Casall training

 • 12.01.2015 kl.18:43Printed sculpture tights HER
Mintgrønn topp HER
Essentials shorts HER 

Jeg har satte meg noen treningsmål for året:

- klare 10-20 skikkelige armhevinger
- få bedre kondis
- bli mykere (huske å tøye etter hver økt)

- få strammere mage og innside lår
- bli sterkere i rygg og mage

Dere ønsker et utfyllende treningsinnlegg om hvordan jeg trener..... men jeg velger bare ikke å poste noen som helst før jeg har testa enda litt mer ut det programmet jeg holder på med nå. Jeg har slutta på senteret, og kjører hjemmetrening og ikke minst utetrening!
 

Nike Printed Rival Shorts

 • 05.01.2015 kl.10:06Shortsen jeg har leta etter!!! Denne er verken for kort eller for stram i midja, og jeg har den i størrelse medium. Denne vil nok bli en favoritt mot og i sommeren! Få tak i den HER.

Oog vi er i gang!

 • 29.12.2014 kl.14:26Romjula er godt i gang og vi snackser ennå på julegodteriet, eller jeg gjør i hvert fall, men prøver likevel å kickstarte litt treningen. Over nyttår skal jeg følge et helt nytt program som jeg håper jeg klarer å holde meg til, å ikke minst få resultater av. 2015 skal blir et mye bedre treningsår enn det 2014 var, så da får vi håpe at jeg holder meg frisk hele vegen da :-D
 

Et spørsmål fra forrige innlegg:

Hva studerer du og hva skal du bli? Siden du var på praksisveke i Spania?
- Vel det har seg sånn at jeg har valgt linjen Salg & Service og går nå 2.året på videregående, oog har også fullført 1 år på media. Men jeg studerer denne linjen fordi jeg er interessert i å jobbe med mennesker, og hvordan en handel egentlig foregår fra den produserest til den sendes ut osvosv. På denne linjen fikk jeg en god kombinasjon av media og salg, noe som jeg kan tenke meg å jobbe med i fremtiden.

Vi var i Spania mest for kulturelle forhold egentlig, siden vi har hus der så ville vi oppleve å jobbe i utlandet på den jobben vi fikk, å det sa lærerene var greit. Satser på å få 2 nye uker praksisplass i Spania til våren, kanskje på en restaurant/bar om mulig!

Pannekaker på 1, 2, 3

 • 04.11.2014 kl.15:42

Protein pannekaker (link)


 • 2 scoop med onepancake fra fitnessguru.se, HER
 • 1 dl melk/vann
  = rist sammen i en shaker

... Stek på middels varme! 

Ullgenser fra Helly Hansen, bukse fra Nike -> Alt fåes kjøpt på: getinspired.no
Er alltid gøy å kunne gle seg til et deilig måltid etter en slitsom økt, da vet jeg ihvertfall at jeg har disse pannekakene til gode å mixe i hop på null komma niks. Haha, litt ut av tema men jeg har savna å finne frem selvutløseren, stativet og stå uendelig lang tid for å knipse bloggbilder, deretter redigere for å så skrive et innlegg. I've miss you guys!

 

Kari Traa Sjølvsagt sett

 • 16.09.2014 kl.09:20

Annonse

Dagstilbud på Kari Traa Sjølvsagt Set til 499,- (før: 799,-) HER

Jeg har begge deler i strl M, og der er bare et begrenset antall igjen på lager, så vær rask ute om du ønsker å sikre deg dette superundertøyet som også kan brukes som treningstøy!


Etter 100 forsøk på hoppebilde så var der neimen ingen brukelige...... 

Trening uke 37

 • 11.09.2014 kl.19:18

Treningen har gått i spinn de siste ukene, jeg er skikkelig motivert og har også lært meg å sette mål og ikke minst planlegge treningsdagene for dagene fremover, og toppen av det da så har jeg blitt flinkere på skolelunsjen. Skryteskryte who the fuck cares, tenker sikker dere. Men min blogg, my rules. 

Fokus fremover for de nye ukene er mage og øvre og nedre rygg, så kom gjerne med treningstips! Her er  da øktene som jeg har gjennomført denne uka:


 Mandag: ben + mage

 • Squats 3 x 12
 • Sittende tåhev 3 x 12 (15 kg)
 • Leg extensions 3 x 12 (rundt 30 kg, husker ikke helt) <- denne gir meg alltid gangsperre :(
 • Stående tåhev 3 x 12 (rundt 30 kg)
 • Superset med tre abs-øvelser x 3 (vanlig situps, situps med 90 grader, situps med bena opp)
 • Andre abs øvelser jeg kommer på når jeg sitter der, hehe. 


Tirsdag: rygg, skuldre & bryst

 • Pulldown med bredt grep 3 x 12 (elsker denne!!!!)
 • Seated rows 3 x 12
 • Superset for skuldre på gymball (5kg manualer i hver hånd)
 • Benkpress 3 x 12 (20kg / stanga)
 • Chest extensions 3 x 12


Og i går hadde jeg friii, og i dag hadde jeg gym, hehe!

 

Tuesday workout & schoolunch

 • 26.08.2014 kl.16:01

Ny dag på skolen er overstått og jeg greier nesten ikke gå i trappene eller sitte på do etter gårsdagens bein og bicepstrening. Å trene styrke i beina er noe annet enn de musklene man bruker når man går på fjellet, det er jo bare sikkert og visst. Da får jo andre muskelgrupper kjenne sitt, haha. 

Forrige uke før skolen starta for fullt så satte jeg meg ned å laga et 3 dagers styrkeprogram som jeg kommer til å kjøre fremover. Og for å ha nok energi til tunge og lange dager på skolen så har jeg starta å pakke med meg middagsmåltider som lunsj for å holde ut. For uten mat og drikke så duger helten ikke!!!

(Annonse) I dag har GETINSPIRED.NO dagstilbud med 20% på alle sportsbher. Min er fra Röhnisch og kan kjøpes HER.

 

Så nå er tiltaket å bare hive seg rundt på trening og avslutte innlegget her, Ciao!
 

Tid for ny treningsmotivasjon?

 • 27.05.2014 kl.11:14

ReklameNike Touch Breeze Stripe topp HER 

Nike Touch Breeze Stripe toppene fra GetInspired.no er noe av de beste jeg har prøvd. Toppene er ikke så tilsittende, og du trenger ikke være redd for å svette i de heller da ikke "svetteflekkene" vil syne så godt. Selv syns jeg den er litt stor i størrelsen, og har denne lilla toppen i small. Da jeg vanligvis bruker medium.

MEN- I dag har www.getinspired.no hele 20% tilbud på hele nettbutikken, og de kommer stadig nye leveranser på freshe treningsklær. Blant annet har de fått inn mye av NIKE, og det er jo et ganske så populært merke blant oss jenter. 


