Noen Getinspired-antrekk

 • Publisert: 22.02.2017 | kl.22:01

....tatt med Olympus PL-7 kamera.

Jeg er så sinnnnsykt fornøyd med kameraet mitt, Olympus PL-7. At jeg kan ikke få sagt det. Så lite og kompakt, lett å bære og med et retro design. Verdt hver en krone.

Og at det kommer med wifi kontroll er jo bare helt genialt. Altså, jeg anbefaler dette kameraet påmdet varmeste!

Som du kanskje skjønner, så har jeg tatt alle bildene ovenfor med Olympusen.


 • Nikey

  • Publisert: 21.11.2016 | kl.18:19  To øverste bildene her er tatt med olympus og den nye linsa.

  Mens to av de siste bildene her, er tatt med mitt gamle Canon 550D speilrefleks. Jeg kan virkelig se en klar forskjell på skarpheten av disse to kameraene. Skal tro om det er tid for mitt gamle speilrefleks å pensjonere seg? Ja jeg tror det...

  Yo! Visste dere at Nike uttalest som Nikey? Selv sier jeg bare Nike og kommer til å fortsette å si det, for nikey? Det høres bare så unaturlig ut for meg egentlig.

  Jadda, så er vi på mandagen igjen da. Jeg syns egentlig det støtt og stadig er mandag og fredag jeg. Ukedagene mine bare fyker i en fei, og spesielt nå som julestresset starter å tære på. Og tenk at neste helg så er det 1. helga i advendt. Jeg er SÅ gira på å få på julelys, og at snøen skal ramle ned. FÅ PÅ!! 

  Nå hadde jeg tenkt å fyke på spinningtime, men jeg glemte å booke time, så der er det selvfølgelig fullt. Er blitt skikkelig glad i spinning siste året altså, en fin trim det der. Men så da får jeg bare dra å gjøre noe egentrening. 
   


 • Röhnisch Shape Curved

  • Publisert: 25.07.2016 | kl.21:28

  (sponset)

  Jeg har vært så heldig å mottatt en pakke i fra Röhnisch, med sin nye nyhet Shape Curved Tights.

  Som du kan se på bildet nedenfor så er shapen på den ganske morsom, litt som et timeglass. Og når jeg tar den på meg, så føler jeg at jeg får en slags timeglass form også, som om tighsen fungerer som en slags waisttrainer. Litt morsomt! Som du også kan se, så er denne tightsen høy i livet. Jeg er ikke så veldig glad i det fordi at jeg føler ofte at tighsen kan finne på å sige litt nedover. Men denne er så makkete å få på seg at den sitter jo søren meg som støpt uansett hva jeg gjør. En tights som ikke siger ned, det er bankers det!!!!
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Produktet vil snart komme ut på markedet presis den 4.august, så bare stay tuned. Denne vil du ikke unngå!
   


 • Sommersalg på treningsklær

  • Publisert: 14.06.2016 | kl.22:26
  Klikk HER for å komme til salget


  Som kanskje noen har fått med seg så har Getinspired starta med sommersalget sitt for treningsklær. Der finner man alt i fra tynn teknisk ull til shortser. Men det har seg slik at de beste godbitene ryker alltid raskest, det samme gjelder størrelsene. Antrekkene jeg har på meg ovenfor er alle ting som du kan finne på salget med mindre de er utsolgt. De starta med salget i dag!!!!

  Ellers sykla jeg til jobben idag, fant ut at jeg hadde flatt bakdekk, så det var jo hyggelig. På kvelden så nøt jeg siste solglimtet på en liten fjelltur hvor bein og rumpe fikk kjøre seg. Nå sitter jeg her nydusjet og ferdig. Rett og slett klar for å legge meg :-)


   


 • Adidas & Aimn

  • Publisert: 01.06.2016 | kl.22:21

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Yeyyy!! Nye treningsklær i fra Get Inspired :D

  For en motivasjon! Og endelig fikk jeg også testa ut det nye merket Stronger som bare er sååå fint. Bhen har en medium hold, så jeg kjørte styrketrening i dag. Mage og rygg. Treningspartneren min skulle løpe på mølla, og jeg ble så frista til å gjøre det samme. Så da ble det en motbakke-intervall på slutten der. Jeg er kanonferdig nå kjenner jeg, og gleder meg til å lukke øynene for en god natts søvn. Fåpå søvn.

   

  FORRESTEN!!

  Så skal jeg på Findings Festival i Oslo i august, noe jeg gleder meg så sykt til. Jeg har aldri vært på festivalen før, men i år kommer artister som David Guetta, Kygo, Lemaitre og Dimitri Vegas. Det er jo artister jeg har sett før, men herregud så stemning de lager da. Det blir jo bare dødsbra :D Billettene er heller ikke så veldig dyre, og ligger på en tusenlapp for 2 dager. Så nesten hele den uka blir jeg altså værendes i Oslo. Først på motemesse og innkjøp til butikken, og så på festival til helga. Nei det blir bare dødsbra <3 #spons #ad

  Billetter finner du her: po.st/alle


 • Dagstilbud

  • Publisert: 24.01.2016 | kl.20:48

  Hvem liker vell ikke dagstilbud en søndagskveld? Jeg er ej farlig nettshopper på søndager og trivst med det. Nå i dag har Get Inspired dagtilbud på denne Röhnisch tightsen til kun kr 399,-. For å se baksiden av den kan du scrolle litt ned i bloggen min :-)

  Link til tightsen HER

  Antrekket er fra Get Inspired i merket Röhnisch!

