøperene er jo ærlige om produktet de har kjøpt. 


 • Ebay-finds/buys

  • Published: 14.11.2016 | kl.21:25

  Kjøpt:

  1. HER (mottat-fornøyd) // 2. HER (ikke mottatt) // 3. HER (ikke mottatt) // 4. HER (mottatt-ikke fornøyd) // 5. HER (ikke mottatt)


  Ønsker:

  6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER 

   

  Jeg vet dere liker ebayinnlegg, og jeg vet selv at jeg liker det i overkant mye. Så da kjører vi på med ebayinnlegg oftere. Så har jeg også handlet vanvittig mye i fra ebay, alt fra lyskrone i krystall til mine faste løse øyevipper. Og har ennå ikke opplevd noen situasjon der jeg ikke har fått produktet mitt utenom å ha fått pengene tilbake på konto. Så husk at dere alltid må bruke paypal når dere handler i fra nettsiden. En paypal-konto er veldig enkelt å lage seg, hvor du knytter bankkortet ditt til kontoen, og så handler du deretter superenkelt. For enkelt spør du meg.... Litt for enkelt å klikke seg hjem noe.
   


 • From the 90's

  • Published: 11.11.2016 | kl.18:51

  Jakke HER, t-skjorte HER

   

  Nytt i fra ebay

  • Published: 08.11.2016 | kl.22:38

  Æææ, jeg er så stoka over mitt nye objektiv til Olympus-kameraet. Det er et m.zuiko digital 45mm f1.8. Jeg betalte litt over 2000kr for det, uten toll. På dette bildet så har jeg brukt linsa. Som du ser, høg blenderopning som oppnår en blurry bakgrunn fra fokuset. Spørs om jeg nå bare blir å legge speilrefleksen på hylla.

  Vippe HER, og vippe HER
   


  Her ser du meg bruke vippene til venstre
   

  Det blå på linsa er bare beskyttelseplast forresten. Link til objektivet får du HER
   


 • Too tall for front row

  • Published: 02.11.2016 | kl.21:01

  T-skjorte HER (strl S og koster 150kr)
   

  Altså, se på denne kule t-skjorta da?? Den er litt croppa, og har gule "patches" på seg. En av dem sier: Too Tall For Front Row, haha den likte jeg! Jeg er 1,71cm over bakken, men har faktisk en veldig kort rygg. Så jeg tror ikke jeg har vært til bry i en sittesal sånn egentlig. 

  Men over til noe annet.. Jeg var hos tannlegen i dag, fikk beskjed om at reguleringen skal av om !!!3 uker!!!! Jeg gleder meg sånn til å ikke få kjøttsår i kjeften mer (æsj). Jeg fikk også sett før bildene av tennene mine, som jeg kommer til å dele her på bloggen. FOR en forskjell, jeg er så mye mer fornøyd nå enn jeg var tidligere. Men det vil jeg komme tilbake til når jeg får tilsendt bildene!

  Videre dro jeg på arbeid først her hvor jeg bor, og så tok jeg bilturen et stykke unna for å arbeide i en klesbutikk der også. Ble en lang dag, men skikkelig greit med variasjon og nye kunder. Jeg er bare så virkelig glad i yrket mitt, nemmelig å selge :-D Og jammen blir man en menneskekjenner også av det hele, det er veldig interessant akkurat det der.
   


 • Les mer i arkivet » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016

  ,

  • Profilbilde
  • CONTACT:
  • adriennee.blogg@hotmail.com

   19 år. Ørsta, Møre og Romsdal.

   + Venneforespørsel
  Archive
  Categories  Follow  @adrienneeikrem


  bloglovin


  Norske blogger

  hits