Fargerik inspirasjon til dere: 

 

Nike Jacket // Röhnisch Topp // Nike Pro Shorts // Nike Free Breathe Sko // Treningsbag Small // Nike Pro Bra // Asics Gel Sko // Nike Filament Tights

 

På vestlandet

 • 25.05.2014 kl.18:21En nydelig fjelltur er overstått i hele 21 varmegrader oppe på fjellet. Turen er en snartur for meg da fjellet ikke er så utrolig høyt (375 m.o.h) og jeg bor like ved turstien. Vestlandet har så utrolig mange fine fjell å by på, og da spesielt på Sunnmøre. Jeg er heldig som er født, oppvokst og ennå bor her!

Sola skinner ennå, og her i hjemmet så tilbereder vi grillmat til middag!!! YESS!

 

Nike-feber?

 • 11.05.2014 kl.16:48

/ annonse

Reversible tote bag i fra Nike til bare 249 NOK, som du kan få kjøpt HER.
 

Verdens beste og deiligeste gulfarget topp HER (jeg har den i medium)
 

En søndagsflex må til!!
 

Superdeilig matchende tights får du HER (jeg har den i small)

Nike Swoosh Bra får du HER (jeg har den i medium)
 


Solbrillene er i fra ebay, men selgeren har tatt den ut av sortimentet. Men er bare å søke "blue mirror pilot" og så finner du maange til ulik pris :) 

Nike har noen utrolig behagelige treningsklær, spesielt den gule toppen som jeg har på ovenfor her. Jeg kunne tenke meg den i alle fargene som GetInspired.no har på nettsiden sin. Den er ikke så altfor tilsittende noe som jeg syns er veldig godt, og stoffet er også veldig tynt! For å ikke snakke om den hærlige gulfargen, jeg har heelt dilla på gult for tiden ♥

#GetInspired_no har fri frakt og en leveringstid på nesten dagen etter bestillingen. Og btw, handler du noe fra Nike i dag så får du en overraskelse i bestillingen. Herligt!
 

Run with Kari Traa + tilbudsrabatt

 • 20.02.2014 kl.19:42Kari Traa Svalestjert Tights er en tights som verken er gjennomsiktig eller sklir lett ned. Fargene og designet eller hele utseendet på tightsen er råkul og har derfor vært på ønskelista mi i det jeg så den. 

Kari Traa Sigrid Singlet er en sprek topp som matcher godt tightsen som jeg har på. Den er tynn i stoffet noe som er veldig deilig, stretchy er den også! Den har ekstra "hold" innenfor singletten, eller en skjult sportsbh under. Fortsatt rålekkert design med en liten reflekslogo på brystet.

 

Fargekombinasjonene og helheten i Kari Traa's kolleksjon har skapt interesse for folket. For å ikke snakke om de superpopulære ullundertøyet hun lanserte i fjor eller noe sånt? Heldigvis så har GetInspired.no et stort utvalg i alt fra ytterjakker til pannebånd i samme merket.
 

 


 

TILBUD PÅ WWW.GETINSPIRED.NO

Så heldig som jeg er så skal jeg få dele ut en rabattkode på 15% til mine leser. Disse prosentene gjelder på HELE butikken utenom tilbudsvarer. Men tilbudet gjelder bare I DAG (torsdag). 

 

 

 

GO SHOPPING YOU SPORTY GIRLS!!! ♥

 

- annonse

 

Snacking tips

 • 20.02.2014 kl.11:14

En blanding av:

✿ banan

✿ vannmelon

✿ jordbær

✿ gresk yoghurt
 

. . . toppa med Chocolate Syrup i fra Walden Farms. Som jeg har jeg linka til tidligere på bloggen. 

 

Love fresh colors

 • 18.02.2014 kl.13:44

På valentine's dagen gikk det unna i haug og dunger med denne fine sportsbhen ovenfor her. Da var den på tilbud til bare kroner 199. Men nå koster den 299.

Dagene mine går i dunking, verking, hosting og klaging. Haha, er så forbanna lei av å være syk nå at jeg ikke vet hvor å gjøre av meg. Snart skal jeg på kjøretime med læreren min etterfulgt av jobb. Gleder meg!

Tren i rosa

 • 14.02.2014 kl.17:12 

Sikre deg denne Kari Traa Active Bra i dag når det er valentines-tilbud på den ved å klikke HER. Den nye treningskolleksjonen til Kari Traa er helt superduper, og fargene så fresh som det går and. Jeg får motivasjon til hundre av å kunne ha på meg slike farger. Så kjøp deg treningsmotivasjon i dag, og motta pakken allerede 1-3 dager etter. Leveringstiden er rask altså!! 

 

-samarbeid

"The benefits" of beeing sick

 • 14.02.2014 kl.11:48

Endelig tid for god frokost selvom appetitten ikke er på det høyeste. Da hjelper det å gjør maten litt mer appetikkvennlig. Fikk forresten mitt nye deksel i posten i går, bestilt fra ebay riktignok. Kult og sommerslig! Vel, jeg fikk litt udelte meninger om det fra mine venner, haha!

Så, det er friday og jeg ønsker dere en fortsatt fin dag videre!

Sport + Fashion

 • 11.01.2014 kl.19:49

Casall Sculpture Tights HER, Casall Racerback topp HER, StayInPlace-bh (pushup) HER

Om dere måtte lure så bruker jeg small i tightsen, medium i toppen, og medium i sportbh'en.
 

Både tighen og toppen er favoritter hos meg. Toppen fordi den er så utrolig nydelig, og kunne nesten vært en sommersinglett i seg selv. Og tightsen fordi den holder inne, former og er behagelig. Overgår absolutt disse 2XU tighsene syns jeg!


Nok en fin dag er over, og vi er alle glade for at det er helg. I hvert fall meg da som fikk taco servert etter noen hektiske timer på jobben. Senteret var fullt av mennesker, og det kan man ikke annet enn bare like på en sånn lørdag. Temperaturen har jo synket i de grader, og folk handler vinterjakker som bare det! Gøy at vi har halv pris på alle våre ytterjakke på jobb da ;) :)

Har foreløpig ingen planer i kveld, så midlertidlig vil jeg slappe av på sofaen en stund først ♥ Ha en godgod lørdag dere!!!
 

Time for a workout

 • 28.12.2013 kl.19:28Med ny topp og tights HER og HERFRA ♥ Har small i tightsen og medium i toppen! 

Fin dag på jobben i dag, der fikk jeg besøk av Veronica som var så snill å henta meg etter jobb. Men før det så fikk jeg kjøpt meg noe jeg har etterlengtet lenge.... en løperefleksvest. Har lenge dradd på meg disse svære vestene som mamma bruker over boblejakka ute på tur. Den er ikke særlig idéel når man vil ut å løpe duh.

Refleks er det viktigeste man velger å ta på seg når man går utendørs. Det skjer så altfor mange trafikkulykker på grunn av folk som dropper refleksen. Så folkens, BRUK REFLEKS :) Min er kjøpt for bare 100-lappen hos Intersport. 