  I dag dro denne jenta meg med på spinning etterfulgt av rolig styrke. Jeg forbrant 1000 kalorier, det er en stund siden jeg har gjort det altså, haha! Og gooodt er det i etterkant :-)


 • Nutellastjerne og alternativ trening

  • Publisert: 22.01.2016 | kl.22:17

  Fredagen sin det! Skulle egentlig på trening, men så var det en altan som måtte måkest. Så da var det bare å ta det som en alternativ trening. Fy søren så gangsperre man ka få av snømåking, så ikke undervurder de greiene der.

  Ja ellers så har vi jo titta litt i facebook-feeden, der dukka det opp ei fristende "Nutellakake", som bare måtte testes ut. Det tok litt tid å lage den, men den tok seg virkelig grei ut på bildene, haha. Smaken var også helt grei, men tror ikke jeg blir å lage den igjen egentlig.


 • Morgenspinn

  • Publisert: 20.01.2016 | kl.18:18

  Tights HER, sportsbh HER

  Heiii! I dag skal jeg starte innlegget med å skryte. For jeg har nemmelig vært på morgenspinning i dag for første gang, klokken 06:30. Jeg trodde det skulle bli vanskelig, men jeg var lysvåken og spenna klar. Tipper jeg hadde flaks med denne dagen. Nøkkelen ligger for det meste i viljestyrke, og ikke minst å legge frem treningstøy til å hoppe inn i når man står opp.

  Jeg dro på spinning, dro hjem og hadde en hau med tid til overs. Så jeg tok tak i en spade og måka bort snøen på veranderen. Ikke nok med det, så har vi hatt en grei slitsom dag på jobb også med å flytte på vegger å varer. Så i dag sier jeg meg fornøyd med dagens innsats. Flere morgenspinn blir det ihvertfall på meg :-)

   

   


 • #Getinspiredkickstart

  • Publisert: 05.01.2016 | kl.20:51

  Getinspired har laga en hashtag som du kan bruke på instagram. Den heter #getinspiredkickstart og skal hjelpe deg og flere å bli motivert for treningen. Sjekk den ut da vell, and get inspired ;-)

  Andre økta mi denne uka, og jeg er er kicka igang!! Helt ærlig, så har jeg ikke trent siden slutten av november etter forkjølelse. I dag, endelig i dag eller igår så klarte jeg dørstokkmila. Den værste av dem alle. Blæ.

  Nå sitter jeg også å spiser selvfiska torsk til middag, viktig med norsk husmannskost. Og ikke minst fisken, alle burde få i seg mer fisk enn det man gjør i dag.

  Jøss, ble mye bruk av "i dag" i dette innlegget. Jaja sånn er det jo bare. Hade bloggen! :-)


 • Gårsdagens sunne kveldsmat

  • Publisert: 06.10.2015 | kl.09:59  De berømte proteinrundstykkene til Espen Hilton var noe som måtte testes ut, og det gjorde jeg igårkveld. Disse var helt utrolige, punktum liksom. For en nydelig lukt og smak som kom av disse rundstykkene! Dette er i hvert fall ikke siste gangen jeg blir å kokkelere på kjøkkenet. Fyfader!

  Sammen med rundstykkene liker jeg godt hvitost, brunost, fårepølse, mør eller aioli (hvitløksmasjones). Mine favorittpålegg! Og en iskald melk må også stå klar til å nytest i lag med den varme baksten. Det er fest i munnen min kun på tanken, haha! Nei uff, nå burde jeg komme meg av gårde på jobben.

  Føtter <3 ustelte negler <3 tørre ben <3... jeg får håpe på bedre bilde til neste gang


 • Gul, rosa og grønn

  • Publisert: 28.09.2015 | kl.19:41

  (ad) Genseren HER og stilongsen HER

  Er dette farger i ditt første inntrykk som hører sammen? Jeg hadde sagt nei og ikke gitt det en sjanse engang, men Kari Traa får det til vet du- hun klarer virkelig å skape noe kult hver eneeste kolleksjon hun kommer med. Jeg er helt frelst jeg altså, og selve dama må sikkert være like kul som treningsklærne hennes. Den dama må jeg møte!


 • Treningsinvistering

  • Publisert: 23.09.2015 | kl.20:39

  Hei dere!

  For noen uker siden så invisterte jeg i denne dumme ballen på 7kg. Jeg angrer. Greia var at jeg trodde der skulle være handtak på ballen slik at det faktisk går an å ha en stabil holdning til den, for når jeg løfter den greia der nå så er jeg redd for å miste den i trynet mitt, i mamma sin knusende vase eller bare at den skal rulle ned en trapp. Greia er også det at jeg foretrekker medisinball fremfor kettlebells, og når jeg bestilte denne kula via en ekspediktør så kikka jeg heller ikke på skjermen for å samtykke. Men det er jo min egen feil, men men la gå! Nå har jeg hatt en liten danseøkt samt litt overkropp før jeg venter besøk av mine venner! Vi snakkes :-)


 • Off to the gym

  • Publisert: 22.07.2015 | kl.17:29

  oooor not......