Fargerik trening

 • 20.12.2013 kl.14:53

 

Hva med å ønske seg en myk pakke til jul? Å få treningsklær til jul gir jo ekstra motivasjon til Januar-måneden når treningssenterene er proppfulle av nyttårsforsetterere som har sine mål. Ovenfor her så har jeg samla flere av mine favoritter for å gi dere litt inspirasjon. Og flere av toppene mine er HERFRA
 

Chicken Wrap for Lunch

 • 10.11.2013 kl.18:03

 

 

 Har brukt søndagen på å lage skolelunsj til morgendagene, rydde og vaske etter en gøy feiring i går, og sett film på netflix. Men så tilbake til mine knallgode kyllingwraps som jeg har forberedet og ligger nå nok så søte med egne notater til meg selv:) inne i kjøleskapet. 

 

Har brukt:
- fullkornslefser
- philadelphia-ost med hvitløk og urter
- kalkunfilet (i dette tilfellet, men vanligvis bruker jeg kyllingfilet)
- salat av paprika, løk, tomat og agurk

 

SHOPPESØNDAG:

 

Vil informere om at GetInspired.no nok engang kjører dagstilbud på sine flotte Anti-shake tighser, som gir deg en knallfin rumpe ;) selv eier jeg to av dem og er de mest brukte tightsene jeg har i skap. Klikk deg innom HER for å se på tilbudet! 
 
Gode grunner til å starte joggingen

 • 04.11.2013 kl.19:42

Folk som kjenner meg, eller gamle lesere vet at jeg har vært og er en glad tilhenger av jogging. Er mer glad i jogging og friluft enn når det kommer til styrke. Men nå har ikke vært på treningsfronten siden en utrolig ekkel episode i nærheten av her jeg bor, og ble totalt helt ut av rutine.

Dette medbragte ting som mindre energitilskudd og mindre muskler for min del. Og mindre energitilskudd har jeg neimen ikke tid til i mitt liv, så jeg skal bli flink igjen å presse jogging som et must i ukeplanen min, sammen med alle arbeidstimene jeg har etter skoletid.

 

1. Hjelper på depresjon
Du blir et gladere menneske, og unner andre mer suksess enn misunnelse. Du tenker mer positivt!

2. Reduserer PMS og menssmerter
Visste du at en ny forskning viser at jogging reduserer PMS? Så er du litt gretten dagene før mensen, så vet du hva du må gjøre!! Det har også vært i flere forskninger at jogging reduserer smertene man får ved en menstrasjon.

3. God helse
Du holder deg i form og trivst bedre i din egen kropp. 

4. Unngår benskjørhet
Det er viktig å bygge opp knoklene sine før man er 20 år, siden de slutter å vekse i den tid. Og ikke glem å drikke melk!!! Jeg må alltid ha mitt glass om morgenen for å bli fornøyd. Liker du ikke melk? Så hjelper det å prøve å drikke iskald melk!

5. Mer energitilskudd
Er du søvnig etter skolen, eller på kveldene? Nei det betyr ikke alltid det at du stod opp så tidlig på morrakvisten som gjorde deg så trøtt. Energitilskuddet som du får over trening kan også være en mangel, har du tenkt på det?

6. Økt følelse av velvære
Denne har du nok aldri hørt før....men: hva er en bedre følelse etter en mestrendes joggetur? 


Bilder fra i fjor_2012 

Blueberry muffin

 • 17.09.2013 kl.22:46


Søsteren min ble så ufattelig godtesyk og hev seg rett og slett i bakingen. Disse inneholder da en del mandelmel, fiberhusk og sånne ingredienser som ikke alle har liggendes i skapene sine akkurat. Derfor orker jeg ikke komme med noen oppskrift. Men for den del, så smakte de ikke noe særlig godt, eller smakte noe? De var rett og slett helt smakløse! Sorry sis, men her kommer meningene frem :*

Ellers har jeg sittet å vurdert om jeg trenger en god vinterjakke eller noen nye sko som er gode å jobbe i. Vi har jo så mange fine vinterjakker på Vero Moda at det nesten er litt synd å kjøpe den Svea-parkasen. Men arbeidssko trenger jeg ihvertfall, og fine skal de være. Så da er New Balance skoa høyt oppe på ønskelisten hos meg, jeejj!!

Adrienne's smoothie

 • 07.09.2013 kl.13:07

Denne har jeg fått helt hektet på for tiden, jeg kan lage denne enten til frokost, lunsj, etter trening eller som kveldssnack. Oppskrift på denne vil komme senere på dagen, på en videoblogg faktisk. Må varme meg litt opp på iMovie... lenge siden sist gitt. Næringsinnholdet i smoothien blir jeg også å skrive under oppskriften! :) 

Kickstart!

 • 26.08.2013 kl.18:15

Det er bare én ting å starte uken med på, og det er å slå løs med treningen fra helgen's usunnheter. Det er mandag, og på planen står det fjelltur hos meg. Flaks at solen stråler som bare det ute, så den må jeg springe ut til og nyte hvert eneste sekund av! Flere som skal trene idag?

SneakPeak

 • 22.08.2013 kl.19:28

Jeg har lovd dere dette.... nemmelig en sunn hjemmelaget pizza med lavt innhold av karbo. Følg videre med, så kommer oppskriften snart på bloggen :)

First 10km

 • 15.08.2013 kl.20:30

Gurimalla, NÅ er jeg sliten!! Vanligvis pleier jeg å jogge 5km og være sliten og god, men denne gangen prøvde jeg meg helt til topps på en seter og slo min rekord. Min aller første joggetur på 10km unnagjort! Vel, med en del PW oppover de tyngste bakkene. Men fornøyd er jeg, og flere ganger må det bli!

Nå skal jeg pakke kofferten klar til en festivalhelg før skolestart, gleder meg super mye til Jugend i år :)!

Krabbe til kvelds!

 • 14.08.2013 kl.22:32Bigfoot i pappas sko, hah!
 

Sultne og klar!!

JAAA!! For en lykke!! Søstra mi bragte med seg krabbe hjem fra jobben som pappa kokte med krabbekokeren. Tidligere på dagen har han også fiksa selvplukka bær fra skog og hage, så da ble det nydelig dessert på oss tilslutt. For et måltid!

Onsdagsprogram

 • 14.08.2013 kl.19:14♥ Topp fra GetInspired.no ♥ Håndkle fra Push-It.no ♥
 Husker dere hjemmeprogrammet mitt som jeg har lagt ut litt tidligere på bloggen? Jo i dag er det jo onsdag og bena er kjørt med en joggetur etterfulgt av ben-programmet jeg gjør på onsdager. Har fått flere tilbakemeldinger på at dere likte programmet og har startet å trene styrke hjemme, og det var målet mitt!! Supert :)

Har DU prøvd onsdagsprogrammet? Let me know!! :)

Ørsta, Skåla

 • 13.08.2013 kl.17:56

I dag drassa Joakim meg med på intervaller opp til Skåla. Det er et veldig bratt sted her i Ørsta, som går straka vegen opp. Jeg hang 1,5 minutter etter han og fikk blodsmak i kjeften, nam;-) Når jeg kom hjem så spiste jeg gårsdagens middagsrester til lunsj, kylling,ris og grønsaker.