  Men først skal jeg la en stor porsjon med raspeball sekke i magen min.....

  Jeg er veldig glad i hjemmetrening som sikkert flere av dere vet, så derfor har jeg avslutta mitt medlemskap hos Aktiv. Som også noen av dere vet, så følger jeg et slags program som jeg har kjøpt på nettet istedenfor. Tenkte også å skaffe meg en medisinball på enten 5 eller 7 kg i hjemmet, for det er jo greit å ha litt vekt i hus også. Tideligere har jeg fyllt en bøtte liksom, for å toppe noen kilo gjennom treningsøkten. Haha, snakk om kreativitet. No excuse :P

  Jo faktisk. Excuse har det vært hele dette halvåret som har gått. Det har gått lite i styrke, og mest i kondis fordi jeg generelt sett er gladest i det. Men nå skal denne kroppen få kjenne på litt gangsperre, om den i det hele tatt husker hva det er. Og i dag kjører vi mage og ermer!


 • Årets første

  • Publisert: 15.02.2015 | kl.18:46


  ...fjelltur er overstått i en strålendes sol som har vart i hele dag. Hele den dere vårfølelsen kribler i magen min og tenker hele tiden at lysere dager er på vei. Tviler på jeg er den eneste som tenker sånn, hehe. Turen opp fikk kjenne på kondisen min i det jeg pusta og pæsa, den har sett bedre dager liksom.

 • Foamrolling, hva er det?

  • Publisert: 02.02.2015 | kl.10:30

  Foamrolling / skumruller (massasjerulling)

   

  Hvorfor bruker man den?
  - Denne rullegreia har en effekt på korte muskler og muskelspenninger, så altså om du føles stiv og støl før en trening så anbefalest det å ta seg noen minutter for å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen. Før eller etter trening er opp til deg og hva du føler er best.

  Må man bruke den hver dag?
  - Nei det er viktig å ikke overdrive, så det anbefalest å bruke den fem minutter 2 til 3 i uken om det trengst.

   


   

  • Bruk gjerne YouTube som inspirasjons-kilde til hvordan man bruker den.
  • Det finst flere varianter av disse rullene, det anbefalest å starte med den som er minst vond og har mindre "tagger" på.
  • Jeg har kjøpt min på eBay -> link HER
    

  Selv bruker jeg den bare når jeg er stiv og støl, og det er gjerne dagen etter en tung styrkeøkt. Og fortiden så trener jeg kun hjemme med egen kroppsvekt og program. Hvem skulle egentlig tro at det var så tungt? :-D 
   

  Nike genser fra G-SPORT, Nike shorts fra GETINSPIRED.NO, drikkeflaske fra EBAY, sko og yogamatte fra INTERSPORT
   

  Kilder:
  http://www.kk.no/trening/derfor-bør-du-ha-en-foam-roller-28581

   
  Så, bruker du en foamroller?

   


 • I'm Just Busy Eatin'

  • Publisert: 01.02.2015 | kl.14:21  I bakgrunnen her står mamsen å facetimer med papsen som er på jobb i Sør Korea. Papsen skulle vært her nå altså, han må være største frokostkongen jeg kjenner her i verden!!

  Svetten renner her jeg sitter... Vokna i dagmorres og fant ut at det var en stråålende sol på himmelen, så da var det bare å hoppe seg ut av senga. Jeg fikk helt syykt lyst til å lage til en svær frokost inspirert av sånn Gossip Girl-brunch, så jeg stelte i stand med eggesalat, ovnstekte rundstykker, pannekaker med pynt og dæsj vesiden av. Dette gjorde jeg på ca under 1 time for å rekke det hersens sollyset til de søte bildene jeg hadde store planer om å ta. Men sola dere, den forsvann raskt under de minuttene der, men likevel da... jeg fikk jo noen søte bilder, sant? Wow, så uinteressant egentlig.

  Forresten så er genseren min ny og HERFRA. Og de OneBeauty-kapslene som skal gi deg fint hår, hud og negler som ligger på bordet kan kjøpes HER. (Annonse)


 • Casall training

  • Publisert: 12.01.2015 | kl.18:43  Printed sculpture tights HER
  Mintgrønn topp HER
  Essentials shorts HER 

  Jeg har satte meg noen treningsmål for året:

  - klare 10-20 skikkelige armhevinger
  - få bedre kondis
  - bli mykere (huske å tøye etter hver økt)

  - få strammere mage og innside lår
  - bli sterkere i rygg og mage

  Dere ønsker et utfyllende treningsinnlegg om hvordan jeg trener..... men jeg velger bare ikke å poste noen som helst før jeg har testa enda litt mer ut det programmet jeg holder på med nå. Jeg har slutta på senteret, og kjører hjemmetrening og ikke minst utetrening!
   


 • Nike Printed Rival Shorts

  • Publisert: 05.01.2015 | kl.10:06  Shortsen jeg har leta etter!!! Denne er verken for kort eller for stram i midja, og jeg har den i størrelse medium. Denne vil nok bli en favoritt mot og i sommeren! Få tak i den HER.


 • Oog vi er i gang!

  • Publisert: 29.12.2014 | kl.14:26  Romjula er godt i gang og vi snackser ennå på julegodteriet, eller jeg gjør i hvert fall, men prøver likevel å kickstarte litt treningen. Over nyttår skal jeg følge et helt nytt program som jeg håper jeg klarer å holde meg til, å ikke minst få resultater av. 2015 skal blir et mye bedre treningsår enn det 2014 var, så da får vi håpe at jeg holder meg frisk hele vegen da :-D
   

  Et spørsmål fra forrige innlegg:

  Hva studerer du og hva skal du bli? Siden du var på praksisveke i Spania?
  - Vel det har seg sånn at jeg har valgt linjen Salg & Service og går nå 2.året på videregående, oog har også fullført 1 år på media. Men jeg studerer denne linjen fordi jeg er interessert i å jobbe med mennesker, og hvordan en handel egentlig foregår fra den produserest til den sendes ut osvosv. På denne linjen fikk jeg en god kombinasjon av media og salg, noe som jeg kan tenke meg å jobbe med i fremtiden.

  Vi var i Spania mest for kulturelle forhold egentlig, siden vi har hus der så ville vi oppleve å jobbe i utlandet på den jobben vi fikk, å det sa lærerene var greit. Satser på å få 2 nye uker praksisplass i Spania til våren, kanskje på en restaurant/bar om mulig!


 • Pannekaker på 1, 2, 3

  • Publisert: 04.11.2014 | kl.15:42

  Syrupene kjøpte jeg på iHerb.com og pannekakepulveret finner du på fitnessguru.se.


  • 2 scoop med onepancake
  • 1 dl melk/vann
   = rist sammen i en shaker

  ... Stek på middels varme! 


  Er alltid gøy å kunne gle seg til et deilig måltid etter en slitsom økt, da vet jeg ihvertfall at jeg har disse pannekakene til gode å mixe i hop på null komma niks. Haha, litt ut av tema men jeg har savna å finne frem selvutløseren, stativet og stå uendelig lang tid for å knipse bloggbilder, deretter redigere for å så skrive et innlegg. I've miss you guys!

   


 • Kari Traa Sjølvsagt sett

  • Publisert: 16.09.2014 | kl.09:20

  Annonse

  Dagstilbud på Kari Traa Sjølvsagt Set til 499,- (før: 799,-) HER

  Jeg har begge deler i strl M, og der er bare et begrenset antall igjen på lager, så vær rask ute om du ønsker å sikre deg dette superundertøyet som også kan brukes som treningstøy!


  Etter 100 forsøk på hoppebilde så var der neimen ingen brukelige......   


 • Trening uke 37

  • Publisert: 11.09.2014 | kl.19:18

  Treningen har gått i spinn de siste ukene, jeg er skikkelig motivert og har også lært meg å sette mål og ikke minst planlegge treningsdagene for dagene fremover, og toppen av det da så har jeg blitt flinkere på skolelunsjen. Skryteskryte who the fuck cares, tenker sikker dere. Men min blogg, my rules. 

  Fokus fremover for de nye ukene er mage og øvre og nedre rygg, så kom gjerne med treningstips! Her er  da øktene som jeg har gjennomført denne uka:


   Mandag: ben + mage

  • Squats 3 x 12
  • Sittende tåhev 3 x 12 (15 kg)
  • Leg extensions 3 x 12 (rundt 30 kg, husker ikke helt) <- denne gir meg alltid gangsperre :(
  • Stående tåhev 3 x 12 (rundt 30 kg)
  • Superset med tre abs-øvelser x 3 (vanlig situps, situps med 90 grader, situps med bena opp)
  • Andre abs øvelser jeg kommer på når jeg sitter der, hehe. 


  Tirsdag: rygg, skuldre & bryst

  • Pulldown med bredt grep 3 x 12 (elsker denne!!!!)
  • Seated rows 3 x 12
  • Superset for skuldre på gymball (5kg manualer i hver hånd)
  • Benkpress 3 x 12 (20kg / stanga)
  • Chest extensions 3 x 12


  Og i går hadde jeg friii, og i dag hadde jeg gym, hehe!

   


 • Tuesday workout & schoolunch

  • Publisert: 26.08.2014 | kl.16:01

  Ny dag på skolen er overstått og jeg greier nesten ikke gå i trappene eller sitte på do etter gårsdagens bein og bicepstrening. Å trene styrke i beina er noe annet enn de musklene man bruker når man går på fjellet, det er jo bare sikkert og visst. Da får jo andre muskelgrupper kjenne sitt, haha. 

  Forrige uke før skolen starta for fullt så satte jeg meg ned å laga et 3 dagers styrkeprogram som jeg kommer til å kjøre fremover. Og for å ha nok energi til tunge og lange dager på skolen så har jeg starta å pakke med meg middagsmåltider som lunsj for å holde ut. For uten mat og drikke så duger helten ikke!!!