Høstkolleksjon av treningsklær

 • 10.08.2013 kl.12:18

Samarbeid med GetInspired.no

Top HERE, tights HERE ♥


I dag var det en gledenes pakke som kom i posten til meg. En pakke fra GetInspired.no, med en topp og en hold-in tights til meg. Å disse tightsene er helt geniale, hvem av oss foretrekker vel ikke å ha en flat mage på 123 ved hjelp av en hold-in effekt? Jo en ting er sikkert og det er at mamma ble mer enn frelst av denne tighsen og kommer til å stjele den fra meg hele tiden. De er jo bare helt supre!!! Og toppen er helt nydelig farge på, oransje. En herlig høstfarge! Apropo høst, så er dette to plagg av den nye høstkolleksjonen til nettsiden :)

Jomfrutur på fjelltopp

 • 08.08.2013 kl.17:54Ny strikk fra VEROMODA i dag!!
I dag drassa jeg denne oslo-baben med på fjelltur som lovet, og hun takla det supert!! Eller skjelven i bena ble hun etterpå da, hehe :-D Tidligere vendte vi på kafeé og drakk verdensbeste mangosmoothie, nammis!! Og nå skal vi starte på en hel ny sesong med en ubestemt tv-serie. Snakkes senere ♥

Wednesday

 • 07.08.2013 kl.20:20

Kompresjonsstights fra GETINSPIRED.NO ♥


Forresten så tror jeg det er noe veldig gale med kameraet mitt..... bare se så skurrete og dårlige bildene mine blir :(
 

Onsdagsplanen min er gjennomført og i dag var det "leg-day". Jeg føler egentlig at jeg kunne addet flere repetisjoner eller øvelser til onsdagsprogrammet for å bli skikkelig skjelven i beina. For man liker jo å kjenne at man har trent, gjør man ikke? Anyways så tenkte jeg å gå for en trimtur før jeg setter meg ned i serie-tittingen igjen. Har blitt hektet på Drop Dead Diva & New Girl. Fantastiske serier på netflix!

I morgen tidlig får jeg forresten besøk fra en venninne i fra Oslo, gjett om jeg skal drasse henne med på ekte sunnmørsk fjell da dere!!! :)

Hjemmetrening

 • 05.08.2013 kl.16:48

Image and video hosting by TinyPic

 

Det har seg sånn at jeg er ikke tilbringer så utrolig mye på treningssenteret på grunn av kostnader jeg vil spare meg for. Jeg er jo egentlig veldig glad i å jogge i skog og mark i stedenfor å benytter sommerstiden spesielt godt på hjemmetrening. Men likevel ønsker jeg å drive litt styrketrening basert på egen kroppsvekt etter cardioen. Ovenfor her så vil jeg dele et slags program jeg har kjørt noen uker nå, men jeg føler at det burde bli lagt inn en del intervaller i ukedagene- for det kunne virkelig trengst til kondisen!!

Men disse bildene og flere andre bilder som jeg har liggendes på iPhonen er da veldig nyttige for meg, og inspirerer meg samtidig. Derfor håper jeg at de vil inspirere dere samtidig ♥

Wok spesial

 • 14.05.2013 kl.22:02

wokspesial

Dette er tredje dag med laks på middagsfatet. Jeg har blitt hekta. Denne gangen lagde jeg en porsjon for tre stykk, og med engang fikk jeg treffe på en utfordring. Woking skal skje fort, laksen skal ikke brenne seg og foreldrene mine var veldig sultne. Men jeg fikk til tre stoore porsjoner til oss alle og jeg er ennå stappmett selvom det har gått timer siden middagen. "Takk for maten" fikk jeg etterpå, noe som var uvandt... fordi det er jo det jeg som pleier å si etter en middag. Hehe, husmoremne Adrienne! :) Desktop656

Påsketilbud på treningsklær

 • 27.03.2013 kl.16:16
Heihei kjære lesere!!

I dag ville jeg bare informere dere om at GETINSPIRED.NO har påsketilbud på alle varer om du kjøper for over 500 kroner så får du 100 kroner i rabatt. For å bruke det tilbudet så er koden "påskerabatt", og tilbudet varer fra og med i dag 27.03 - 01.04. Så altså ut denne uken her varer tilbudet. 

Jeg har selv på meg klær i merket Röhnisch som jeg syns er superbehagelige, spesielt denne tightsen som jeg har fortalt dere om tidligere- virker slankende og sitter som støpt!! Direktelink til toppen får dere HER, og til tighsen finner dere HER.

 

For deg som vil ha orden

 • 20.02.2013 kl.14:39Er du hyppig innen trening og prøver å skaffe deg en viss orden? Prøver du å nå dine mål og resultater? Vil du øke din selvtillit, motivasjon og ikke minst trivsel? Da har jeg løsningen til deg. En treningsdagbok vil hjelpe deg å gi deg orden på det du prøver å oppnå, den vil også hjelpe deg å kanskje snu livsstilen din til den riktige siden. Boken inneholder definisjon for dere som er usikker på rolig og høy hjertefrekvens. Eksempelsider for dere som er usikker på hvordan dagboken fungerer. Og så inneholder den målsettinger, kostholdsprogram og endamer.

Treningsdagboken er fra www.sanitas.no og koster deg 199kroner. Det finst selvfølgelig en variant for guttene i fargen svart. Sjekk ut siden selv!


1.....2........LET'S WORKOUT!!

 

//reklame

Ut i kulda

 • 09.01.2013 kl.21:56

I dag ble det en kort joggetur ute i kulden. Det var helt elendig å skulle jogge på en underflate som var skikkelig glatt, så jeg hadde jo nerver hele veien og endte opp med en tur på nesten 4 km. Kan nesten ikke vente til våren kommer, da blir det mer terrengløping i skog og mark, og ikke minst fjellturer!!

 

Effektivitet

 • 25.12.2012 kl.20:42

Denne treningen bestod av zumba dansing, rask joggetur, deretter en lang luftetur med hunden og så tilbake for litt mer zumba og litt styrketrening. Ble litt mye variert her, men du vet jo hva de sier..... "Variasjon er motivasjon", og det stemmer så visst!
 

Stay tuned

 • 06.12.2012 kl.21:06

Hei dere! Må beklage for mitt forferdelige fråvær her på bloggen....... har ikke vært hjemme før NÅ på hele dagen. I å med media har så lange skoledager, så kommer jobb og så er det prioritering mellom lekser eller trening. Blir som oftest lekser jeg prioriterer, men denne uka har vært herlig lite med lekser og innleveringer at jeg faktisk har fått pusten igjen. 
 

Ellers skal jeg lage et utkast innlegg der det vil komme en konkurranse hvor DU selv kan designe ditt egent mobildeksel med egent motiv. (Blir postet i morgen.) Og nå snakker jeg ikke bare til IOS brukere, men også Sony Ericcson, HTC, Samsung og så videre. Stort utvalg av forskjellige mobiltelefoner, så du vil nok finne din egen mobil der. Jeg gleder meg, gjør ikke dere??
 