  (Annonse) I dag har GETINSPIRED.NO dagstilbud med 20% på alle sportsbher. Min er fra Röhnisch og kan kjøpes HER.

   

  Så nå er tiltaket å bare hive seg rundt på trening og avslutte innlegget her, Ciao!
   


 • Tid for ny treningsmotivasjon?

  • Publisert: 27.05.2014 | kl.11:14

  Reklame  Nike Touch Breeze Stripe topp HER 

  Nike Touch Breeze Stripe toppene fra GetInspired.no er noe av de beste jeg har prøvd. Toppene er ikke så tilsittende, og du trenger ikke være redd for å svette i de heller da ikke "svetteflekkene" vil syne så godt. Selv syns jeg den er litt stor i størrelsen, og har denne lilla toppen i small. Da jeg vanligvis bruker medium.

  MEN- I dag har www.getinspired.no hele 20% tilbud på hele nettbutikken, og de kommer stadig nye leveranser på freshe treningsklær. Blant annet har de fått inn mye av NIKE, og det er jo et ganske så populært merke blant oss jenter. 


  Fargerik inspirasjon til dere: 

   

  Nike Jacket // Röhnisch Topp // Nike Pro Shorts // Nike Free Breathe Sko // Treningsbag Small // Nike Pro Bra // Asics Gel Sko // Nike Filament Tights

   


 • På vestlandet

  • Publisert: 25.05.2014 | kl.18:21  En nydelig fjelltur er overstått i hele 21 varmegrader oppe på fjellet. Turen er en snartur for meg da fjellet ikke er så utrolig høyt (375 m.o.h) og jeg bor like ved turstien. Vestlandet har så utrolig mange fine fjell å by på, og da spesielt på Sunnmøre. Jeg er heldig som er født, oppvokst og ennå bor her!

  Sola skinner ennå, og her i hjemmet så tilbereder vi grillmat til middag!!! YESS!

   


 • Nike-feber?

  • Publisert: 11.05.2014 | kl.16:48

  / annonse

  Reversible tote bag i fra Nike til bare 249 NOK, som du kan få kjøpt HER.
   

  Verdens beste og deiligeste gulfarget topp HER (jeg har den i medium)
   

  En søndagsflex må til!!
   

  Superdeilig matchende tights får du HER (jeg har den i small)

  Nike Swoosh Bra får du HER (jeg har den i medium)
   


  Solbrillene er i fra ebay, men selgeren har tatt den ut av sortimentet. Men er bare å søke "blue mirror pilot" og så finner du maange til ulik pris :) 

  Nike har noen utrolig behagelige treningsklær, spesielt den gule toppen som jeg har på ovenfor her. Jeg kunne tenke meg den i alle fargene som GetInspired.no har på nettsiden sin. Den er ikke så altfor tilsittende noe som jeg syns er veldig godt, og stoffet er også veldig tynt! For å ikke snakke om den hærlige gulfargen, jeg har heelt dilla på gult for tiden ♥

  #GetInspired_no har fri frakt og en leveringstid på nesten dagen etter bestillingen. Og btw, handler du noe fra Nike i dag så får du en overraskelse i bestillingen. Herligt!
   


 • Run with Kari Traa + tilbudsrabatt

  • Publisert: 20.02.2014 | kl.19:42  Kari Traa Svalestjert Tights er en tights som verken er gjennomsiktig eller sklir lett ned. Fargene og designet eller hele utseendet på tightsen er råkul og har derfor vært på ønskelista mi i det jeg så den. 

  Kari Traa Sigrid Singlet er en sprek topp som matcher godt tightsen som jeg har på. Den er tynn i stoffet noe som er veldig deilig, stretchy er den også! Den har ekstra "hold" innenfor singletten, eller en skjult sportsbh under. Fortsatt rålekkert design med en liten reflekslogo på brystet.

   

  Fargekombinasjonene og helheten i Kari Traa's kolleksjon har skapt interesse for folket. For å ikke snakke om de superpopulære ullundertøyet hun lanserte i fjor eller noe sånt? Heldigvis så har GetInspired.no et stort utvalg i alt fra ytterjakker til pannebånd i samme merket.
   

   


   

  TILBUD PÅ WWW.GETINSPIRED.NO

  Så heldig som jeg er så skal jeg få dele ut en rabattkode på 15% til mine leser. Disse prosentene gjelder på HELE butikken utenom tilbudsvarer. Men tilbudet gjelder bare I DAG (torsdag). 

   

   

   

  GO SHOPPING YOU SPORTY GIRLS!!! ♥

   

  - annonse

   


 • Snacking tips

  • Publisert: 20.02.2014 | kl.11:14

  En blanding av:

  ✿ banan

  ✿ vannmelon

  ✿ jordbær

  ✿ gresk yoghurt
   

  . . . toppa med Chocolate Syrup i fra Walden Farms. Som jeg har jeg linka til tidligere på bloggen. 

   


 • Love fresh colors

  • Publisert: 18.02.2014 | kl.13:44

  På valentine's dagen gikk det unna i haug og dunger med denne fine sportsbhen ovenfor her. Da var den på tilbud til bare kroner 199. Men nå koster den 299.