 

Tirsdag

 • 04.12.2012 kl.23:18

Poserer som om jeg skulle tatt outfitbilder vettuuh..... 

Maren var min treningskompis i dag, vi ble joggendes på mølla en stund før vi satte i gang med triceps og brystøvelser :) 

Sterk

 • 15.11.2012 kl.20:37

Heisann!

Nå er det bare en dag til det er helg og jeg er klar som bare det!!! Elsker denne avkoblinga som går så altfor raskt og vips så er det mandag igjen liksom.. I dag dro jeg og Stephan på treningssenteret og trente styrke. Tidligere så hadde jeg problember med å gjennomføre en dips, men nå har det vist seg bittelitt fremgang og jeg klarer såvidt en uten støtte. Feel so proud!!! Målet mitt til jul var jo å klare vertfall 3 dips uten problem, så da har jeg bare med å jobbe altså.
 

Gammelt bilde hvor jeg prøver å gjøre en dips uten å lykkes.
 

Hjemme igjen!

 • 04.11.2012 kl.13:52

3.36 KM - 18:28 MIN - 262 KCAL

I dag ble det en kort og rolig joggetur på meg i å med det er en god stund siden sist joggetur. Har fått meg en helt ny treningsvest som bare er verdens deiligeste å jogge i nå til høsten/vinteren. 

Kom hjem til en ødlagt ruter, så jeg har null internett hjemme. Så nå sitter jeg borte hos Synne og får blogget meg i hel!

Sport armebånd fra DITTUTSTYR.NO, treningsvest fra H&M, genser fra KARI TRAA, headset fra DR.DRE


Joggesko fra G-SPORT

Motivation up!

 • 11.10.2012 kl.16:50


Verdensbeste treningstopp fra PUSH-IT.NO ♥  (Direktelink) 

Det er sol og strålendes fint vær i dag!! Dagen har jeg dessverre brukt inne med å vaske to forskjellige hus og tjent meg litt penger. Har også fått lønn fra Rema, så nå gjelder det å spare litt så jeg har litt å bruke i Spania. 

Ellers drar jeg om ikke så altfor lenge på trening, så da prekest vi!

 

Første dagen i uka

 • 01.10.2012 kl.20:40 

Jeg har en sånn stor motivasjon til å bli sterkere i alle muskler at jeg bare smiler av å tenke på det!!! Snart må jeg sette meg ned å lage meg et treningsprogram såpass jeg får startet å bruke treningsdagboka også. Kondis har det blitt mindre av i det siste og det liker vi ikke, så det må jeg prioritere enda mer- allerede imorgen etter skole og jobb :-D

Og tusentakk til dere superduper snille lesere som har meg som treningsinspirasjon, når dere sender meg en snap, en mail, en melding eller bare kommenterer bloggen min så skal jeg love dere at jeg selv blir enda mer motivert og inspirert til å trene av DERE!

 

Treningsdagbok

 • 30.09.2012 kl.14:30

Treningsdagbok fra THATFEELING.NO

For noen dager siden så mottok jeg denne rosa treningsdagboken i fra thatfeeling.no. Boken finst i både svart, blått og i rosa og koster bare 189kroner! Jeg har aldri eigd noen treningsdagbok før, så er litt usikker på hvordan det fungerer- men det gjør absolutt ingenting, fordi i denne boken så er det veiledning til hvordan man skal skjønne seg på den med forskjellige eksempler i starten på boken (Del 1).

"Se dine drømmer bli virkelig"

Med denne boka så er det mye lettere å holde styr på både kostholdet og treningen din. Og i boken står det at den hjelper deg med å få mer energi, økt selvtilitt, lavere kolesterol, økt metabolisme, sterkere hjerte og er også stress reduserendes. Altså en treningsdagbok hjelper deg med andre ord å holde styr og oversikt no som gjør det lettere å holde motivasjon til trening blandt annet.
Så happy jente!!

I går og i dag

 • 29.09.2012 kl.17:13

Treningstopp fra H&M, tights fra CUBUS
 

Treningstopp fra PUSH-IT.NO

   

Har satte meg et mål, og det er å klare minst fem dips på denne ovenfor. Jeg er så sinnsykt svak i armene, derfor har jeg lagt meg på biceps og triceps trening fremover. PUMP PUMP ;) Må også takke min "PT" Stephan som hjelper meg å med de siste repitisjonene med tung vekt. "Det skal brenne i musklene, det skal brenne" sier han!

 

Få ting ut av dagen

 • 26.09.2012 kl.22:12

I dag var jeg hjemme fra skolen og gjorde skolearbeid etter avtalt med læreren. Media ♥ Så dro jeg på arbeid i noen timer før jeg dro hjem og deretter rett på trimtur sammen med Vilde. Vi fant like så gjerne ut at vi skulle ta sol også, så da gjorde vi det :) 


Min storesøster fyller hele 19 år i dag, så jeg vil bare gratulere henne kjempe mye med dagen her på bloggen også!! ♥
 

Finished

 • 19.09.2012 kl.22:03

I dag ga Ingrid meg en bittelitt veiledning på treningssenteret, haha. Jeg er ikke vandt til å trene styrke i det hele tatt, og endelig er det på tide å gjøre noe med :-D Har hatt en grei økt i dag, og håper det blir gangsperre i morgen- visst ikke skal jeg pumpest som en PUMPE neste gang ;) ;) ;) jepp.

Men nå venter leksene.................... 

 

Treningskolleksjon fra Cubus

 • 17.09.2012 kl.17:14Måtte teste ut den nye treningskolleksjonen hos Cubus til en billig penge. Mye fresht :-) Prisen for det på bildet oppom kom på et tall rundt 500 kr.
Drar snart på et opplegg på treningssenteret som heter "stram opp". Er ikke fullt sikker på hva det dreier seg om, men kan tenke meg det er en del styrkeøvelser og diverse. Maren er min treningsvenninne i dag! Vi bloggest senere ;*
 

Zumba

 • 13.09.2012 kl.18:11

Snart drar jeg avsted på min aller første zumbatime sammen med Ingrid. Hun gikk på det i fjord å syns det var supermorro, mens jeg hadde DVD om dansa det helder hjemme. Og i slutten på tiende holdt jeg og Ingrid to gymtimer med zumba og fikk karakteren 6!!!!!! Stolte øyblikk :-)

Lenge siden jeg har vært på et treningssenter nå, men ser frem til å fokusere enda mer på styrke enn kondis.

 

Søndagsmorgen

 • 09.09.2012 kl.15:30

Jeg vet det ikke akkurat er morgen nå, men det gjøkke no'.

Har startet dagen mye bedre enn gårsdagen og faktisk fått gjort noe ut av dagen. Og det beste er å starte den med en joggetur! I dag ble det bare en veldig rolig joggetur på 5 km. Nå gleder jeg meg skikkelig til å få kort på treningssenteret og trene endamer styrke etter skoletid, og da snakker vi om å prøve å samle viljestyrke her..........
 

Har forresten henta noe i posten som jeg gleder meg til å vise dere!!!♥
 

Kveldstur!

 • 03.09.2012 kl.21:59

Enda opp på en joggetur på ca 5 km, eller 3,21 miles som RunKeeperen min forteller. Ble en del gåing tilbake grunna dårlig med mat før trening- noe jeg ikke vil anbefale!!! Spis alltid godt med mat 2-3 timer før trening, noe jeg ikke hadde gjort.
 

Men joggeturen ble vellykka og pulsen/kondisen har blitt bedre siden sist gang!

Til slutt må tøying til!!
 

Fjelltur og jobb

 • 29.08.2012 kl.18:40I dag klarte jeg å forsove meg til fjelldag med skolen, og ikke SØREN om jeg skulle gå glipp av den... Så jeg som den superkvinnen jeg er klarte jeg å nå en senere buss etter mye fortviling. På turen gikk jeg først med tre andre jenter, men et lite stykke hadde jeg gått fra dem og funnet en kompis, og før jeg visste ordet av det hadde han knytt skolissen sin og jeg hadde gått fra han også. Endte opp med å gå mye av turen alene bortsett fra da vi gikk ned igjen, da møtte jeg noen bekjente fra Volda og gikk med de verdens værste vei ned igjen- følte meg som rene Tarzan i jungelen, kanskje. Etterpå dro jeg på jobb på Rema i to timer.

Tenk om bare skolene kunne arrangere flere fjellturer i året siden vi har så mange, høye og fine fjell her på sunnmøre, det hadde vært så morro!!!
 

Sykkeltur

 • 27.08.2012 kl.20:50I dag har jeg vært på to sykkelturer. Den ene lengre og tyngre enn den andre. Sykling er faktisk sykt gøy og ikke minst utrolig slitsomt.... Lår og rompemuskler fikk i hvert fall kjenne det i dag ja!! Fantastisk sport :) Og variert trening er jo en super motivasjon til dere der ute som ofte spør meg om motivasjon! Gjør det selv gøy å trene, lag deg mål, vær positiv :)

 

Gurimalla

 • 07.08.2012 kl.21:09Til et stygt bilde egentlig............. flaks jeg deler det med dere da ;-D<33


Treningstopp fra PUSH-IT.NO

En av drikkeflaskene som jeg fikk av push-it.no som jeg skal dele ut til dere!

I dag har jeg vært på jobb og så dro jeg på en liten fjelltur litt senere.... Nå har jeg besøk av gode venner og vi skal til å lage brownies og jordbær, yummyyummy!!!
 

Forfriskendes

 • 30.07.2012 kl.20:40

Noe av det allerbeste jeg vet er å ligge på denne benken på fjellet for meg selv og bikja og bare sole meg. Det er d.i.g.g.g.g.!!!


I kveld tok jeg meg en tur på brekkeheida igjen og sola meg en god stund før jeg møtte på Joakim springendes opp. Vi ble bare pratendes en stund på toppen før vi gikk ned igjen. Tippa han ikke ville være med på bloggen så da orka jeg heller ikke spørre om å ta bilde av han.... men det er fordi jeg ikke vil ha han med på bloggen likevell :PPP 
 

Skogsbæryoghurt med müsli og blåbær:Fjellgeiter

 • 26.07.2012 kl.18:34

Meg og GURO
Hun bare..... YOLOOOOOO :PPP
 

Også jeg bare........ bitches, now this is YOLOOOOO
 

Yol..... kødda... Dette er slettes ikke noe yolodritt.


Men dette derimot.... skitne joggesko, fyyyf.. det. er. YOLO :PPP

 

I dag så har jeg og Guro vært på fjelltur på samme fjell som jeg var på i går. Vi snakka mye om nye klassen vår vi får på vidergående, mediaklassen og mye ellers. Det værste er at hun reiser allerede på lørdagen til syden med kjærsten sin for 2 uker............... Åh, gleder meg til det er min tur å dra på sydentur med bare enten venner eller en kjærste. 

Men om ikke så lenge så er jo jeg i Spania i nye huset våres igjen. Så syte er vell det siste jeg burde gjøre.
 

Brekkeheida

 • 25.07.2012 kl.21:36

I dag hadde jeg et veldig hurtig tempo opp på fjellet og kom meg opp på 13:43 minutter!!!! Haha ok da, jeg hadde 5 minutters nesten rett før toppen dessverre og da trykte jeg på pause på stoppeklokka. (Og til mine lesere som vet hvor brekkeheida er så regna jeg toppen som der benken er og ikke der ved skriveboka.)

Er SUPERFORNØYD jeg :-D I morgen er jeg så heldig at jeg får med meg ei anna sporty jente med navn Guro! 
 

Jobb og styrke

 • 20.07.2012 kl.18:28

Hvor har du mobilen din når du trener?

Enten så har jeg den i hånda når jeg jogger eller så ligger den i en lomme, som i ofte tilfelle er rumpelomma på treningstightsen.


I dag sykla jeg til jobben, treningsklærna var på så når jeg sykla hjem var det bare å hive seg i styrketreninga. Jeg trener forresten styrke med egenvekt, men har tenkt å kjøpe noen vekter på nettet eller om jeg finner noen på sportsforetninger.

Treningsprogrammet mitt er forresten helt forandra fra det forrige jeg la ut. Det å jogge hver eneste dag var ikke særlig lurt, så jeg har fordelt dagene på styrke og kondis.

 

Gjennomført

 • 19.07.2012 kl.17:00

Da er 5 kilometers joggeturen gjennomført. Selvom jeg stoppa opp og måtte gå noen deler av veien. Selvom man må stoppe opp å gå de tyngste bakkene så kan du likevell kalle det en joggetur, poenget er i hvert fall at du er oppe fra sofaen nå i ferien. Før klarte jeg å gjennomføre 5 kilometer uten pause og rolig jogging, men nå må jeg nok arbeide meg opp igjen.

Brukte RunKeeper-appen for å finne ut hvor lenge, langt og hvilken løype jeg har løpt. Har anbefalt den tidligere og anbefaler den igjen!!

 

Spræk overskrift

 • 12.07.2012 kl.14:23

Har blitt dårlig til å oppdatere kategorien trening. Først var det mye klaging på at jeg blogga for mye om det, og nå for lite. Det skal ikke være greit å være blogger:P Men har i hvert fall jogga en liten runde med hunden. Når jeg kom hjem så var der ikke noe melk i kjøleskapet?!?!?! Så nå sitter jeg her da uten proteiner asss.

Treningsklær fra G-SPORT, løpesokker fra SPORTMASTER

 

Kvikk opp!

 • 14.06.2012 kl.17:41

I går tok jeg etterveksten min, og det va mej ei GLEDJE. Det finst bare en positiv ting i å ha ettervekst, og det er at håret har vokst noen cm, visst ikke så kunne jeg gjerne levd uten det altså.. Jeg og mamma farger hverandres ettervekst med denne fargen fra Garnier som dere kan se ovenfor her.  