  Dagene mine går i dunking, verking, hosting og klaging. Haha, er så forbanna lei av å være syk nå at jeg ikke vet hvor å gjøre av meg. Snart skal jeg på kjøretime med læreren min etterfulgt av jobb. Gleder meg!


 • Tren i rosa

  • Publisert: 14.02.2014 | kl.17:12   

  Sikre deg denne Kari Traa Active Bra i dag når det er valentines-tilbud på den ved å klikke HER. Den nye treningskolleksjonen til Kari Traa er helt superduper, og fargene så fresh som det går and. Jeg får motivasjon til hundre av å kunne ha på meg slike farger. Så kjøp deg treningsmotivasjon i dag, og motta pakken allerede 1-3 dager etter. Leveringstiden er rask altså!! 

   

  -samarbeid


 • "The benefits" of beeing sick

  • Publisert: 14.02.2014 | kl.11:48

  Endelig tid for god frokost selvom appetitten ikke er på det høyeste. Da hjelper det å gjør maten litt mer appetikkvennlig. Fikk forresten mitt nye deksel i posten i går, bestilt fra ebay riktignok. Kult og sommerslig! Vel, jeg fikk litt udelte meninger om det fra mine venner, haha!

  Så, det er friday og jeg ønsker dere en fortsatt fin dag videre!


 • Sport + Fashion

  • Publisert: 11.01.2014 | kl.19:49

  Casall Sculpture Tights HER, Casall Racerback topp HER, StayInPlace-bh (pushup) HER

  Om dere måtte lure så bruker jeg small i tightsen, medium i toppen, og medium i sportbh'en.
   

  Både tighen og toppen er favoritter hos meg. Toppen fordi den er så utrolig nydelig, og kunne nesten vært en sommersinglett i seg selv. Og tightsen fordi den holder inne, former og er behagelig. Overgår absolutt disse 2XU tighsene syns jeg!


  Nok en fin dag er over, og vi er alle glade for at det er helg. I hvert fall meg da som fikk taco servert etter noen hektiske timer på jobben. Senteret var fullt av mennesker, og det kan man ikke annet enn bare like på en sånn lørdag. Temperaturen har jo synket i de grader, og folk handler vinterjakker som bare det! Gøy at vi har halv pris på alle våre ytterjakke på jobb da ;) :)

  Har foreløpig ingen planer i kveld, så midlertidlig vil jeg slappe av på sofaen en stund først ♥ Ha en godgod lørdag dere!!!
   


 • Time for a workout

  • Publisert: 28.12.2013 | kl.19:28  Med ny topp og tights HER og HERFRA ♥ Har small i tightsen og medium i toppen!   

  Fin dag på jobben i dag, der fikk jeg besøk av Veronica som var så snill å henta meg etter jobb. Men før det så fikk jeg kjøpt meg noe jeg har etterlengtet lenge.... en løperefleksvest. Har lenge dradd på meg disse svære vestene som mamma bruker over boblejakka ute på tur. Den er ikke særlig idéel når man vil ut å løpe duh.

  Refleks er det viktigeste man velger å ta på seg når man går utendørs. Det skjer så altfor mange trafikkulykker på grunn av folk som dropper refleksen. Så folkens, BRUK REFLEKS :) Min er kjøpt for bare 100-lappen hos Intersport. 


 • Fargerik trening

  • Publisert: 20.12.2013 | kl.14:53

   

  Hva med å ønske seg en myk pakke til jul? Å få treningsklær til jul gir jo ekstra motivasjon til Januar-måneden når treningssenterene er proppfulle av nyttårsforsetterere som har sine mål. Ovenfor her så har jeg samla flere av mine favoritter for å gi dere litt inspirasjon. Og flere av toppene mine er HERFRA
   


 • Chicken Wrap for Lunch

  • Publisert: 10.11.2013 | kl.18:03

   

   

     Har brukt søndagen på å lage skolelunsj til morgendagene, rydde og vaske etter en gøy feiring i går, og sett film på netflix. Men så tilbake til mine knallgode kyllingwraps som jeg har forberedet og ligger nå nok så søte med egne notater til meg selv:) inne i kjøleskapet. 

   

  Har brukt:
  - fullkornslefser
  - philadelphia-ost med hvitløk og urter
  - kalkunfilet (i dette tilfellet, men vanligvis bruker jeg kyllingfilet)
  - salat av paprika, løk, tomat og agurk

   

  SHOPPESØNDAG:

   

  Vil informere om at GetInspired.no nok engang kjører dagstilbud på sine flotte Anti-shake tighser, som gir deg en knallfin rumpe ;) selv eier jeg to av dem og er de mest brukte tightsene jeg har i skap. Klikk deg innom HER for å se på tilbudet! 
   

 • Gode grunner til å starte joggingen

  • Publisert: 04.11.2013 | kl.19:42

  Folk som kjenner meg, eller gamle lesere vet at jeg har vært og er en glad tilhenger av jogging. Er mer glad i jogging og friluft enn når det kommer til styrke. Men nå har ikke vært på treningsfronten siden en utrolig ekkel episode i nærheten av her jeg bor, og ble totalt helt ut av rutine.

  Dette medbragte ting som mindre energitilskudd og mindre muskler for min del. Og mindre energitilskudd har jeg neimen ikke tid til i mitt liv, så jeg skal bli flink igjen å presse jogging som et must i ukeplanen min, sammen med alle arbeidstimene jeg har etter skoletid.

   

  1. Hjelper på depresjon
  Du blir et gladere menneske, og unner andre mer suksess enn misunnelse. Du tenker mer positivt!

  2. Reduserer PMS og menssmerter
  Visste du at en ny forskning viser at jogging reduserer PMS? Så er du litt gretten dagene før mensen, så vet du hva du må gjøre!! Det har også vært i flere forskninger at jogging reduserer smertene man får ved en menstrasjon.

  3. God helse
  Du holder deg i form og trivst bedre i din egen kropp. 

  4. Unngår benskjørhet
  Det er viktig å bygge opp knoklene sine før man er 20 år, siden de slutter å vekse i den tid. Og ikke glem å drikke melk!!! Jeg må alltid ha mitt glass om morgenen for å bli fornøyd. Liker du ikke melk? Så hjelper det å prøve å drikke iskald melk!

  5. Mer energitilskudd
  Er du søvnig etter skolen, eller på kveldene? Nei det betyr ikke alltid det at du stod opp så tidlig på morrakvisten som gjorde deg så trøtt. Energitilskuddet som du får over trening kan også være en mangel, har du tenkt på det?

  6. Økt følelse av velvære
  Denne har du nok aldri hørt før....men: hva er en bedre følelse etter en mestrendes joggetur? 


  Bilder fra i fjor_2012 


 • Blueberry muffin

  • Publisert: 17.09.2013 | kl.22:46


  Søsteren min ble så ufattelig godtesyk og hev seg rett og slett i bakingen. Disse inneholder da en del mandelmel, fiberhusk og sånne ingredienser som ikke alle har liggendes i skapene sine akkurat. Derfor orker jeg ikke komme med noen oppskrift. Men for den del, så smakte de ikke noe særlig godt, eller smakte noe? De var rett og slett helt smakløse! Sorry sis, men her kommer meningene frem :*

  Ellers har jeg sittet å vurdert om jeg trenger en god vinterjakke eller noen nye sko som er gode å jobbe i. Vi har jo så mange fine vinterjakker på Vero Moda at det nesten er litt synd å kjøpe den Svea-parkasen. Men arbeidssko trenger jeg ihvertfall, og fine skal de være. Så da er New Balance skoa høyt oppe på ønskelisten hos meg, jeejj!!


 • Adrienne's smoothie

  • Publisert: 07.09.2013 | kl.13:07

  Denne har jeg fått helt hektet på for tiden, jeg kan lage denne enten til frokost, lunsj, etter trening eller som kveldssnack. Oppskrift på denne vil komme senere på dagen, på en videoblogg faktisk. Må varme meg litt opp på iMovie... lenge siden sist gitt. Næringsinnholdet i smoothien blir jeg også å skrive under oppskriften! :) 


 • Kickstart!

  • Publisert: 26.08.2013 | kl.18:15

  Det er bare én ting å starte uken med på, og det er å slå løs med treningen fra helgen's usunnheter. Det er mandag, og på planen står det fjelltur hos meg. Flaks at solen stråler som bare det ute, så den må jeg springe ut til og nyte hvert eneste sekund av! Flere som skal trene idag?


 • SneakPeak

  • Publisert: 22.08.2013 | kl.19:28

  Jeg har lovd dere dette.... nemmelig en sunn hjemmelaget pizza med lavt innhold av karbo. Følg videre med, så kommer oppskriften snart på bloggen :)


 • First 10km

  • Publisert: 15.08.2013 | kl.20:30

  Gurimalla, NÅ er jeg sliten!! Vanligvis pleier jeg å jogge 5km og være sliten og god, men denne gangen prøvde jeg meg helt til topps på en seter og slo min rekord. Min aller første joggetur på 10km unnagjort! Vel, med en del PW oppover de tyngste bakkene. Men fornøyd er jeg, og flere ganger må det bli!

  Nå skal jeg pakke kofferten klar til en festivalhelg før skolestart, gleder meg super mye til Jugend i år :)!


 • Krabbe til kvelds!

  • Publisert: 14.08.2013 | kl.22:32  Bigfoot i pappas sko, hah!
   

  Sultne og klar!!

  JAAA!! For en lykke!! Søstra mi bragte med seg krabbe hjem fra jobben som pappa kokte med krabbekokeren. Tidligere på dagen har han også fiksa selvplukka bær fra skog og hage, så da ble det nydelig dessert på oss tilslutt. For et måltid!