I dag har dagen gått i en klassetur rundt et vatn med grilling og kos, deretter har jeg vasket huset til besteforeldrene mine, tjent litt cash. Spist middag og har søren meg hvilt middagshvil også. Sånn som jeg husker det fra jeg var liten, så var det bare gamlinger som måtte kvile middagshvil egentlig- så nå er jeg vell gammel da eller?

Etter den powernapen da som vi ungdummer gjerne helder kaller den, så ble jeg så sinnsykt trøtt og slapp. Og da er det på tide å kvikke litt opp, ikke sant? Så nå skal jeg dra meg ut på en joggetur og kvikke opp både kropp og tanker som surrer i hodet mitt akkurat nå. 


Nike Dual Fusion

 • 29.05.2012 kl.21:49


Har jo fått en del spørsmål om jeg kan skrive om de nye joggeskoa mine, og det må jeg jo egentlig gjøre! Skrev tidligere at jeg hadde kjøpt meg "Free Run" sorten, men fant senere ut at jeg hadde Duel Fushion sorten, haha. Prisen var veldig billig, tror også at de var på tilbud og de lå for under 1000 lappen. 600 danske kroner ca og kjøpt på SPORTMASTER.

Joggesko jeg er veldig fornøyd med pga utseende og komforten i skoa, bruker disse både til jobb og jogging. :)
 

Fjellgeit

 • 24.05.2012 kl.17:41

Hadde tenkt meg opp på enda en fjelltopp, men energien min strakk ikke helt til, har ikke spist så mye i dag... Så er på tide å få i seg noe godt! Senere i kveld så er det grillkos med mine fantastiske venar. For i morgen tror jeg det er meldt regn og bare 10 grader?! :(

Eksamen i bokmål gikk forresten RÆVA i dag. Brukte nesten to timer på å bestemme meg hva jeg skulle skrive, hater å skrive skjønnlitterær tekst- gi meg leserinnlegg, kåseri, artikkel eller ALT annet. 
 

Langhelg

 • 16.05.2012 kl.21:42

Løpejakke fra iForm
 

Og jadda, jeg fikk jo solgt kjolen ganske lett til Synne jeg! En del billigere enn hva jeg gav for kjolen selv, så penger har hun spart :) 

Ellers ble det jo en rolig joggetur i dag i å med at jeg pressa meg litt hardt sykkelturen som vi hadde med klassen i går, jeg får sann konkurranseinnstinkt når jeg sitter på den sykkelen, sykler som en galning gjør jeg!!! Tiden kom på 16 minutt rundt hengebrua(for dere som vet hvor det er) og den er jeg foreløpig fornøyd med. Men nok om det. Nå må jeg få futt i rævva og pakke til i morgen siden jeg reiser til KØBENHAVN!

Go blue training

 • 09.05.2012 kl.21:55


I dag kjørte jeg rett og slett blått treningstøy sammen noen knæsj oransje joggesko, haha. Ble ikke så gale som det hørtes ut som, jeg syns faktisk det ble litt kult! I hvert fall ble det 5,67 km på en halltime. Intervaller veien fremover og rolig jogg hjemover. Kjenner alt stresset i kroppen min nå er borte og det er deilig å sitte her sliten og god. :)

 
Onsdags-trening

 • 25.04.2012 kl.19:59

Image and video hosting by TinyPic

Pleier to forskjellige øvelser både på "hestespark" og "situps". Deler de opp i 10x2 og 15x2 om du skjønner... = 20 på hver hestespark og 30 på hver situps.

 

Da har jeg og hunden vært på en lang og veldig rolig joggetur. Flinke bisken min som ville holde følge hele veien med bare noen få stopper, så er jeg ganske stolt over han! Hadde egentlig null motivasjon til å komme meg ut døren i dag, ville mye helder bli liggendes på sofaen å se TV. Men hva får jeg ut av det da?! Jo ingenting tenkte jeg og spratt ut døren ganske raskt.

Ovenfor kan du jo se hva og hvilke styrkeøvelser jeg kjørte i dag. Hadde jo tenkt å lage dere en videoblogg om dette her, men jeg må få noen til å filme og faktisk stå bak kameraet... Jeg syns faktisk det er kleinere å snakke til seg selv i et kamera enn at noen står bakom. Så, ja. Den videoen får bare vente litt til!! :)
 
Bruker appen RunKeeper. Den teller både kalorier, hvor langt, hvor lenge, hvor lenge på hver enkelt km, og viser distanse på kart og mye mer. En helt gratis applikasjon hvor du ikke trenger noen chip under skoen for å bruke som man må på Nike sin app.
På toppen av havregrøten har jeg mye deilig cottage cheese, blåbær yoghurt og strødd müsli over. Yummy!!

 

Ny løpejakke

 • 18.04.2012 kl.22:25

Håret forran ene øya får det til å se ut som jeg har et glassøye..
 
Siden mamma hadde abonnert på bladet iForm så fikk hun tilsendt en løpejakke i tillegg, og det så jeg jo seffølgelig positivt på! Man vet jo hvem som vil stikke av med den :D Den er jo rosa!!

 

Årets første

 • 16.04.2012 kl.20:56

FJELLTUR!!!! And it feels good :D Selvom det ble veldig mye fjellklatring i tung snø. Men absolutt verdt det! Solen var nydelig på toppen og vi hadde været med oss hele veien.

Egentlig først dro vi på en 6 km lang joggetur med gåing tilbake, deretter foreslo vi å springe oss raskt en liten tur på fjellet. Og så sjekk de fine bildene vi fekk tatt i solen da, ble glad jeg nå! De er forresten redigert i instagram (1adriennee) :)  Men kroppen min vil nok være like stiv og støl som en stokk i morgen, fordi jeg kjenner det allerede nå.... Men det er jo også godt å få kunne bruke andre muskler da!Usain Bolt !!!! næææt

Treningsklær fra H&M

 • 11.04.2012 kl.17:45

Sports-bh - DIREKTELINK

Den er litt gjennomsiktig og litt for stor til meg. Skulle gjerne hatt en strl mindre, så må nok bruke en ekstra bh under denne om jeg skal kunne bruke den.
 


Hotpants - DIREKTELINK

Sitter greit og er ikke for alt for kort.

 

Shorts - DIREKTELINK

Ok, kunne kanskje hatt en strl større siden jeg ikke har verdens minste rumpe akkurat, hehe :)

Intervall i motbakkeløp

 • 10.04.2012 kl.19:24

I dag tok jeg intervall trening, noe jeg ikke har siden starten av Mars måned. I motbakke!! Huff, trodde jeg skulle spy på siste runde, men det er vell slik det skal være og :)

Elsker at veiene har startet å bli tørrere og solen har småtittet frem, det gjør humøret på topp uansett hva de måtte være!!! Starter det å skulle snø igjen nå så skal du ikke se langt i fra meg sitte på Finn.no klikke frem en sydentur, åh!! Dette orker jeg ikke, for nå vil jeg ha vår og sommer!

 

Programmet gikk følgene:
5x10sek spurt rett opp alt jeg hadde, og så gå/småjogg ned igjen i normalt tempo.

Denne intervallen kan dere kjøre på flat bakke også, regner med dere fotballjenter der ute kanskje har gjort denne intervallen på fotballtrening noen ganger. Jeg husker det var min favoritt når jeg gikk på fotball, med forskjellige øvelser som å ligge på rygg, mage ect. og så blåste treneren i fløyta så sprang vi! Den er ihvertfall effektiv!!
 

 

Etterpå var det hjem å tøye litt etterfulgt av litt styrkeøvelser. Dere har spurt meg om hvilke styrkeøvelser jeg bruker så jeg tenkte å lage ett innlegg eller mulig en videoblogg om det, hørtes det greit ut? :)

Det er viktig å tøye og strekke musklene både før og etter trening.... ;)

Zumba with Ingrid

 • 04.04.2012 kl.21:19Nå har jeg og Ingrid dansa zumba og planlagt litt av gymtimen vi skal ha. Vi får 2 hele skoletimer som vi skal utnytte godt med både zumba, uttøying og hard styrketrening. Gleder meg til å se klassen wooork it !!!! 

Akkurat nå fikk vi besøk av resten av gjengen og skal kose oss med dagens paradise episode, blir spennendes! 
 

Treningsprogram uke 1

 • 01.04.2012 kl.20:14

Mandag: 20-30min joggetur + styrke

Tirsdag: FRI (lufteturer med hunden)

Onsdag: 30min joggetur + styrke

Torsdag: 20-30min joggetur + styrke

Fredag: 10min rolig joggetur, nedoverbakke og oppoverbakke + styrke

Lørdag: FRI 

Søndag: 30-40 min joggetur + styrke

Kan hende jeg tar det roligere, vi får se hvordan det går først!RunKeeper skal hjelpe meg godt på veien. Men etter som jeg har skjønt er det mange som har problemer med å skjønne den appen? Jeg lærte meg ganske så fort med den og mitt eneste råd er å prøve deg frem! Appen følger en GPS hvor du jogger så du får se kilometerene, kaloriene og minuttene du bruker + mer.
Har settet meg ned å skrevet program for den kommende uken. Håper jeg får dette som en vane hver søndag. Uken som har gått har treningen gått veldig bra og jeg har også vært bevisst over hva jeg har puttet i munnen. Når jeg spiser regelmessig og riktigere kjenner jeg det er lettere å trene og også holde meg unna godteriskålen.

På arket mitt så kan man se at spaltene er tomme, men inn i de spaltene skal jeg skrive hvordan treningen har gått og hva jeg har gjennomgått så jeg har en slags oversikt :) 

Sliten!

 • 30.03.2012 kl.21:51

Dro på en 40 minutters lang joggetur som resulterte i 7 km. Har aldri vært så sliten før!!! Kom hjem å kjørte vanlige styreøvelser, så i dag har både lår, legger, armer, mage kjent litt. I morgen venter jeg en støl kropp som skal ha treningsfriii. 

Er så forbanna sta å måtte ha de 7 km noe som ikke er lurt for meg, å gå så raskt frem med joggingen, så det skal jeg få svi litt for i morgen kjenner jeg allerede.

I dag tittet jammen meg snøen fram også    
 

Og angående innlegget om "fit inspo" lengre nede her var ikke ment for å oppfordre dere lesere om å slanke dere, absolutt ikke! Mer for å gi dere en tanke om å pleie kroppen og helsa i ferien i steden for å pleie datamaskinen eller playstatioen hjemme i sofaen. Altså å gi dere litt motivasjon. Men jeg slettet 2 bilder fra innlegget som var litt for drøye og det må jeg bare beklage!

 

Treningsmotivasjon

 • 25.03.2012 kl.22:07

Har på gang etter gang sett dette spørsmålet i kommentarfeltet.. Har aldri svart på det for jeg ikke helt riktig vet hvordan jeg skal svare på det. Men her sitter jeg og har ingenting å blogge om, så jeg prøver meg på dette innlegget.


 

Motivasjon stammer fra det latinske ordet for å bevege seg. Så det er altså ikke bare noe som faller ned i hodet på deg. Det er faktisk noe man må jobbe, bygge, skape og opprettholde. Jeg kan starte med å fortelle at det er viktig å ha en sunn livsstil, det å ete regelmessig og få i seg nok søvn. Søvn er utrolig viktig, så tenk på det neste gang du sitter på facebook bare og snoker langt ut på natt uten å egentlig gjøre noe. Og husk å få i deg minst 7-8 timer søvn hver dag og mye vatn (helst 2,5 liter).

Motivasjon kan også bygges ved å holde på med en sport eller idrett man virkelig er glad i, også det sosiale i sporten. En annen ting er at du kan finne deg en kompis eller venninde og utfordre hverandre i f.eks sykling eller jogging? Jeg har selv prøvd ut fotball, mest fordi jeg ville være sosial og ha det gøy. Har aldri vært noen spesielt fotballjente selv så brenner liksom ikke helt for den sporten. Men jeg er veldig glad i å danse, jogge og gjøre mer fitness relaterte ting.

Motvivasjon kan du finne i blader, forum på nett, kjendis, noen du kjenner, laste ned treningsapp på tlf, ved å kjøpe fresht treningstøy eller å rett og slett sette seg et mål man selv vet at man kan klare. Det er en god start!Nå når våren er her, snøen er borte så syns jeg DU skal komme deg ut i frisk luft eller kanskje ta deg en fjelltur? Istedenfor å bruke mye penger på et treningssenter kort du sjeldent er flink på å bruke. For guds skyld bruk de flotte stiene, markene, veiene du har å jogge på (om du har noen) fremfor tredemølla. Frisk luft er viktig det :D 

Jeg liker selv best å drive med jogging, gå fjellturer og dansing som f.eks zumba :) 

Kanskje ikke så veldig motiverendes innlegg, men kanskje jeg kan prøve å få til flere slike innlegg senere.

Fin start på uken

 • 27.02.2012 kl.14:07

Hei dere! I dag har jeg hatt intervall trening i marka. Jeg brukte appen "RunKeeper" som sier hva jeg skal gjøre hver intervall, den teller også hvor mange kalorier du forbrenner, utrolig motiverendes applikasjon mener da jeg vertfall. Jeg tok på "20 Minute Easy Workout" men jeg klarte bare 17 minutter, men det har kanskje noe å si med den tunge motbakken som ikke er helt bar å springe på ennå, men den funka.

Tror jeg skal kjøre denne intervall treningen minst 1 eller 2 ganger i uken og den går følgende:

 • 5 minutter oppvarming sakte.
 • 1 minutt rask intensitet
 • 1 minutt saktere intensitet
   
  Og dette gjentar man da 7 ganger. 
Dette var da meget.......fint.
 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014

, Ørsta

Follow
bloglovin
Norske blogger

Categories


Archive


hits