 • Onsdagsprogram

  • Publisert: 14.08.2013 | kl.19:14  ♥ Topp fra GetInspired.no ♥ Håndkle fra Push-It.no ♥
     Husker dere hjemmeprogrammet mitt som jeg har lagt ut litt tidligere på bloggen? Jo i dag er det jo onsdag og bena er kjørt med en joggetur etterfulgt av ben-programmet jeg gjør på onsdager. Har fått flere tilbakemeldinger på at dere likte programmet og har startet å trene styrke hjemme, og det var målet mitt!! Supert :)

  Har DU prøvd onsdagsprogrammet? Let me know!! :)


 • Ørsta, Skåla

  • Publisert: 13.08.2013 | kl.17:56

  I dag drassa Joakim meg med på intervaller opp til Skåla. Det er et veldig bratt sted her i Ørsta, som går straka vegen opp. Jeg hang 1,5 minutter etter han og fikk blodsmak i kjeften, nam;-) Når jeg kom hjem så spiste jeg gårsdagens middagsrester til lunsj, kylling,ris og grønsaker.


 • Høstkolleksjon av treningsklær

  • Publisert: 10.08.2013 | kl.12:18

  Samarbeid med GetInspired.no

  Top HERE, tights HERE ♥


  I dag var det en gledenes pakke som kom i posten til meg. En pakke fra GetInspired.no, med en topp og en hold-in tights til meg. Å disse tightsene er helt geniale, hvem av oss foretrekker vel ikke å ha en flat mage på 123 ved hjelp av en hold-in effekt? Jo en ting er sikkert og det er at mamma ble mer enn frelst av denne tighsen og kommer til å stjele den fra meg hele tiden. De er jo bare helt supre!!! Og toppen er helt nydelig farge på, oransje. En herlig høstfarge! Apropo høst, så er dette to plagg av den nye høstkolleksjonen til nettsiden :)


 • Jomfrutur på fjelltopp

  • Publisert: 08.08.2013 | kl.17:54  Ny strikk fra VEROMODA i dag!!
  I dag drassa jeg denne oslo-baben med på fjelltur som lovet, og hun takla det supert!! Eller skjelven i bena ble hun etterpå da, hehe :-D Tidligere vendte vi på kafeé og drakk verdensbeste mangosmoothie, nammis!! Og nå skal vi starte på en hel ny sesong med en ubestemt tv-serie. Snakkes senere ♥


 • Wednesday

  • Publisert: 07.08.2013 | kl.20:20

  Kompresjonsstights fra GETINSPIRED.NO ♥


  Forresten så tror jeg det er noe veldig gale med kameraet mitt..... bare se så skurrete og dårlige bildene mine blir :(
   

  Onsdagsplanen min er gjennomført og i dag var det "leg-day". Jeg føler egentlig at jeg kunne addet flere repetisjoner eller øvelser til onsdagsprogrammet for å bli skikkelig skjelven i beina. For man liker jo å kjenne at man har trent, gjør man ikke? Anyways så tenkte jeg å gå for en trimtur før jeg setter meg ned i serie-tittingen igjen. Har blitt hektet på Drop Dead Diva & New Girl. Fantastiske serier på netflix!

  I morgen tidlig får jeg forresten besøk fra en venninne i fra Oslo, gjett om jeg skal drasse henne med på ekte sunnmørsk fjell da dere!!! :)


 • Hjemmetrening

  • Publisert: 05.08.2013 | kl.16:48

  Image and video hosting by TinyPic

   

  Det har seg sånn at jeg er ikke tilbringer så utrolig mye på treningssenteret på grunn av kostnader jeg vil spare meg for. Jeg er jo egentlig veldig glad i å jogge i skog og mark i stedenfor å benytter sommerstiden spesielt godt på hjemmetrening. Men likevel ønsker jeg å drive litt styrketrening basert på egen kroppsvekt etter cardioen. Ovenfor her så vil jeg dele et slags program jeg har kjørt noen uker nå, men jeg føler at det burde bli lagt inn en del intervaller i ukedagene- for det kunne virkelig trengst til kondisen!!

  Men disse bildene og flere andre bilder som jeg har liggendes på iPhonen er da veldig nyttige for meg, og inspirerer meg samtidig. Derfor håper jeg at de vil inspirere dere samtidig ♥


 • Wok spesial

  • Publisert: 14.05.2013 | kl.22:02

  wokspesial

  Dette er tredje dag med laks på middagsfatet. Jeg har blitt hekta. Denne gangen lagde jeg en porsjon for tre stykk, og med engang fikk jeg treffe på en utfordring. Woking skal skje fort, laksen skal ikke brenne seg og foreldrene mine var veldig sultne. Men jeg fikk til tre stoore porsjoner til oss alle og jeg er ennå stappmett selvom det har gått timer siden middagen. "Takk for maten" fikk jeg etterpå, noe som var uvandt... fordi det er jo det jeg som pleier å si etter en middag. Hehe, husmoremne Adrienne! :) Desktop656


 • Ut i kulda

  • Publisert: 09.01.2013 | kl.21:56

  I dag ble det en kort joggetur ute i kulden. Det var helt elendig å skulle jogge på en underflate som var skikkelig glatt, så jeg hadde jo nerver hele veien og endte opp med en tur på nesten 4 km. Kan nesten ikke vente til våren kommer, da blir det mer terrengløping i skog og mark, og ikke minst fjellturer!!

   


 • Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016

  ,

  Follow  @adrienneeikrem


  bloglovin


  Norske blogger

  Categories


  Archive


  hits